csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. 04:00 óta nézem, de egyelőre a lego t.e.s.o. sorsán van a teletoons-os Revival... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Síri csönd és hullaszag. Ebből délután/este lesz valami sajnos. Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Addig is két újabb kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nem lesz vége egyhamar. “Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. A Teletoon oldalán az áll, hogy már tegnap este fél 9-kor levetítették Talán csak lesz itt valami Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Semmi Egy .zip linket találtam, amiben talán, talán tényleg tényleg az epizód volt az avi fájl, letöltöttem, a videó kibontásához a jelszó-t külön le kell szedni. Jól van, mondom, bevágom a mellékelt linket, erre kiderül, hogy a "complete a survey" című sz*rral van blokkolva az oldal. Kösz a képeket Ody Palpatine nagyon nagy ezzel a fejjel Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Annyira az volt bennem, hogy ilyenkor már mindig le lehetett szedni a részt... szombaton lazán felkeltem és jöhetett a TCW, hát most még lehet várni egy darabig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Semmi Egy .zip linket találtam zip linket sose szedj le, az mind fake! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) Elhagyom a terepet..Este találkozunk! családi program miatt valószínüleg messze nem leszek az első nézők közt. Fura lesz nekem nem "érmesnek" lenni az elmúlt évek hajnalban kelései és sokszor első topic-hsz-ei után.. Kinek jó ez az időpontváltoztatás? Egyébként újranéztem tegnap az egész Nightsisters szálat Revenge-ig. Szoktam én is kígyót-békát mondani, de filmszerű élmény volt és van íve a történetnek elismerem! Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Nem lesz vége egyhamar. “Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “ Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) A CN az egész akciós blokkot átrakta szombat délelőttre, szóval ez nem csak a TCW -t érinti. Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni. Nem nézed majd ha nem tetszik. Ennyi. Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. zip linket sose szedj le, az mind fake! Tudom, számítottam is valami ilyesmire, és csak a "biztonság" kedvéért szedtem le, mert azért egy párszor már találtam valódit zip-ben is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wullf Yularen Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Addig is két újabb kép. amúgy az első képen lévő jedi már meghalt nem?? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. (szerkesztve) amúgy az első képen lévő jedi már meghalt nem?? Újrahasznosítás A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt. Szerkesztve: 2012. Szeptember 29. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wullf Yularen Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Újrahasznosítás A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt. Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet na mindegy remélem azért a részek jók lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Tudom, számítottam is valami ilyesmire, és csak a "biztonság" kedvéért szedtem le, mert azért egy párszor már találtam valódit zip-ben is Én is néztem fileokat, de a legfrissebbet is két nappal ezelőtt rakták fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet na mindegy remélem azért a részek jók lesznek Ez nem Gun-Di mester, hanem egy másik nikto Jedi. Nem tudom ez milyen élvezetet von el, és honnan, miért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wullf Yularen Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Ez nem Gun-Di mester, hanem egy másik nikto Jedi. Nem tudom ez milyen élvezetet von el, és honnan, miért... Hát csak szinte teljesen ugyan olyan és ez zavaró kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Filoni válaszol #5: Return of the Twilight http://www.youtube.com/watch?v=ui-Ods6kt_k&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Hat perc múlva kezdődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Time for some action!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Furcsa, hogy vasárnapig várni kell, ilyenkor már javában ment a trécselés tavaly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Öt-fél hat körül fent lesz. Felirat csak vasárnap, hétfőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Öt-fél hat körül fent lesz. Felirat csak vasárnap, hétfőn. Hát reméljük, hogy így lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Kint már le is ment... nem bírok várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. BRÉKING Hoppá HDTV-s torrent már van!!! De én megvárom a 720ast Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Ezzaazzzz van 720as is már... ha kell valakinek küldöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Valódi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Valódi? 2 perc és lent van utána tudok biztosat mondani, de bithumenről szedtem le szóval majdnem 100% hogy valódi.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 29. Sehol se láttam még, az ncore -on sincs fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.