Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Lok Durdot elfogták, szerintem még mindig börtönben sínylődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Spoiler: Mondjuk ehhez Dzséjt jobban ért, de az admirálisok (tengernagyok) a tengerészetnél a legnagyobb rangok, míg a tábornokok a honvédségnél. Tehát a 2 nem találkozik. Lok Durd pedig börtönben van, nem hiszem, hogy mutatnák megint Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Az admirális magasabb rang, mint a tábornok. Viszont Grievous nem "csak" egy szimpla tábornok, hanem egyben a szakadár droid hadsereg vezére is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Spoiler: De Grievous SUPREME General tehát ő a főnök(amúgy én úgy tudom hogy a tábornok(szárazföld/levegő) és az admirális(haditengerészet/ez esetben űr-flotta) egyenlő) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (szerkesztve) Lok Durdot elfogták, szerintem még mindig börtönben sínylődik. De George Takei, aki a hangját adta, azt nyilatkozta, hogy a mélyen tisztelt tábornok visszatérő karakter lesz a sorozatban. Spoiler: Mondjuk én már annak is örülök, hogy Hondo-t viszontláthatjuk a 2. évadban Szerkesztve: 2010. Február 22. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Gondolom olyan rész is lesz majd, ahol Watt Tambort szabadítják ki, mert az EP3-ban már ő is "szabadlábon" van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Gondolom olyan rész is lesz majd, ahol Watt Tambort szabadítják ki, mert az EP3-ban már ő is "szabadlábon" van.Volt még valaki akit elkaptak nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Volt még valaki akit elkaptak nem? Kire gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Kire gondolsz?Poogle -ra. Ő is Mustafaron volt a mészárláskor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Poogle -ra. Ő is Mustafaron volt a mészárláskor. Tényleg. Akkor már van is 2 történeti szál. Hacsak nem gyúrnak belőle egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Ez nagyon jó. Ody nem hiába van iwiwen "Akik nézték a Walt Disneyt amikor Antal József meghalt" klub. Hallod az egy törés volt az életemben, (és a klubtagok száma alapján másoknál is) mert elmaradt a vasárnapi Walt Disney. Csipet csapat, kacsamesék, gumimacik... stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Tényleg. Akkor már van is 2 történeti szál. Hacsak nem gyúrnak belőle egyet. Ha ki nem hagyják. Lok Durd szerintem is visszatér még. Érdekes, hogy a szepik eddigi összes vezetője idegen. Így nem csodálom, hogy Palpatine-nak sikerül megutáltatnia a néppel az idegeneket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 23. Ody nem hiába van iwiwen "Akik nézték a Walt Disneyt amikor Antal József meghalt" klub. Hallod az egy törés volt az életemben, (és a klubtagok száma alapján másoknál is) mert elmaradt a vasárnapi Walt Disney. Csipet csapat, kacsamesék, gumimacik... stb. Arra én is emlélszem. Az a Kacsamesék lett volna amiben Don kácsa egy kardszárnyú delfin fomájú tengeralattjárón balhézik. Másnap meg nem volt ismétlés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Spoiler: De Grievous SUPREME General tehát ő a főnök(amúgy én úgy tudom hogy a tábornok(szárazföld/levegő) és az admirális(haditengerészet/ez esetben űr-flotta) egyenlő) Ez esetben Lando Calrissian esete igen figyelemre méltó lenne :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Ez esetben Lando Calrissian esete igen figyelemre méltó lenne :P Pontosan miért is? Régen láttam a filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Pontosan miért is?Régen láttam a filmeket. Mert ő tábornok. Méghozzá a Felkelők Flottájánál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. (szerkesztve) Mert ő tábornok. Méghozzá a Felkelők Flottájánál. Mert a lázadók rangjai nem egyeznek a valódi rangokkal Ha többet akarsz tudni itt nézd az első táblázatot (ezt vagy 10 percig kerestem) Szerkesztve: 2010. Február 24. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Mert a lázadók rangjai nem egyeznek a valódi rangokkalHa többet akarsz tudni itt nézd az első táblázatot (ezt vagy 10 percig kerestem) Ha a General a legmagasabb rang a felkelőknél, hogy lehetett Ackbar admirális? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Ha a General a legmagasabb rang a felkelőknél, hogy lehetett Ackbar admirális? Na ha akarsz olvasni (angolul) akkor ezt nézd meg. Kb. annyi hogy az első győzelmét a Birodalom ellen még a Mon Calamari flottával nyerte meg és amikor felvették a Lázadókhoz úgy döntött inkább megtartja az Admiral rangot (ha jól értem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. NE offoljunk skacok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Mert a lázadók rangjai nem egyeznek a valódi rangokkalHa többet akarsz tudni itt nézd az első táblázatot (ezt vagy 10 percig kerestem) Én csak arra reagáltam, hogy a tábornok nem csak szárazföldi rang az SW-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 24. Én csak arra reagáltam, hogy a tábornok nem csak szárazföldi rang az SW-ben. De (tudomásom szerint) a TCW-ben csak szárazföldi rang Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Érdekes a a Cat and Mouse története. Valószínűleg a Hidden Enemy előtt játszódik. Spoiler: "Obi-Wan and Anakin must deliver troops to Christophsis while the planet is under Separatist control. They encounter Separatist Commander Admiral Trench and get more than they bargained for." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Érdekes a a Cat and Mouse története. Valószínűleg a Hidden Enemy előtt játszódik. az meg hogy lehet? Hisz nemrég még arról volt szó, hogy Spoiler: Trench Ahsokával fog "kergetőzni". Ezt csak úgy lehetne beletenni ebbe a sztoriba, ha még Ahsokával még a megérkezése előtt fog találkozni Trench. Vagy Trench lesz a Christophisi űrflotta vezére és csak Ahsoka űrkompja fog majd átjutni a blokádon? Ez megmagyarázná, hogy erősítés miért nem tud vele jönni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Tudtommal úgy volt, hogy Spoiler: Anakin fog kergetőzni az admirálissal. Ahsokáról nem hallottam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Meglátjuk, de érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Darth Sky. Ilyenről nem volt szó, ez spekuláció volt már akkor is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 26. Érdekes, hogy tavaly is a 16. részben volt a Spoiler: "visszatekintő epizód". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 27. Azt, hogy a mandalóriaiak békések legyenek és a Death Watch-ot Lucas találta ki, vagy az epizód irói/rendezői? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 28. Spoiler: Érdekes elgondolás, hogy minden évad 16. része hozzá tesz egy kicsit a christophsisi hadjárathoz. Nem bánom, mert még mindig a Christophsis a kedvenc bolygóm a TCW-ben. Szívesen látnám mégegyszer. És újra felcsendülhet a christophsisi csatának a muzsikája. Én mindenesetre várom nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.