Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Egész jó. Nekem Grivi után mindig Boba volt a másik kedvencem és így alapból szeretem a mandolorian-okat, de ebben a részben egy kicsit hiányoltam őket. 8.5/10Én nem, mert volt helyettük rengeteg csemege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Az elején kicsit féltem, hogy langyi lesz, de nem csalódtam. Tényleg szuper rész volt. Azért nem TOP5ös, de remek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Az elején kicsit féltem, hogy langyi lesz, de nem csalódtam. Tényleg szuper rész volt. Azért nem TOP5ös, de remek.Nem TOP5 -ös hanem TOP1-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Nem TOP5 -ös hanem TOP1-es. Én megmondtam! De a defit ugye nem kellet igénybe venni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Nem TOP5 -ös hanem TOP1-es. Az a baj, hogy minden új rész megjelenésekor, szinte mindenkinek belekerül a TOPba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. No akkor várni kell kicsit, hogy ülepedjen, és utána megmondani, melyik a TOP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. No akkor várni kell kicsit, hogy ülepedjen, és utána megmondani, melyik a TOP De most nem? Minden rész után lehet rakat embertől olvasni, hogy ez TOP3as rész. Amúgy lehet hogy tényleg minden egyes résszel ennyire nő a színvonal....amit persze nem vonok kétségbe, hisz én is nézem a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. No akkor várni kell kicsit, hogy ülepedjen, és utána megmondani, melyik a TOP Nagyon igaz! Az biztos, hogy a szezon végén nagyon nehéz lesz a szavazás... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. (szerkesztve) Na ne már. Egy újabb TOP1 -es rész? Köszi Phobos! Szerkesztve: 2010. Február 7. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Azt nem értem, hogy ezeket miért vágják le a részek végéről? Az első évadban még ott voltak, de most a 2.-nál már nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. De most nem? Minden rész után lehet rakat embertől olvasni, hogy ez TOP3as rész. Dehogynem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Na ahogy látom itt már nem fogom hiányolni a mandikat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Az a baj, hogy minden új rész megjelenésekor, szinte mindenkinek belekerül a TOPba. Én ezt nem nevezném bajnak. Bár én is bajban vagyok, amikor egy 10/10-esre értékelt rész után látok egy még jobbat. Csodálom a készítők fantáziáját, hogy 7 film és másfél évad után még tudnak (és reményeim szerint fognak a jövőben is) új dolgokat mutatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Az új részbe ,ha jól láttam a klónoknak ,akik a rendőr droidok után futnak pajzsuk lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Az új részbe ,ha jól láttam a klónoknak ,akik a rendőr droidok után futnak pajzsuk lesz.Ez nekem is feltűnt, furcsálltam is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. (szerkesztve) Az új részbe ,ha jól láttam a klónoknak ,akik a rendőr droidok után futnak pajzsuk lesz. Csak nem? http://starwars.wikia.com/wiki/Clone_assassin Szerkesztve: 2010. Február 7. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. No akkor várni kell kicsit, hogy ülepedjen, és utána megmondani, melyik a TOP Én ezért is nem pontozok részenként, hogy 10-ből mennyi, mert nehéz a különbséget ezzel kifejezni, ha csak a már látott részekhez tud az ember viszonyítani. A sorrendnek lesz értelme majd a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Ha a következő, Coruscanton játszódó részben sem tűnik fel Ahsoka, akkor ez bizony a legkorábbi TCW történetnek fog számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Miért? Honnan ez a fajta következtetés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Miért? Honnan ez a fajta következtetés?Ez jó kérdés. Csak egy érzés... Egy ilyen akcióban neki is fel kell bukkannia. De lehet, hogy Anakin se lesz benne, így megússzuk ezt a problémát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Nem sziámi-ikrek hallod e! Lehet, hogy szabin van. Kivette az éves juttatást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 7. Ha a következő, Coruscanton játszódó részben sem tűnik fel Ahsoka, akkor ez bizony a legkorábbi TCW történetnek fog számítani. Nem rég Te írtad, hogy Ahsoka és Anakin nincsenek összenőve... Az is lehet, hogy máshol akadt dolga...mondjuk keresi a fénykardját vagy hasonló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. FIGYELEM! A második évadot a Cartoon Network április 8-ától fogja leadni! És ez 100%, ők mondták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Na ez jó. Úgy tűnik beelőzték az RTL-eseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nem úgy volt,hogy február 13.-ától lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nem úgy volt,hogy február 13.-ától lesz? nem. Az tavalyi dátum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. ezt nem értem,a cartoon network.hu-n,ki van írva,hogy kezdés:február 13 este 7 óra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. ezt nem értem,a cartoon network.hu-n,ki van írva,hogy kezdés:február 13 este 7 óra Nem, az van kiírva, hogy február 13, péntek este 7 óra1) 13-a szombatra esik 2) ez a tavalyi kezdés ideje 3) tavaly óta nem frissítették az oldalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nem rég Te írtad, hogy Ahsoka és Anakin nincsenek összenőve... Az is lehet, hogy máshol akadt dolga...mondjuk keresi a fénykardját vagy hasonló. Azt írtam, de itt már két rész menne le Ahsoka nélkül, ami elég fura lenne. ezt nem értem,a cartoon network.hu-n,ki van írva,hogy kezdés:február 13 este 7 óra Már legalább hatszor leírtul ebben a topikban, hogy ez a tavalyi időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.