Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én már reggel megnéztem. Jó izgis szupermozid lesz. :lol:

Hát ezzel nem könnyítetted meg a várakozást. :D

Hozzászólás ideje:
Én már reggel megnéztem. Jó izgis szupermozid lesz. :lol:
Rog! Sose írsz a részekhez. Pedig engem érdekelne a véleményed.

Próbáltam korábbi részekkel hangolni, de annyira erre vagyok ráállva, hogy nem is tudtam rájuk figyelni kellően. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Megvan valakinek a The Art of Star Wars: The Clone Wars c. könyv? Most olvastam róla az új klubújságban (Starfighter 9.), és nagyon megtetszett. Ha nem mondjátok, hogy iszonyú boromság, akkor megrendelem...

Hozzászólás ideje:
Megvan valakinek a The Art of Star Wars: The Clone Wars c. könyv? Most olvastam róla az új klubújságban (Starfighter 9.), és nagyon megtetszett. Ha nem mondjátok, hogy iszonyú boromság, akkor megrendelem...
Szerintem ki sem adták nálunk.

Hozzászólás ideje:

Igen, sajnos nem adták ki nálunk, az angol változat pedig 11e HUF. Viszont a sorozat készítése már 2005- elejétől dokumentálva van, Dave Filoni első vázlatrajzaival, közel 300 oldalon. Leginkább az első évaddal foglalkozik, de a másodikból is tartalmaz jónéhány kulisszatitkot.

Nekem pl. az is új, hogy Ahsoka neve majdnem Ashla lett...

Hozzászólás ideje:
Emlékszel arra a kis torgutára aki az ep2-ben megmondta hogy: "Mester, biztos kitörölték az adatbázisból", na ő Ashla és ő ihlette meg Ahsokát.
Az ember gyerek volt, nekem úgy rémlik. :) Bár volt ott a csapatban egy togruta is. Nem rá gondolsz?
Hozzászólás ideje:
Igen, sajnos nem adták ki nálunk, az angol változat pedig 11e HUF. Viszont a sorozat készítése már 2005- elejétől dokumentálva van, Dave Filoni első vázlatrajzaival, közel 300 oldalon. Leginkább az első évaddal foglalkozik, de a másodikból is tartalmaz jónéhány kulisszatitkot.

Nekem pl. az is új, hogy Ahsoka neve majdnem Ashla lett...

Amazon-éknál $31.50 (~6200 HUF), a brit részlegen meg két verzió is van, az amerikai kiadással megegyező 272 oldal és Ł22.50 (~7000 HUF), a másik meg egy rövidebb 192 oldal és Ł14.96 (4700 HUF). Plusz szállítás persze, de tuti mind olcsóbban kijön, mint a 11000.

Szerkesztve: - Llew

Hozzászólás ideje:

Voyage of Temptation

Spoiler:

Amúgy a következő rész egy ürhajón(gondolom satinéjén) fog játszadni,ahol a szeparatisták átszálló hajóval átszállnak,és megtámadják a köztársaságiakat.

Hozzászólás ideje:
Rog! Sose írsz a részekhez.
Még nem éreztem megfelelő késztetést hogy írjak róluk. Valamikor biztos eljutok odáig.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.