Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve A HD-s részeket máshonnan nem lehetne letölteni? Nem torrentoldalra gondoltam. Ez a megauploados dolog nekem nem műxik.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve Rendben, akkor viszek 2 DVD-t! Zárd le nyugodtan a megmaradt helyet, nem kell nekem semmire És köszönöm !!! Szerkesztve: 2009. Július 10.16 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve A HD-s részeket máshonnan nem lehetne letölteni? Nem torrentoldalra gondoltam. Ez a megauploados dolog nekem nem műxik. Hogy-hogy nem működik? Jinx oldalán is panaszkodnak a megára... Máshonnan nem tudom honnan lehetne, max. hozz 3 DVD-t
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve Hm, érdekes. Most minden okés. Előjött a letöltést igazoló ablak.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 10.16 éve Marha érdekes, minden mkv-s videót lejátszik a lejátszom ( Gom Player+Core AVC), de a TCW-vel nem boldogul. Kieg: A próbálkozásaimra semmi érdemleges nem született, egész egyszerűen mikor elindítanám a filmet, az időt mutató csúszkán a lejátszó rögtön a végére ugrik. :S
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Nálad van a gáz az egyértelmű és az is biztos, hogy codec hiba. Megoldásnak ezt javaslom: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm "a FULL verziót kell letöleni és telepíteni"
Hozzászólás ideje: 2009. Július 11.16 éve Kösz, de már megoldottam más formában A Media Player Home Cinema kiegészítve az AC3Filterrel simán vitte. Fene se érti. Pedig minden codec fönt volt.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 13.16 éve De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... Na azt én is megnézném. El tudnám képzelni, hogy ugyanaz lesz a hangjuk, de azt is, hogy valamelyiküket megvátoztatják.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 13.16 éve Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával. Aztaaa... Most hogy mondod... Eddig még fel sem tűnt, hogy Dex és Watto hangja ugyanaz...
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Aztaaa... Most hogy mondod... Eddig még fel sem tűnt, hogy Dex és Watto hangja ugyanaz... Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Sőt, azt hiszem Sio Bible és Cliegg Lars hangja is megegyezik. Aztaaa... Mondjatok még ilyeneket!
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Mindkettőtök téved (IMDB szerint) Viszont Ki-Adi-Mundi és Nute Gunray hangja ugyanaz. Szerk: most látom, a magyar hangokról beszéltek akkor sztornó Szerkesztve: 2009. Július 14.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Mindkettőtök téved (IMDB szerint)Viszont Ki-Adi-Mundi és Nute Gunray hangja ugyanaz. Mert ugyanaz a színész játszotta mindkettőt.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 14.16 éve Mondjuk Ki-Adi meg Gunray hangját jól megvariálták a mérnökök meg a színész maga is. A külsejükről nem is beszélve
Hozzászólás ideje: 2009. Július 17.16 éve Felkerült a Hunting The Hunters második része. Meglepő módon félbehagyja az előzőt, és ezúttal már nem Shahan Alamát, hanem Roboninót veszik üldözőbe. Ebből a logikából kiindulva a következő részben gondolom Aurra Sing-et üldözik majd. Palpatine jól mondta a Hostage Crisis végén. Meg fognak fizetni a tetteikért. Jah, és ezúttal Kit Fisto a főszereplő.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 17.16 éve El is fogják őket? Hát, eddig még egyiküket sem kapták el. Ugyan Alama hajóját lelőtték a Florrum-on, de ő maga megúszta. Robonino is elszökött, annak rendje, és módja szerint.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 17.16 éve Jah, és jut eszembe, ehhez is tartozik egy játék, mint az előzőhőz... Érdemes végigvinni, hát ha ismét kapunk egy bónusz oldalt...
Hozzászólás ideje: 2009. Július 18.16 éve Szerintem ez az üldözés újabb színjáték Sidious részéről. Már megint ennek mi köze van Sidioushoz? Semmi. A Köztársaság csupán harcol továbbra is a CIS ellen, időközben meg véletlenül belefutnak a rejtőzködő fejvadászokba, ennyi. Nem tudom ezt miért kell így túlvariálni.
Hozzászólás ideje: 2009. Július 18.16 éve Visszavonom korábbi állításomat... Roboninót elkapták: http://www.starwars.com/games/playnow/swam...tion/Bonus.html Shahan Alamánál nem egyértelmű a dolog, de valószínű, hogy Hondo Ohnaka foglyul ejtette, és jó szokásához híven váltságdíjat kért érte (Lásd: http://www.starwars.com/games/playnow/gunship/Bonus.html ). De ezek a képregények csupán azt szemléltetik, hogy Cad Bane csapatával többé nem fogunk összefutni. Kár... Szerkesztve: 2009. Július 18.16 éve - KisKósa
Hozzászólás ideje: 2009. Július 19.16 éve Végül is elég ő maga is, csapatnak meg lehet még egy-két remek karaktert kitalálni hozzá
Hozzászólás ideje: 2009. Július 21.16 éve A 2. évadból két kép: http://moviesblog.mtv.com/2009/07/21/a-new...son-two-images/
Hozzászólás ideje: 2009. Július 21.16 éve Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz".
Hozzászólás ideje: 2009. Július 21.16 éve Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". Tényleg egy magyar nyelvű fejvadász
Hozzászólás ideje: 2009. Július 21.16 éve Bossk feltűnik??!!!! Ez tényleg nyálcsorgatás. Mikor lesz már péntek?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.