Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 4. (szerkesztve) Már tudom mi is lesz a következő bannerem. Anakin a martinis pohárral a kezében. Szerkesztve: 2010. Február 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Február 19 -én már ismétlés lesz, szóval marad a két hetes szünet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. A 2. évad magyar vetítéséről tud valaki valamit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Neketek sem jön be a falcon? Nah, mindegy, ilyet találtam azért... Spoiler: http://hotfile.com/dl/27359800/26adced/Star.Wars.The.Clone.Wars.S02E13.HDTV.XviD-2HD.rar.html Viszont nmagról 2,x MB/s - el jön Szerkesztve: 2010. Február 6. - Jinx Lumos Joke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Én is csak ezt találtam, és sehol egy 720... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Spoiler: Megás: http://www.megaupload.com/?d=AF6QSY12 720p: http://hotfile.com/dl/27370466/2b3e666/Sta....part1.rar.html http://hotfile.com/dl/27370102/5d1bc8a/Sta....part2.rar.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Akaratlanul akkora spoilerbe futottam bele mint a ház. :D Az MF miért rak ki ilyen képeket? Szerkesztve: 2010. Február 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Akaratlanul akkora spoilerbe futottam bele mint a ház. :D Az MF miért rak ki ilyen képeket? Linket, ha kérnem szabad... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Linket, ha kérnem szabad... Spoiler: http://www.starwars.com/wjk/theclonewars/g...de212/img47.jpg Szerkesztve: 2010. Február 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Csak a sample-t néztem meg de az is nagyon jó volt! ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Spoiler: Megás HDhttp://www.megaupload.com/?d=2WYC7AU8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Phobos, köszi a linkeket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Annyira azért nem nagy spoiler. Pláne annak, aki látta a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Csak a sample-t néztem meg de az is nagyon jó volt! ^^Gyerünk kudar! Nézd meg és referálj. Annyira azért nem nagy spoiler. Pláne annak, aki látta a trailert.Nekem volt egy teóriám, de ezzel a képpel együtt el is bukott. Ezért vagyok bosszús. De attól még nagyon várom az epizódot, szinte mindenkinek bejött eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Gyerünk kudar! Nézd meg és referálj. Nekem volt egy teóriám, de ezzel a képpel együtt el is bukott. Ezért vagyok bosszús. De attól még nagyon várom az epizódot, szinte mindenkinek bejött eddig. Nálam, (mint azt az epizód topikjában leírtam) benne van a TOP1-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Nálam, (mint azt az epizód topikjában leírtam) benne van a TOP1-ben Nocsak. Ennyire jó volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Nálam, (mint azt az epizód topikjában leírtam) benne van a TOP1-ben Hmmm, mindig úgy megkönnyítitek a várakozást... Szóval TOP1es? Hát akkor ezt tényleg nyugodt körülmények között kell majd, defivel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hmmm, mindig úgy megkönnyítitek a várakozást... Szóval TOP1es? Hát akkor ezt tényleg nyugodt körülmények között kell majd, defivel... Kell a jó öreg defibrillátor? Leporolom, mert régen használtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Én nem szívesen rangsorolok, de tényleg remek rész volt! Volt benne minden jó, ami nekem tetszik. Szerkesztve: 2010. Február 6. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Én nem szívesen rangsorolok, de tényleg remek rész volt! Volt benne minden jó, ami nekem tetszik. Várjuk a bő lére eresztett beszámolót megfelelő helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Majd ha felirattal is láttam, akkor írok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Na, ha Nabolopasszar is elkezd itt dicsérni, akkor a késembe dőlök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Na, ha Nabolopasszar is elkezd itt dicsérni, akkor a késembe dőlök. Inkább ne tedd, különben nem láthatod ezt a remek részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. A Mandalorok repülésének ötlete: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Akkor már arra is van egy tippem, hogy honnan jött a Cody név. Mellesleg jó, hogy a mandalorok nem kinyújtott karokkal repültek...elég gáz lett volna. Mint Superman és társai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Duchess of Mandalore Spoiler: Nem talán Boba Fett -hez van szerencsénk? Persze ez kizárt, de más fórumokon felmerült a lehetőség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. A spoileres kép meggyőzőtt, hogy ez nagyon jó rész lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Zseniális rész volt! Egyelőre próbálom összerakni a dolgokat. Minden percéről oldalakat lehetne írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. (szerkesztve) Na, ha Nabolopasszar is elkezd itt dicsérni, akkor a késembe dőlök. Egész jó. Nekem Grivi után mindig Boba volt a másik kedvencem és így alapból szeretem a mandolorian-okat, de ebben a részben egy kicsit hiányoltam őket. Isteníteni nem fogom de mindenképp kiemelkedő. 8.5/10 És Anakin nagyon adja a lazát. Szerkesztve: 2010. Február 6. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.