Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A CW hogyan? Tudtommal ott nem mutatják be, hogy hogyan sérült meg Anakin.

De még rövid a haja, holott a Republicban már úgy néz ki, mint az ep3-ban. És a TCW-ben lévő haját elnézve ezt az irányvonalat vitték tovább, viszont azt kizártnak tartom, hogy akkor figyelembe lenne véve a Republic, mert a TCW tuti nem a háború utolsó hat hónapjában játszódik (ez meg ugye a CW-t teszi semmissé, mert ott Amidala a sebhelyet csak Luke és Leia fogantatásának éjszakáján látta, a TCW-ben meg már rég megszokott jelenség; és nem hiszem, hogy Amidala terhes lenne már ebben a szériában :D ).

Hozzászólás ideje:
Érdekes. Február 13 -án este hétkor premier? :lol: Legalább már tudjuk ezt is. :D
Ne dőlj be neki. Tavalyi dátum az. Tavaly kezdték 13-án ami péntekre esett, idén szombatra esne feb. 13-a.
Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Palpatine kancellárt megpróbálja pár Jedi elpusztítani és ez lesz az alapja a 66-os parancsnak :)
Forrást ne kérdezd, mert nem tudom honnan van, de az biztos, hogy Filoniék mondták még a Comic-Conon. (ez a hozzászólás volt az eredeti, fent van a dátum, hogy mikor írtam)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:
Kíváncsian várom, bár elég rosszul hangzik.

Túl rosszul hangzik, szerintem marhaség az egész. Remélem, nem lesz ilyen a TCW-ben.

Hozzászólás ideje:
Itt még reagáltál/tatok is rá: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=174&st=390

Bár találtam egy ilyet ahol írnak valami hasonlót róla http://www.eucantina.net/archives/4149

De az is lehet, hogy akkora értettem félre valamit :)

Lehet, hogy félreértelmezem, de számomra a forrásban lévő dolog arra utal, hogy Sidious megpróbál kigyilkolni pár Jedi-t, egy 66-os parancs szerűséggel (akár fejvadászok által is). Bár az is valószínű, hogy inkább azt jelenti, hogy Palpatine kisebb terjedelemben is beveti a 66-ost, ami irtó nagy baromság lenne.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy félreértelmezem, de számomra a forrásban lévő dolog arra utal, hogy Sidious megpróbál kigyilkolni pár Jedi-t, egy 66-os parancs szerűséggel (akár fejvadászok által is). Bár az is valószínű, hogy inkább azt jelenti, hogy Palpatine kisebb terjedelemben is beveti a 66-ost, ami irtó nagy baromság lenne.
Szerintem ezt a 66 -ost ebben a formában hanyagolni kellene.
Hozzászólás ideje:

Ezentúl akkor fognak felkerülni az epizód topikok, amikor biztossá válik a címük. Ennek szellemében a következő két rész már fent is van. Amit lehet tudni róluk, az a topikokban megtalálható.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Nekem elég a feliratos, tévében nem nézem meg.
Tavaly ilyenkor az volt a standard vasárnap délelőtti műsor. Addigra meg kellett reggeliznie mindenkinek. :)

Ezentúl akkor fognak felkerülni az epizód topikok, amikor biztossá válik a címük. Ennek szellemében a következő két rész már fent is van. Amit lehet tudni róluk, az a topikokban megtalálható.
Egyelőre csak a szereplők ismertek. De úgy érzem, jó részek lesznek. :) A Lightsaber Lost az egyedülálló epizód, ugye?

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Tavaly ilyenkor az volt a standard vasárnap délelőtti műsor. Addigra meg kellett reggeliznie mindenkinek. :cool:

Tényleg, viszonylag korán volt vasárnaphoz képest :D Iparkodni kellett :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.