Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hát ezek a kanadaiak...elég lassú népség... :lol:
a kanadaiak lusták, mert nem rakják fel. az angolok a lassúak :D
Kanada már beérte az USA -t, mivel ott nem volt a múlt héten TCW. Egyébként eddig sem Kanadából hanem UK -ból jött a rilíz. :D Köszi Phobos a linket.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Kanada már beérte az USA -t, mivel ott nem volt a múlt héten TCW. Egyébként eddig sem Kanadából hanem UK -ból jött a rilíz. :lol: Köszi Phobos a linket.
Épp azért mondom, hogy a Kanadaiak lusták feltenni, ezért kell az angolokra várni :D
Hozzászólás ideje:
Látom már megvolt a rész. Milyen lett? :lol:

Ja mindig elfelejtek ide is írni.

Nekem tetszett,de nem annyira mint az előző. Ennek a vége lett a nagyon jó.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:
Ebből is látszik, hogy a CN-esek is 'tudnak' műsort szerkeszteni. Az unalomig ismételt 1. évadot újra és újra levetítik, de az új évad premierét nem tudják megismételni, nehogy örüljenek azok, akik esetleg lemaradtak róla. :lol:

Többek között ezért nem nézek szinte semmit a tévében. Ha kell valami letöltöm, kiírom és ott a DVD...

A csütörtöki részek a rákövetkező szerdán, 19 órától lesznek ismételve.
Akkor mégsem jön össze a hétvégi délelőtti TV-zés. :D Így én is kénytelen leszek letölteni magyarul is.
Hozzászólás ideje:
De ez két hete már nem aktuális. :D

Beleolvastam Ody az írásodba, és örülök hogy tetszett.

SZóval várós már nekem is nagyon! :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem jó volt, és nem úgy ahogy egy szörnyes film jó. :D Remélem érted... :D

Engem nem kell győzködnöd, nekem az előzővel sem az volt a bajom hogy "Godzilla koppintás" (vagynem) :D

Hozzászólás ideje:

Újból megnéztem magyarul a Holocron Heistet. Megfigyeltem, hogy a magyar szinkronnak még mindig problémát jelent az, ha egy alapból torzított hangú szereplő adóvevőn keresztül beszéljen. Például Plo Koon esetében, de az első évadban is volt erre példa számtalanszor, főleg a rohamdroidoknál, akiknek adóvevőn keresztül már nem volt olyan vékony hangja... De ez nem mindig volt így, mert a Storm Over Rylothban például rendben volt... Ki érti ezt? :D

Hozzászólás ideje:

Hihhhhetetlen hogy nincs 720 a mostani részből. Úgy látom már fölösleges is ezen aggódni. Már biztos hogy megvárom a szombatot vele. Kések hozzátok képest egy hetet, de talán megéri. :P

Hozzászólás ideje:
Hihhhhetetlen hogy nincs 720 a mostani részből. Úgy látom már fölösleges is ezen aggódni. Már biztos hogy megvárom a szombatot vele. Kések hozzátok képest egy hetet, de talán megéri. :P
Én sem értem a dolgot. De szerintem nézd meg a Phobos által belinkelt verziót, szerintem elég jó.
Hozzászólás ideje:
Nálam így is mindig szombatra jut az előző heti adag, úgyhogy akaratlanul is együtt haladok a CN-el. :P

Kb. szerda estére van felirat, de akkor már nem ülök neki, csütörtök, péntek LOST-Supnat, úgyhogy marad a TCW szombatra.

Én meg az utolsó hármat nem láttam... :P :P :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.