kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Nagyon jó. Csak az a kár, hogy nem lesz Fox-fanfár az elején... Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Új trailer.Remélem még nem volt, ha igen akkor bocs. Uhh! A Star Wars visszatért! Furcsa, hogy csak így a semmiből került elő ez az új trailer. Az ep1-nél még a kereskedelmi tv-k is lázban voltak, az ep2-nél már a kamerás változatokon éltünk, és a trailer premierjén közösen virrasztottunk, az ep3-nál megtanultunk perui nyelven. Ez meg csak úgy itt van.... MEKKORA JELENETEK! Anakinék a naplementékben! Super battle droid kivégzi a rohamosztagost! Jabba a protokoll droidjával! Dooku Chris Lee hangjával! Dooku és a testőrdroidok! Padmé az ep2-ből kivágott jelenetes ruhájában!!! Holo Darht Sidious!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Azt a ku.... na ez aztán szétcseszett rendesen! Iszonyat jó lesz!!!!! Látni akarom azonnal! Micsoda feeling és jelenetek vannak benne. Padlót fogtam... Mega THX Obi! Szerkesztve: 2008. Június 11. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Mi az a polipféle dolog az elején? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hogy lehet leszedni a 720p -t?? A klónok ahogy fogságban masíroznak....Anakin a sötétben és a fénykardja világít...Obi arcát háromszögbe foglaló fénykardok...döbbenetsen jó jelenetek! El se hiszem, hogy ez így a semmiből most előbukkant. Jól titkolták a savát-borsát eddig! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Anakinék a naplementékben! Érdekes, hogy az egyik nap nagyobb, mint a másik 00:20-nál látszik, ahogy indulnak felfelé a sziklafalon. Threepio Jabba mellett! Szerkesztve: 2008. Június 11. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Tibur köszi a making of -ot is! Borsódzik a hátam! Ezt nem vagyok hajlandó a mozipremier előtt megnézni. Ahogy Filoni a karakterekről beszél, megnyugtató. Szerkesztve: 2008. Június 11. - Ody Mandrell Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Threepio Jabba mellett! Az még nem C3PO. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Mi az a polipféle dolog az elején? Azzal rabolják el a szakadárok Jabba fiát. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Hogy lehet leszedni a 720p -t?? Ott van a videó alatti táblázatban, "Other Formats" oszlop. 480p, 720p, 1080p. SZERK:Direkt link:480p 720p 1080p ha pedig valami rejtélyes "Hitelesítési hiba" folytán nem akarná letölteni, ímé. Szerkesztve: 2008. Június 11. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Ott van a videó alatti táblázatban, "Other Formats" oszlop. 480p, 720p, 1080p. Azt látom, de nekem nem akarja letölteni. SZERK: kolmilan! nekem nem tölt így se. Szerkesztve: 2008. Június 11. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Azt a szentségit.Ez mindent üt.Sikerült nekik a filmek hatását áthozniuk ebbe.Nagyon jó feszültségek vannak benne. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Iszonyú jó ez a másik trailer is, köszi Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Az életben nem jön el a szeptember. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Azt látom, de nekem nem akarja letölteni. SZERK: kolmilan! nekem nem tölt így se. jobb katt a 720p-re>cél mentése más néven> megnyit notepadban> idézőjelben lévő link beilleszt letöltésvezérlőbe>letölt. mármint a videó alatt a 720p. sikerült? Szerkesztve: 2008. Június 11. - kolmilan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. (szerkesztve) Az életben nem jön el a szeptember. Most már én is ezt mondom. De engem legalább annyira megfogott a making of. Ahogy a rendező azt boncolgatja milyen is Rex karaktere, az tökéletes volt! És ő nem a legfőbb szereplő. Ha egy viszonylag másodhegedűsre is ekkora hangsúlyt fektetnek, az csak jót jelent. Yoda: "Anakin a Köztársaság utolsó reménye." SZERK: kolmilan, próbálkozom vele. Szerkesztve: 2008. Június 11. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Kolmilan! Tudsz adni a 1080 -ashoz is ilyen közvetlen linket, mert ezt le tudom így szedni! Köszi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Hozzászólás ideje: 2008. Június 11. Nagyon baba ez az új trailer!!! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Ez tényleg nagyon jó! Abszolút SW-feeling a köbön, ehhez a zene is hozzájárul, ami nem tudom, marad-e, de egyébként is! Én kezdettől fogva bíztam benne, hogy ilyen lesz, és most végre igazán kezdik megszolgálni a bizalmamat. Én is várom a szeptembert, de előbb még jön a július, a szabadságom, és jóformán az egész nyár még hátravan, tehát csak elleszünk addig is valahogy Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Iszonyú jó ez a másik trailer is, köszi Eh, korán van még, rossz postra írtam először választ Szerkesztve: 2008. Június 12. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Az életben nem jön el a szeptember. Á, ne aggódj, itt lesz az hamar Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Nekem kicsit furcsák a zenei alávágások, de asszem az űrcsatás dolgok megint elismerésre méltóak. Valaki kérdezte, hogy miért nem egyformák a napok. Mert nem egy síkban vannak és nem is kötelező ugyanakkorának lenniük. Ezért. Engem jobban zavar, hogy sose kettős árnyékokat láttunk a tatuini tárgyak mögött, (valahogy úgy, mint egy esti stadionmeccs közben amikor világít az összes lámpa és az árnyékok keresztezik egymást) még ha oly közel is keringenek egymáshoz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Az akciók egyre jobbak! Nagyon profin van összevágva. Egyedül a szuperközelik nem 'ültek' a figurák arcairól. Remélem nem sok ilyen lesz mert kb. olyan mintha egy bábut adnának be és belekéne látni hogy most éppen szinészkedik. De ettől függetlenül nagyon jó... vajon a TV-sorozatban is igy fognak kinézni az akciók vagy csak a mozifilm lesz ilyen nagyszabású? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Kolmilan! Tudsz adni a 1080 -ashoz is ilyen közvetlen linket, mert ezt le tudom így szedni! Köszi. Itt van. Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Nagyon jó. Csak az a kár, hogy nem lesz Fox-fanfár az elején... Majd megszokod És mikor eljön a DVD megjelenés, még jobb lesz, mivel a Warner egy rendes DVD kiadó cég, nem olyan szutyok mint az Intercom. (gondolok most itt a Gyűrűk Ura kiadványokra és közülük is a Két torony szó nélküli kicserélésére) Itt van egy letölthető változat (sima felbontás, saját feltöltés) Szerk: Millennium Falcon-os feltöltések: 480-as 720-as 1080-as Szerkesztve: 2008. Június 12. - Mina Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Egyedül a szuperközelik nem 'ültek' a figurák arcairól. Anakinról a közeli nagyon jó volt szerintem! Remélem nem fapofa lesz végig mert az lenne inkább a gáz. A filmrészletben is láthattuk, hogy lesz azért mimika. És hát miért is ne lenne? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Itt van. Már jön is lefelé! Köszönöm, mégegyszer. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) És mikor eljön a DVD megjelenés, még jobb lesz, mivel a Warner egy rendes DVD kiadó cég, nem olyan szutyok mint az Intercom. (gondolok most itt a Gyűrűk Ura kiadványokra és közülük is a Két torony szó nélküli kicserélésére) (azt a Fórum Home Entertainment Hungary művelte. ) (és ha már Fórum, lehet, hogy kijön BD-n is! ) Szerkesztve: 2008. Június 12. - kolmilan Válasz
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (azt a Fórum Home Entertainment Hungary művelte. )(és ha már Fórum, lehet, hogy kijön BD-n is! ) A Warner Home Entertainment nevet váltott, Forum Home Entertainment lett belőle, majd megint névváltozás történt és most a Forum Hungary a neve Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. Hozzászólás ideje: 2008. Június 12. (szerkesztve) Warner Home Entertainment Szerkesztve: 2008. Június 12. - kolmilan Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.