Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23.15 éve "Jó reggelt klónocskáim!""Jó reggelt, Kenobi tábornok." Rex nem is az ő klónja hanem Anakiné (csak hogy kötözködjek).
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 23.15 éve Ody! Engem ez a kép valahogy a Charlie Angyalaira emlékeztet! Nekem a Republic Commando jutott először eszembe.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve Második évados konceptek. Szerkesztve: 2009. Szeptember 24.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve Egyébként Filoni azt mondta, hogy fogalmuk sincs még, mi lesz Ahsoka sorsa. Bane-t ráküldi Anakinra a CIS. Szerkesztve: 2009. Szeptember 24.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve Egyik szemem sír, a másik nevet. Star Warsosítani kéne csupán a plakátot és OK Amúgy ötletes.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve Egyébként Filoni azt mondta, hogy fogalmuk sincs még, mi lesz Ahsoka sorsa. Bane-t ráküldi Anakinra a CIS. Érdekes. Tehát Ahsoka még sokáig fog szerepelni. Tehát a Konföderáció megelégelte a Kiválasztottat és holtan akarják látni.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve Tehát a Konföderáció megelégelte a Kiválasztottat és holtan akarják látni. A Birodalom is fejvadászokat küldött Han felkutatására.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24.15 éve A Birodalom is fejvadászokat küldött Han felkutatására. Meg Lukera is rámentek. Jó párhuzam.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26.15 éve Todo: Fejvadászok: http://starwarsblog.starwars.com/index.php...bounty-hunters/
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26.15 éve Az első új, viszont a második klip már volt itt pár napja. Már kevesebb mint egy hét!! Mi lesz itt jövő héten? Szerkesztve: 2009. Szeptember 26.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26.15 éve Jók a fényképek is. Látom nem csak "western" klónunk lesz a fejvadászok körében hanem szamurájunk is ufokalapban Az egyik csaj tök úgy nézett ki, mintha külső fogszabályozója lenne Persze csak a festés...
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27.15 éve Ez az "Ahsoka, együtt bánunk el vele" dolog egy elég jól észrevehető párhuzam az EPII.-vel.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27.15 éve Nem tudom, hogy nektek az, de nekem újdonság, hogy Seth Green is feltűnik a sorozatban, Todo 360 hangjaként (Cad Bane robotja). - úgy vélem, hogy ha őt rakták be szinkronhangnak, akkor lesz 1-2 droid poén, bár ez csak saját vélemény - Ezzel a színész álma teljesült, hiszen óriási SW fan. Tudni kell róla, hogy nem kis érdemet vállalt a Robot Chicken Star Wars Special epizódok készítésében. http://starwars.com/theclonewars/news/news20090924todo.html Én személy szerint örülök neki, mert nagyon jó szinkronszínész (egyik kedvencem). És nektek mi lenne az első reakciótok, ha valamilyen Star Wars produktum készítésében részt vállalhatnátok? Szerkesztve: 2009. Szeptember 27.15 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27.15 éve Seth már az első évadban is szerepelt ha jól tudom. Ha jól vettem ki az interjúból, akkor ez az első szereplése.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve A DVD extráin lévő szinkronos részben szerepelt Seth. Akkor ott a 2. évadot szinkronozták?
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve A DVD extráin lévő szinkronos részben szerepelt Seth. Akkor ott a 2. évadot szinkronozták? Igen, van pár mondat, ami benne volt az előzetesben is.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve Már csak 4 nap! Hamarosan felkerülnek az epizód leírások is az sw.com -ra.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve Tök hihetetlen, hogy eljött az idő.Áprilisban még az volt, hogy mikor lesz már október, erre itt is van.Várom már nagyon. De remélem Cad Bane nem bánik el Anakinnal, ha a Jedinél van fegyver.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve Már csak 4 nap! Hamarosan felkerülnek az epizód leírások is az sw.com -ra. Nagyon jó lesz a péntek.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 28.15 éve Tök hihetetlen, hogy eljött az idő.Áprilisban még az volt, hogy mikor lesz már október, erre itt is van.Várom már nagyon.De remélem Cad Bane nem bánik el Anakinnal, ha a Jedinél van fegyver. Én is pont így érzek. Már nagyon várom, és egyre jobban rá vagyok gerjedve. Kíváncsi vagyok az új történetekre. Azért remélem, hogy Bane nem lesz legyőzhetetlen.
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29.15 éve Én is pont így érzek. Már nagyon várom, és egyre jobban rá vagyok gerjedve. Kíváncsi vagyok az új történetekre. Azért remélem, hogy Bane nem lesz legyőzhetetlen. Szerintem, ha Grievoust is "halandóbbnak" csinálták, akkor Bane se lesz legyőzhetetlen. Szerkesztve: 2009. Szeptember 29.15 éve - barnez
Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 29.15 éve Ezek a részletek büntetnek kegyetlenül! Már csak három nap.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.