MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Hozzászólás ideje: 2009. Március 1. Szerintem az embereket jobban is fogja érdekelni Ahsoka sorsa, mint az elrablás, amiről van könyv és még ott a CW is. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerintem az embereket jobban is fogja érdekelni Ahsoka sorsa, mint az elrablás, amiről van könyv és még ott a CW is. Meg jópofa lenne, ha pár rész túlnyúlna a Sithek Bosszúja eseményein. Mert két dolog miatt nem említik Ahsokát a harmadik részben... Vagy azért, mert meghalt a háború közepe táján, és Anakin majd kerek perec kimondja Obi-Wannak, hogy többé egy szót sem akar hallani róla, vagy pedig a háború során szerzett érdemei miatt lovaggá ütik, és vígan él és virul, és valami másik fronton harcol az EPIII. idején. És teszem azt tök jó megoldás lenne, ha életbe lépne a 66os parancs, Rex habozik, de kénytelen teljesíteni, Ahsoka pedig megmenekül, és egy, vagy két részig bújdosna, vagy ilyesmi. Bár sokkal valószínűbbnek tartom azt a felvetést, hogy meghal. Ha a Hostage Crisisben megengednek a készítők maguknak efféle durvaságot, akkor majd máshol is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Torrentről leszedhetők a 16:9 -es HD verziók is. Semmi felirat, nuku vágás. Érdemes beszerezni őket. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Vagy nem említik, mert él/hal, csak nem kerül szóba... a sorozat jellege és Ahsoka népszerűsége miatt nem hiszem, hogy meg fog halni a 66-oskor, sőt, szerintem pont Rexnek köszönhetően fogja túlélni. Ugyanis az ep3-ból nem csak Ahsoka "hiányzik", de Rex is, mert a Jedi Templom ostromakor az egész 501-es légió jelen van, a Torrent század vezére viszont sehol (nyilván alapesetből azért, mert akkor még nem találták ki ). Lehet Rex Ahsokával maradt, és együtt bújdosnak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) Lassan vége az első évadnak, ami kis változásokat is hoz majd a fórumon. Ez a topik megmarad funkciójában, csak éppen a közelgő második évad lesz középpontban. Az első évados élményeket, értékeléseket pedig majd egy, az első szekción belül nyíló topikban lehet megvitatni. Első momentuma egy hatalmas szavazás lesz, amit már pedzegettem nektek korábban. Metodikájában nagyon hasonló lesz az Aranyfénykardhoz, legalábbis a pontszámítást és a jelöléseket tekintve. Szerintetek hány jelölt lenne ideális kategóriánként? Első körben ezt kellene eldönteni, na és persze a díjazandó kategóriákat. Összeírtam párat, de várom az esetleges további javaslatokat. Dzséjt! Lenne kedved segíteni a munkában? Ha igen majd MSN -en kommunikáljunk már. Tervek szerint a Jedirenden is meghirdetnénk a szavazást, hogy legyen minél több anyag. Legjobb epizód Legjobb karakter Legjobb mellékszereplő Legjobb idegen karakter Legjobb szörny Legjobb bolygó Legjobb fénykardpárbaj Legjobb felszíni csata Kedvenc felszíni jármű Legjobb űrcsata Kedvenc űrjármű Szerkesztve: 2009. Március 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Most olvastam egy fórumba a következőt Ahsokáról a ROTS kapcsán: "Olyanok az értesüléseim, hogy Anakin helyett inkább régi mesterét Plo Koon választja, és vele tart a Neimoidia körzetbe, a Cato Neimoidia bolygóra, ahol a szeparatisták ellen harcolnak, és itt éri őket a 66-os parancs!" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Arról valaki nem tud valamit esetleg, hogy kijönne e valami filmzenei anyag a sorozathoz? Lehetne pl legjobb zenei téma is, csak tudni kéne ahhoz a címeket. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Arról valaki nem tud valamit esetleg, hogy kijönne e valami filmzenei anyag a sorozathoz? Lehetne pl legjobb zenei téma is, csak tudni kéne ahhoz a címeket. Így van. Ezért se írtam ilyen kategóriát. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Lassan vége az első évadnak, ami kis változásokat is hoz majd a fórumon. Ez a topik megmarad funkciójában, csak éppen a közelgő második évad lesz középpontban. Az első évados élményeket, értékeléseket pedig majd egy, az első szekción belül nyíló topikban lehet megvitatni. Első momentuma egy hatalmas szavazás lesz, amit már pedzegettem nektek korábban. Metodikájában nagyon hasonló lesz az Aranyfénykardhoz, legalábbis a pontszámítást és a jelöléseket tekintve. Szerintetek hány jelölt lenne ideális kategóriánként? Első körben ezt kellene eldönteni, na és persze a díjazandó kategóriákat. Összeírtam párat, de várom az esetleges további javaslatokat. Dzséjt! Lenne kedved segíteni a munkában? Ha igen majd MSN -en kommunikáljunk már. Tervek szerint a Jedirenden is meghirdetnénk a szavazást, hogy legyen minél több anyag. Legjobb epizód Legjobb karakter Legjobb mellékszereplő Legjobb idegen karakter Legjobb szörny Legjobb bolygó Legjobb fénykardpárbaj Legjobb felszíni csata Kedvenc felszíni jármű Legjobb űrcsata Kedvenc űrjármű Nekem egyértelmű, hogy Tee Watt Kaa az egyik nagy kedvenc, de először megvárom a Hostage Crisist, hogy hogyan debütál Cad Bane. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Dzséjt! Lenne kedved segíteni a munkában? Ha igen majd MSN -en kommunikáljunk már. Tervek szerint a Jedirenden is meghirdetnénk a szavazást, hogy legyen minél több anyag. Persze, hogy lenne. Este felé (vagy már késő délután) fenn leszek MSN-en. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Arról valaki nem tud valamit esetleg, hogy kijönne e valami filmzenei anyag a sorozathoz? Lehetne pl legjobb zenei téma is, csak tudni kéne ahhoz a címeket. Hát én mindenesetre örülnék, ha kiadnák, mert néhány zenei téma zseniális! Legfőképp a bolygók témáira gondolok... Rugosa, Rodia, Maridun, Iego... Csak emlékezettek vissza a Jedi Crash zenéjére! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Nekem egyértelmű, hogy Tee Watt Kaa az egyik nagy kedvenc, de először megvárom a Hostage Crisist, hogy hogyan debütál Cad Bane. Nem lesz az ilyen egyszerű KisKósa. Először a jelöléseket kell tisztázni, hogy egyáltalán kire és mire lehessen szavazni. Természetesen mindezt majd az évad végén kell megtenni. Persze, hogy lenne. Este felé (vagy már késő délután) fenn leszek MSN-en.Remek! Akkor este megbeszéljük! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hány részes az évad? 20? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. 22 részes. Még hátra van a trilógia 2 része (20-21) meg a Hostage Crisis. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerintem nyugodtan lehet öt a jelöltek száma, elvégre van miből választani, bolygók, lények, legjobb részek, stb. kapcsán is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Szerintem nyugodtan lehet öt a jelöltek száma, elvégre van miből választani, bolygók, lények, legjobb részek, stb. kapcsán is. Hat jelölted kell majd írnotok, rangsor nélkül. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. (szerkesztve) Ezek után akkor majd a kategóriákban kell megegyezni És persze, aki csak egyszer látta a részeket, annak egy maratont tartani, hogy akkor ki hogyan és merre meg minek Szerkesztve: 2009. Március 2. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Ezek után akkor majd a kategóriákban kell megegyezni Amiket írtam az lesz. Dzséjttel le van egyeztetve minden. Amint vége a sorozatnak le fogjuk írni a teendőket. Április végén várható az eredményhirdetés. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Amiket írtam az lesz. Dzséjttel le van egyeztetve minden. Amint vége a sorozatnak le fogjuk írni a teendőket. Április végén várható az eredményhirdetés. Mit kap a győztes? :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Mit kap a győztes? :D Majd küldünk a Lucasanimationnak egy 100 ezres sapkát (ha marad). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Majd küldünk a Lucasanimationnak egy 100 ezres sapkát (ha marad). A szavazóké meg a sör, mi? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Oks, akkor várjuk a részvételi kiírást Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. A végső nagy szavazás majd kikerül Dzséjt blogjára és remélhetőleg a Jedirend oldalra is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Most olvastam egy fórumba a következőt Ahsokáról a ROTS kapcsán: "Olyanok az értesüléseim, hogy Anakin helyett inkább régi mesterét Plo Koon választja, és vele tart a Neimoidia körzetbe, a Cato Neimoidia bolygóra, ahol a szeparatisták ellen harcolnak, és itt éri őket a 66-os parancs!" Szerintem ez csak találgatás. Még bármi megtörténhet. Az sem biztos, hogy mindegyik évadban szerepelni fog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Az sem biztos, hogy mindegyik évadban szerepelni fog. Miért ne szerepelne? Anakin tanítványa. Muszáj ott lennie mellette. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Miért ne szerepelne? Anakin tanítványa. Muszáj ott lennie mellette. Az is eszembe jutott, hogy talán történik vele valami és otthagyja a Jedi Rendet önszántából mondjuk az utolsó előtti évadban és az utolsóban így már nem szerepelne. De ez csak spekuláció. Kedvelem a karakterét, de szerintem még az EP 3 eseményei előtt el kell tűntetni a karakterét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Az is eszembe jutott, hogy talán történik vele valami és otthagyja a Jedi Rendet önszántából mondjuk az utolsó előtti évadban és az utolsóban így már nem szerepelne. De ez csak spekuláció. Kedvelem a karakterét, de szerintem még az EP 3 eseményei előtt el kell tűntetni a karakterét. Ez nem lenne hülyeség de szerintem nem így fog történni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Oks, akkor várjuk a részvételi kiírást Jó, hogy lesz megint egy ilyen játék! Az Aranyfénykardból én úgy is kimaradtam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Jó, hogy lesz megint egy ilyen játék! Az Aranyfénykardból én úgy is kimaradtam. Legyen ez inkább díjkiosztó. A játék az mást takar. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Hozzászólás ideje: 2009. Március 2. Legyen ez inkább díjkiosztó. A játék az mást takar. Legyen. Bár én a játékot szórakozás értelemben használtam. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.