Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Fantasztikus klipek!

Spoiler:

Az 1. klip. Nagyon érdekes. Vajon milyen speciális hajók lesznek ezek, amiket Cad Bane ígénybe vesz? És miért kell Sidiousnak holokron? És melyik?

A 2. klip. Vajon ez is még a Holocron Heistből van? Ahsoka ruhája megváltozott. Remélem Cad még nem hal meg ebben a részben.

Hozzászólás ideje:
Woo, nagyon jó képek,főleg az utolsó :)

Nekem is az utolsó kép tetszik a legjobban. :D

De azért a többi sem rossz, bár a Felucia sosem tartozott a kedvenceim közé, ahogy a Rugosa sem, akármennyire fantáziadúsan is voltak megalkotva. Remélem az ott játszódó történetek jól eltaláltak lesznek. :P

Hozzászólás ideje:
Szerinted az az ő pénze? Naiv lélek. :)

Nyílván a Konföderáció pénze is. De Darth Bane-től Darth Sidiousig majdnem 1000 év telt el és szerintem ez alatta bujkálós korszak alatta Sith-ek jókora vagyont halmoztak fel ilyen-olyan úton. Pl: a kaminói klónozást is ebből fizethette az EP1 utáni időkben, hisz akkor még a Konföderáció nem is létezett.

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, hogy jó ötlet-e ilyen korán a Feluciát behozni, de végül is lehet, hogy ez egy korábbi hadjárat. A képekből szerintem kiderül, hogy azért nem teljesen végig lesznek fejvadászok ebben az évadban, kapunk mi hagyományos klónháborút is.

Az utolsó képről: valahogy sejtettem, hogy egy holokron van ilyen nagy.

Hozzászólás ideje:
Nyílván a Konföderáció pénze is. De Darth Bane-től Darth Sidiousig majdnem 1000 év telt el és szerintem ez alatta bujkálós korszak alatta Sith-ek jókora vagyont halmoztak fel ilyen-olyan úton. Pl: a kaminói klónozást is ebből fizethette az EP1 utáni időkben, hisz akkor még a Konföderáció nem is létezett.

Szerintem meg a Köztársaság kasszájából nyúlt le.

Hozzászólás ideje:
Szerintem meg a Köztársaság kasszájából nyúlt le.

Szerintem is, meg ott volt a saját pénze (azért a Köztársaság Főkancellárja valószínűleg nem kevés pénzt kapott), meg Dooku is, aki grófként sok pénzt tudhatott a magáénak, talán Syfo Dias nevében a Jedi kasszájából is nyúlhatott le, és persze a Kereskedelmi Szövetség is hozzájárulhatott a ténykedéseihez (később meg a szeparatisták). Volt honnan pénzt szednie, csak a könyvelés ne vegye észre :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem is, meg ott volt a saját pénze (azért a Köztársaság Főkancellárja valószínűleg nem kevés pénzt kapott), meg Dooku is, aki grófként sok pénzt tudhatott a magáénak, talán Syfo Dias nevében a Jedi kasszájából is nyúlhatott le, és persze a Kereskedelmi Szövetség is hozzájárulhatott a ténykedéseihez (később meg a szeparatisták). Volt honnan pénzt szednie, csak a könyvelés ne vegye észre :)

Igen, valószínűleg onnan is nyúlt le pénzt. :P Széles körből választhatott.

Hozzászólás ideje:

Nagyon klasszak az új részletek. :para:

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.