Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hol az a játék? A lentebb belinkelt "Clone Wars 3D" oldal tetején a menüsorban van egy "Games & Fun" menüpont és arra kell rábökni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hozzászólás ideje: 2008. Június 20. Hol az a játék? Akajom! De nem az a célja ám, hogy hányszor lehet megölni Obi-t Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. (szerkesztve) Kép a CW játékból, plusz egy előzetes a videójátékból, de sok jelenet a filmből is található benne. Grievous.... http://www.lucasarts.com/media/games/thecl...rted/video1.mov Szerkesztve: 2008. Június 26. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. Hozzászólás ideje: 2008. Június 26. (szerkesztve) Nagyon klafák. Szerkesztve: 2008. Június 26. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. (szerkesztve) Pár nyúlfarknyi részlet a filmből! CW előzetesek Szerkesztve: 2008. Június 28. - Ody Mandrell Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Obi-Wan beszólása nekem nagyon bejön! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Obi-Wan beszólása nekem nagyon bejön! Nagyon poénos, tipikus Obis élcelődés. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Nagyon nem tudom elfogadni, hogy egy taknyos kölyök(Anakin) parancsolgat a klónoknak.Na majd megszokom. Ellenben egy válasz: "Where is Skywalker?" "Anyádba". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Anakin Jedi lovag, és a kiválasztott. Fiatal az tény, de ő is ugyanolyan tábornok mint a többiek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Hozzászólás ideje: 2008. Június 28. Anakin Jedi lovag, és a kiválasztott. Fiatal az tény, de ő is ugyanolyan tábornok mint a többiek. Tudom, persze csak furcsa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. (szerkesztve) Három kép a filmből: Szerkesztve: 2008. Július 3. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Csak tudnám, hogy a fenébe lehet kilátni annak a Delta-7-esnek a fülkéjéből... bár, jobban belegondolva, csak tudnám, miért kellett így átalakítani a Delta-7-eseket, hogy oldalról előre tették az asztorszereket. Sokkal szebbek az ep2-3-as kivitelben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerintem repülés közben mélyebben van az asztrodroid. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Hozzászólás ideje: 2008. Július 3. Szerintem repülés közben mélyebben van az asztrodroid. Szerintem is. A trailerben nem látszott semmi elöl, megjegyzem nem sok értelme lenne ha ilyen formán lenne ott a droid. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hát Ventresst sem a nőies formáiért fogjátok szeretni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Mert egyébként fogják szeretni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Újabb webdoc, amely most a klónokról szól. Kiemleve Rex- et. Oldie neked nagyon ajánlatos, a sok csatajelenet miatt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Nagyon jó kis videó. Érdekes, hogy foglalkoztak a sok különböző személyességi jegyekkel, még ha egyenlőre a képekből erre csak a hajviselet utal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Nagyon jó kis videó. Érdekes, hogy foglalkoztak a sok különböző személyességi jegyekkel, még ha egyenlőre a képekből erre csak a hajviselet utal. Ennek én is örülök. Talán láthatunk egy jó kis Cody - Rex favorizálást. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Hozzászólás ideje: 2008. Július 4. Csak engem szivat?! 11 mp-nél elakad aztán ha továbbhúzom, akkor kb a harmadától már hajlandó menni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. A theforce.net kirakta a film full leírását. Én még nem olvastam el, de aki esetleg megteszi, az írhatna véleményt róla. Persze nem konkrét spoilereket, csak sommás véleményt. Clone Wars sztori leírás - 1. rész Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. (szerkesztve) Addig tart a leírás hogy Anakin meg Ventress összefénykardoznak. Állítólag lesz ezen kívül még két fénykardpárbaj.... Azt ez is írja h Ahsoka Anakin tanítványa, d hogy miért, arról nem nyekken. Szerkesztve: 2008. Július 5. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Krande! Leírom, hogy ne említsetek konkrét spoilereket, erre Te meg konkrét spoielreket írsz. Legalább raknád spoiler gomb mögé. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Akkora nagy spoiler nem volt Krande szövegében Ezt eddig is tudtuk az előzetesekből. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. (szerkesztve) Akkora nagy spoiler nem volt Krande szövegében Ezt eddig is tudtuk az előzetesekből. Tudom, de én nem szeretném időrendben tudni mi mikor jön. Ezért lettem volna kíváncsi csak véleményre. Szerkesztve: 2008. Július 5. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Tudom, de én nem szeretném időrendben tudni mi mikor jön. Nem tudom, nekem így csak Krande szövegéből (még csak rá sem pillantottam a leírásra, szóval az már lehet, hogy neked egy támpont) nem jön le, időrendben mikor lesz a párbaj. De mindegy... azt hiszem, ezúttal itt is megválogatom a spoilereket. Ami angol, azt nem olvasom el Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megjegyzés: épp azt mondom, hogy csak egy párbajról van szó hogy időrendben hol van, és azt sem írtam hogy hol az az egy.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Hozzászólás ideje: 2008. Július 5. Megjegyzés: épp azt mondom, hogy csak egy párbajról van szó hogy időrendben hol van, és azt sem írtam hogy hol az az egy.... Most hogy elmertem végig olvasni, tényleg nem túl spoileres. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.