Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Spoiler: Attól még, hogy a Köztársaság gyártott Dreadnaught-okat a Klónok Háborúja idején a Szeparatisták is gyárthattak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Én már reggel megnéztem. Jó izgis szupermozid lesz. Hát ezzel nem könnyítetted meg a várakozást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. (szerkesztve) Én már reggel megnéztem. Jó izgis szupermozid lesz. Rog! Sose írsz a részekhez. Pedig engem érdekelne a véleményed. Próbáltam korábbi részekkel hangolni, de annyira erre vagyok ráállva, hogy nem is tudtam rájuk figyelni kellően. Szerkesztve: 2010. Január 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Na végre megnéztem, nagyon jó és látványos rész volt Ody. Ess neki te is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Na végre megnéztem, nagyon jó és látványos rész volt Ody. Ess neki te is. Előbb ki kell írnom CD -re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Előbb ki kell írnom CD -re. Gondolom 1 CD 1 epizód, nem? Vagy nem a HD-s verziót írod ki? Én 12-esével írom ki a részeket DVD-re. Nem HD, a plazma tv-n mégis szép a minőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Gondolom 1 CD 1 epizód, nem?Vagy nem a HD-s verziót írod ki? Én 12-esével írom ki a részeket DVD-re. Nem HD, a plazma tv-n mégis szép a minőség. Három epizód egy cd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Gyerekek! Az alábbi oldalt mindenki olvassa el. Jabba fia reakciók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Én múlt nyáron olvastam el az egész topicot, így emlékeztem rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Bejártam a várost, de csak ez járt a fejemben. Beteg vagyok? Őszinte választ vársz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Őszinte választ vársz? Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Jut eszembe. Az epizód végén hova ment a hercegnő? Ezt mintha elfelejtették volna említeni. Spoiler: A Coruscantra mennek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megvan valakinek a The Art of Star Wars: The Clone Wars c. könyv? Most olvastam róla az új klubújságban (Starfighter 9.), és nagyon megtetszett. Ha nem mondjátok, hogy iszonyú boromság, akkor megrendelem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. (szerkesztve) Megvan valakinek a The Art of Star Wars: The Clone Wars c. könyv? Most olvastam róla az új klubújságban (Starfighter 9.), és nagyon megtetszett. Ha nem mondjátok, hogy iszonyú boromság, akkor megrendelem...Szerintem ki sem adták nálunk. Szerkesztve: 2010. Január 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Szerintem ki sem adták nálunk.Nálunk nem, de külföldről megrendelhető és a bookline-nál németül meg lehet venni ~12 ezerért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Nálunk nem, de külföldről megrendelhető és a bookline-nál németül meg lehet venni ~12 ezerért.Az szép. Kíváncsi vagyok meg van-e itt valakinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Igen, sajnos nem adták ki nálunk, az angol változat pedig 11e HUF. Viszont a sorozat készítése már 2005- elejétől dokumentálva van, Dave Filoni első vázlatrajzaival, közel 300 oldalon. Leginkább az első évaddal foglalkozik, de a másodikból is tartalmaz jónéhány kulisszatitkot. Nekem pl. az is új, hogy Ahsoka neve majdnem Ashla lett... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Emlékszel arra a kis torgutára aki az ep2-ben megmondta hogy: "Mester, biztos kitörölték az adatbázisból", na ő Ashla és ő ihlette meg Ahsokát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Emlékszel arra a kis torgutára aki az ep2-ben megmondta hogy: "Mester, biztos kitörölték az adatbázisból", na ő Ashla és ő ihlette meg Ahsokát.Az ember gyerek volt, nekem úgy rémlik. Bár volt ott a csapatban egy togruta is. Nem rá gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Az ember gyerek volt, nekem úgy rémlik. Bár volt ott a csapatban egy togruta is. Nem rá gondolsz?Ashla volt a togruta: http://starwars.wikia.com/wiki/Ashla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Ashla volt a togruta: http://starwars.wikia.com/wiki/Ashla Igen ő az. De nem ő mondta Obinak, hogy kitörölték az adatbázisból Kaminot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. A Mandalore szál hány részes lesz? Három? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 31. A Mandalore szál hány részes lesz? Három?Igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. (szerkesztve) Igen, sajnos nem adták ki nálunk, az angol változat pedig 11e HUF. Viszont a sorozat készítése már 2005- elejétől dokumentálva van, Dave Filoni első vázlatrajzaival, közel 300 oldalon. Leginkább az első évaddal foglalkozik, de a másodikból is tartalmaz jónéhány kulisszatitkot.Nekem pl. az is új, hogy Ahsoka neve majdnem Ashla lett... Amazon-éknál $31.50 (~6200 HUF), a brit részlegen meg két verzió is van, az amerikai kiadással megegyező 272 oldal és Ł22.50 (~7000 HUF), a másik meg egy rövidebb 192 oldal és Ł14.96 (4700 HUF). Plusz szállítás persze, de tuti mind olcsóbban kijön, mint a 11000. Szerkesztve: 2010. Február 1. - Llew Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Az ember gyerek volt, nekem úgy rémlik. Bár volt ott a csapatban egy togruta is. Nem rá gondolsz? De, csak már régen láttam a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. de tuti mind olcsóbban kijön, mint a 11000. Sajnos ez jellemző ránk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Sajnos ez jellemző ránk Sajnos igen. Vicc, hogy pl. Amerikából sokkal olcsóbban lehet rendelni filmeket mint itthonról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. (szerkesztve) Voyage of Temptation Spoiler: Amúgy a következő rész egy ürhajón(gondolom satinéjén) fog játszadni,ahol a szeparatisták átszálló hajóval átszállnak,és megtámadják a köztársaságiakat. Szerkesztve: 2010. Február 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 1. Rog! Sose írsz a részekhez.Még nem éreztem megfelelő késztetést hogy írjak róluk. Valamikor biztos eljutok odáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.