Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Valahogy most még jobban is tetszett, mint amikor először néztem angolul. :D Nagyon klassz epizód.

Talán azért, mert a szinkronhangok hűen visszadják a karaktereket. Chuchinál a visszahuzodó szenátorasszony, és Cho-nál az arrogáns miniszter képe teljesen megmaradt, ahogy Tee Watt Kaa esetében is. Sőt, Cho magyar hangja még hozzá is tesz valamit.

Hozzászólás ideje:
Remélem a szinkron ilyen szinten marad

Erre csak annyit tudok mondani, hogy... Habár... Revan már elmondta előttem, úgyhogy inkább idézem. :P

A próféta szóljon belőled. :D
Hozzászólás ideje:

Chuchi hangja nem tetszett. Kb. tizenkét éves lehetett a színész... Chónál Rosta Sándor jó volt, csak sajnos ő volt Tagge ja nem, Motti :D:P az EP4-ben... mindegy. Végre bemondhatnák már a stáblistát, érdekes volt az elején: "Betolakodók". Remélem, a 17-esben már lesz(az elején is 4 részig nem volt).

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Most tűnt fel, hogy ezúttal a vadász vadász maradt, és nem harcász... Talán visszatérnek a normális színvonalú szinkronra, mint amilyen a mozifilm volt? Jó lenne mostmár...

Hozzászólás ideje:
Chuchi hangja nem tetszett. Kb. tizenkét éves lehetett a színész...
Én kizártnak tartom. A szinkrós Resident Evilben a hologramcsajszi ugyanennek a csajnak a hangján magyaráz. Az 2002-es film és nem hiszem hogy egy hét éves csajszi szinkrózta a Red Kvínt.
Hozzászólás ideje:
Én kizártnak tartom. A szinkrós Resident Evilben a hologramcsajszi ugyanennek a csajnak a hangján magyaráz. Az 2002-es film és nem hiszem hogy egy hét éves csajszi szinkrózta a Red Kvínt.

Hang alapján mondtam. Megnéztem; Csifó Dorina. 20 éves, nyolc évet tévedtem. :P

Nem az a szakértő volt. :D

Nyögd már ki! :P

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Most tűnt fel, hogy ezúttal a vadász vadász maradt, és nem harcász... Talán visszatérnek a normális színvonalú szinkronra, mint amilyen a mozifilm volt? Jó lenne mostmár...

Ezt már elvártam.

Engem nagyon irritált a harcász

Eleve akármelyik internetes szótárba beírhatjuk hogy fighter azt dobja ki hogy vadász(repülő)

Nem értem minek kellet atomjaira bontva lefordítani fight (harc) + er (főnévképző)

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
Jó gondolat. :D

Még eszembe jutott Reviczky Gábor is.

Az már Palpatine hangja az EPVI.-ban, de ahogy Cho elnök esetében is, ez nem lenne akadály. Szerintem a legjobb hang, amit Cad Bane kaphatna, az az, aki a Karib-Tenger Kalózai első részében adta a hangját Barbossának. Nem tudom a nevét sajnos. Meg a Sin Cityben a Marvnak.

Hozzászólás ideje:
Rajhona Ádám(Doki, Gimli). Szerintem ő nem lenne jó. Inkább akkor Reviczky.

Az ilyen régi vadnyugati filmekben elég sűrűn adott szinkronokat, mostanra valahogy eltűnt.

Hozzászólás ideje:

A mostani részben sem mondtak be alcímet... Akkor az előzőnél kivételes eset volt?

És a klón nevek a 13. rész óta angolul maradtak...

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Szia Phobos:

Emiatt ne aggódj, hogy küldi a leveleket a megaupload.....folyamatosan ezt csinálják. Ellenőrzik a feltöltéseket....viszont az extra.hu nem foglalkozik vele....szóval nyugodtan üzemeltesd az oldaladat tovább és töltsd fel a részeket mindenféle baromság néven. Vannak keresőalgoritmusok és az rátalál a filmek vagy játékok nevére, ezért nem is szabad úgy feltölteni, hogy megadod a valódi nevét az állománynak. Találj ki FALS neveket és az életben nem fogsz levelet kapni tőlük.

Kár lenne ezért a butaságért beszüntetni az oldaladat.

Tényleg attól meg nem kell tartani hogy itt bárkit is rádküldenek....:)

Több ezer film van a megauploadon fals nevek alatt és a kutya nem törli őket...csak tudod őket is baszogatja az a pár nyomoronc jogvédő és ezért csinálja a megaupload ezt a parasztvakítós levelezősdit. De nekik is az az érdekük, hogy minél több le és feltöltésük legyen.

Szóval no para!!!!!!!!

Hozzászólás ideje:

Hát a feltöltéseim már nincsenek meg és újból felrakni ~10 GB-ot nem megy egyik percről a másikra. A sima normál dulaudios részek sincsenek meg, mert elszállt az 500-as winyóm egy hete, szóval eza hét nem az enyém volt... Weboldalamat pedig már töröltem.

Hozzászólás ideje:

Ezt még így olvasni is szomorú...:) Ha ez segít, nekem meg a drága RC-s kocsimba keletkezett tegnap kár...50-nel puffantam a patkának, pénzem sincs javítani.

Viszont a Clone Wars dual audió forrásának linkjét megadhatnád. Nem is az audió a lényeg, hanem a logo nélküli videó és hogy ne legyen feltétlenül szélesvásznú.

Valahogy az általad belinkelt nem 16:9 es duálos részeknek sokkal jobb a minősége, és ami számomra lényeges, hogy világosabbak is mint a hasonló HD CW részek logóval.

Nem tudom milyen forrásból vannak és ez zavar.

Hozzászólás ideje:

én is torrent oldalról szedem le őket, ott ezt írták:

Kérdés: "sztem tök szép a minőség ahhoz képest h ez is HDTV rip meg ami anno szeptemberben vagy mikor kijött angol az is... és ez sokkal jobb."

Válasz: Az indok meglehetősen egyszerű. Az angol rip 175MB-os, ez kicsit több, illetve, ezt saját magam kódolom (majd, ezt a részt még nem) az 1080p-s SKY Premiere HD-s felvételből.

Szerk: Szerencsére a meguploadnak van egy különlegessége, ha valaki már felpakolt valamit és te ugyanazt újra feltöltenéd, akkor nem töltio fel mégegyszer hanem ad rá egy hivatkozást. Ezen okoból a HD-k újra fent vannak a comuv-os oldalon (ott nem töröltem a tárat, viszont regisztrációs lett).

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Az általad említett oldalak mind meghívásos alapon működnek. Tudsz meghívót adni, vagy mi más módon lehet ezután megszerezni a magyar szinkronos HD részeket?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.