kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Itt egy progi, amivel lehet nézni a TCW részeket az sw.comon. Quarron ajánlásával. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Tudod ki kell majd fel hajnalban? Tudom, hogy nagyon jó a TCW sorozat, de nekem éppen elég, ha felkelek 10-kor, belövöm a letöltést, mire megreggelizek, addigra már lent is van Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Nekem jó úgy is, ha lassan jön le, mert úgyis kell hozzá felirat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Részlet az eheti részből Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Gungan General? neeee... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Gungan General? neeee... Ez bizony Jar-Jar móka lesz Ámbár mintha már a második részben szenátor lenne. Nomeglátjuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Bombad General Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. (szerkesztve) Gungan General? neeee... Szerintem ez nem Jar Jar -ról fog szólni. Egy évadon belül két Jar Jar rész? No majd meglátjuk. Egyébként fent van az első évad cím listája. A befejezés megint trilógiás lesz. Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják? Szerkesztve: 2008. November 12. - Ody Mandrell Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. a Twi'lekek Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szerintem ez nem Jar Jar -ról fog szólni. Egy évadon belül két Jar Jar rész? No majd meglátjuk. Egyébként fent van az első évad cím listája. A befejezés megint trilógiás lesz. Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják? Twi'lekek anyabolygója. Fűszert termesztenek rajta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. a Twi'lekek Áhhh akkor remek lesz!! Nyilván fel fognak tűnni jó csajok is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Twi'lekek anyabolygója. Fűszert termesztenek rajta. Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Egyébként ez a címlista nem szentírás, még változhat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát. Olyat amivel a Huttok kereskednek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát. Olyan fűszert, amit Solo is kiszórt, mikor meglátott néhány finánchajót. Amúgy, egyfajta kábítószer, mely nem okoz függőséget. Tisztelet Lucastól Herbert Dűnéje felé. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Olyat amivel a Huttok kereskednek. Kicsit bővebben? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Olyan fűszert, amit Solo is kiszórt, mikor meglátott néhány finánchajót. Amúgy, egyfajta kábítószer, mely nem okoz függőséget. Tisztelet Lucastól Herbert Dűnéje felé. Köszi! Megkóstoltam volna. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Áhhh akkor remek lesz!! Nyilván fel fognak tűnni jó csajok is. Ejnye Ody, csak nem te is rajongótárs lettél? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. (szerkesztve) Ejnye Ody, csak nem te is rajongótárs lettél? Nem vetem meg a látványukat ha erre gondolsz. Remek lesz végre látni a szülő bolygójukat! Szerkesztve: 2008. November 12. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Nem vetem meg a látványukat ha erre gondolsz. Remek lesz végre látni a szülő bolygójukat! Hát igen, elvégre ők hasonlítanak legjobban a földi nőkre. Én is remélem, hogy nem csak hírből, távolról fogják mutatni a bolygójukat, mint pl a Bothanokét vagy a toydariakét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket. Ráadásul ezek az epizód címek még alá is raknak ennek az érzésnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. nem csak hírből, távolról fogják mutatni a bolygójukat, mint pl a Bothanokét vagy a toydariakét. A Toydariát szerintem nem láttuk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket. Helytelen megközelítés. Űrkikötőkbe, söntésekbe kell elképzelni őket, legfőképp pilótaölekbe. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. A Toydariát szerintem nem láttuk. Ezért hoztam fel példának. Bothanok bolygóját is csak orbitról mutatták. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Űrkikötőkbe, söntésekbe kell elképzelni őket, legfőképp pilótaölekbe. Olyan is jöhetne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Eddig kinek melyik a kedvenc epizódja? Nekem a Rookies. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Nekem az Ambush és Downfall of... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Malevolence trilógia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Csak egyet ér mondani. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.