Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A HD-s részeket máshonnan nem lehetne letölteni? Nem torrentoldalra gondoltam. Ez a megauploados dolog nekem nem műxik.

Hogy-hogy nem működik? :lol: Jinx oldalán is panaszkodnak a megára...

Máshonnan nem tudom honnan lehetne, max. hozz 3 DVD-t :lol:

Hozzászólás ideje:

Marha érdekes, minden mkv-s videót lejátszik a lejátszom ( Gom Player+Core AVC), de a TCW-vel nem boldogul.

Kieg: A próbálkozásaimra semmi érdemleges nem született, egész egyszerűen mikor elindítanám a filmet, az időt mutató csúszkán a lejátszó rögtön a végére ugrik. :S

Hozzászólás ideje:
De azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldja meg majd a magyar szinkron azt, ha netalántán Plo Koon és Cad Bane egy epizódban szerepelnek... :)

Na azt én is megnézném. El tudnám képzelni, hogy ugyanaz lesz a hangjuk, de azt is, hogy valamelyiküket megvátoztatják.

Hozzászólás ideje:

Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával.

Hozzászólás ideje:
Valószínűleg ugyanúgy oldják meg, mint az ep2-ben Dex és Watto hangját, vagy a Közös többszörösben és a Bölcsek kövérében Dörner Györggyel Michael Keaton és Eddie Murphy karaktereit. Egyrészt ott a technika, másrészt a jó szinkronszínész tud játszani a hangjával.

Aztaaa... :)

Most hogy mondod... Eddig még fel sem tűnt, hogy Dex és Watto hangja ugyanaz... :D

Hozzászólás ideje:

Mindkettőtök téved (IMDB szerint)

Viszont Ki-Adi-Mundi és Nute Gunray hangja ugyanaz.

Szerk: most látom, a magyar hangokról beszéltek :) akkor sztornó

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Felkerült a Hunting The Hunters második része. Meglepő módon félbehagyja az előzőt, és ezúttal már nem Shahan Alamát, hanem Roboninót veszik üldözőbe. Ebből a logikából kiindulva a következő részben gondolom Aurra Sing-et üldözik majd. Palpatine jól mondta a Hostage Crisis végén. Meg fognak fizetni a tetteikért. Jah, és ezúttal Kit Fisto a főszereplő. :lol:

Hozzászólás ideje:
El is fogják őket?

Hát, eddig még egyiküket sem kapták el. Ugyan Alama hajóját lelőtték a Florrum-on, de ő maga megúszta. Robonino is elszökött, annak rendje, és módja szerint.

Hozzászólás ideje:

Jah, és jut eszembe, ehhez is tartozik egy játék, mint az előzőhőz... Érdemes végigvinni, hát ha ismét kapunk egy bónusz oldalt... :lol:

Hozzászólás ideje:
:lol: Szerintem ez az üldözés újabb színjáték Sidious részéről.

Már megint ennek mi köze van Sidioushoz? Semmi. A Köztársaság csupán harcol továbbra is a CIS ellen, időközben meg véletlenül belefutnak a rejtőzködő fejvadászokba, ennyi. Nem tudom ezt miért kell így túlvariálni.

Hozzászólás ideje:

Visszavonom korábbi állításomat... Roboninót elkapták:

http://www.starwars.com/games/playnow/swam...tion/Bonus.html

Shahan Alamánál nem egyértelmű a dolog, de valószínű, hogy Hondo Ohnaka foglyul ejtette, és jó szokásához híven váltságdíjat kért érte (Lásd: http://www.starwars.com/games/playnow/gunship/Bonus.html ). De ezek a képregények csupán azt szemléltetik, hogy Cad Bane csapatával többé nem fogunk összefutni. Kár...

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". :lol:

Hozzászólás ideje:
Nekem Bosskról mindig az a frázis jut eszembe amit ugyan saját nyelvén vartyog a Birodalom visszavág ominózus jelenetében, de én mindig úgy hallom ki: "...most megdöglesz". :lol:
Tényleg egy magyar nyelvű fejvadász :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.