kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Vajon Tibur szuperkém mikor tűnik fel? Remélem minél hamarabb és minél jobb "hírekkel" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Végre én is benne leszek egy ilyen időszakban Ja, és ez egy jó kis kép, remélem a sorozatból való. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Vajon Tibur szuperkém mikor tűnik fel? Épp írni akartam, hogy már csak egy szuperkémre lesz szükségünk A kép valóban tetszetős, a katonák viszont nekem az ep3-as páncélosoknak tűnnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerintem meg a EpIII-as, és a régi trilógiás páncélok keveréke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. A kép leginkább a két trilógia közötti időt idézi szerintem... legalábbis a klón és a rohamosztagos páncél közötti átmenet miatt. Viszont a sorozatról tudjuk, hogy a Klón-háborúban játszodik... nem hinném, hogy teljesen új páncélokkal fognak előrukkolni, de majd meglátjuk. Jobban örülnék, ha inkább igazodnának a filmekhez... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egyébként a kép nem is annyira concept-nek, mint inkább reklám-képnek tünik számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Egyébként a kép nem is annyira concept-nek, mint inkább reklám-képnek tünik számomra. Igazából a concept képeken nem szokták úgy ábrázolni a karaktereket ahogy ténylegesen a filmben szerepelnek majd.Általában mindig a forgatókönyv elött születnek. Ja és az epIII concept képein is a többi katona páncélja volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Modi Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ez bizony nem más mint egy concept art a LucasArts készülő Vaderes játékából (sw.hu-n már volt róla hír). Nem sok köze van a 3D-s CW sorozathoz. A játék elvileg egy teljesen újszerű grafikai motort fog használni, amit az új Indiana Jones játékhoz is használnak (aminek nagyon agybeteg trailere van ). A tőbbi concept art megtekinthető itt: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=139639 ...és ahogy a képeken is látszódig, az ep3-4 közötti időszakban játszódik. Az IGN-en írnak róla többet: http://xbox360.ign.com/articles/707/707044p1.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Köszi Modi Valahogy sejtettem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. (szerkesztve) Nahát akkor egy titokkal kevesebb. OFF Modi! Írd már meg a mail címedet! Köszi. ON Szerkesztve: 2006. Május 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Én is a Vaderes játékra gondoltam.Már nagyon várom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ne szomorkodj kudar! Ettől független be fog indulni a spoiler szezon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 12. Ne szomorkodj kudar! Ettől független be fog indulni a spoiler szezon. Sőt duplán nem kell szomorkodni, mert akkor egy marha jó játékra van kilátás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Sőt duplán nem kell szomorkodni, mert akkor egy marha jó játékra van kilátás! OFF Jaja ez igaz! Mondjuk akkor be kell addigra szereznem egy bika gépet! Az Empire at War is éppen hogy csak elfutott a gépemen...De ment és az a lényeg! ON De hát valljuk be, hogy azért jobban örültünk volna ha a sorozatból van már a kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Csak az a probléma hogy nem PC-re fog kijönni asszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Csak az a probléma hogy nem PC-re fog kijönni asszem. Hát igen...az mégnagyobb probléma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 13. De hát valljuk be, hogy azért jobban örültünk volna ha a sorozatból van már a kép! Bevallom, jobban örültem volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 14. Tudom hogy ezt már nem ide kéne tenni, de hát ha már az első kép ide került! Akárhányszor ránézek erre a képre, annál jobban tetszik! De hát nincs igazam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Valóban lenyűgöző! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Kár, hogy nem az animációs filmből van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Ez azt az EP3-conceptet juttatja eszembe, amelyen a Jedi-templom mellett volt egy lezuhant romboló. Marha jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Kár, hogy nem az animációs filmből van. És mégjobban kár hogy nem a tv sorozatból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Jujj, azért nem lennék a fickó helyében. Vajon mi lehet a(z utolsó) gondolata? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Jujj, azért nem lennék a fickó helyében. Vajon mi lehet a(z utolsó) gondolata? Szerintem túléli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerintem túléli. Hát valahogy nekem is az az érzésem hogy túléli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Ja, kivédi a fénykarddal Vagy az Erővel, hisz még egy bolygó elpusztítása is eltörpül amellett, amire a mindenható Erő képes. Ígyhát egyszerűen végigfut a lezuhanó romboló felszínén és leugrik a vén róla Nagyon lol ez a kép, kár, hogy ilyen pici, betenném háttérképnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. A legújabb hirek szerint megint kitolták egy évvel a CGI animációs rajzfilm-sorozatot. Tehát 2007 helyett 2008 a tervezett bemutatási dátum Az élő-szereplős sorozatnak pedig még dátumot se mernek mondani csak hogy alakul... Nagyon nem akar ez összejönni; de reméljük végül majd megéri a várakozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. de reméljük végül majd megéri a várakozást. Eddig mindig megérte! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 20. Sajnos nagyon látszik, hogy Lucas most más témák felé fordult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.