Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Dzséjt, te aztán tűzön-vízen át.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Dzséjt, te aztán tűzön-vízen át.... Ismersz, nem ismerek akadályt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Ismersz, nem ismerek akadályt Mint a fekete lovag a Gyalog Galoppban mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Hát ezek a kanadaiak...elég lassú népség... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Hát ezek a kanadaiak...elég lassú népség... a kanadaiak lusták, mert nem rakják fel. az angolok a lassúak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. (szerkesztve) 219-es simák + frissítve megauploaddal és x7-tel Spoiler: http://hotfile.com/dl/37237313/f37a24a/backup-sw.219.avi.html http://www.movieshare.in/fyf1td3srrv7/Star...ip.XviD-P2P.avi http://www.filefactory.com/file/b108h29/n/...ip.XviD-P2P.avi http://rapidshare.com/files/374318597/Star...ip.XviD-P2P.avi http://netload.in/dateiAR5dKRpDYh.htm http://www.megaupload.com/?d=SUBR0JSP http://x7.to/rnwzcc Szerkesztve: 2010. Április 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Köszi Phobos én azért várok holnap estig szerintem hátha lesz 720. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Köszi Phobos én azért várok holnap estig szerintem hátha lesz 720. Inkább 1080p legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Kösz Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. (szerkesztve) Hát ezek a kanadaiak...elég lassú népség... a kanadaiak lusták, mert nem rakják fel. az angolok a lassúak Kanada már beérte az USA -t, mivel ott nem volt a múlt héten TCW. Egyébként eddig sem Kanadából hanem UK -ból jött a rilíz. Köszi Phobos a linket. Szerkesztve: 2010. Április 10. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Kösz Phobos!Látom már megvolt a rész. Milyen lett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Részemről is köszi a linkeket Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Kanada már beérte az USA -t, mivel ott nem volt a múlt héten TCW. Egyébként eddig sem Kanadából hanem UK -ból jött a rilíz. Köszi Phobos a linket.Épp azért mondom, hogy a Kanadaiak lusták feltenni, ezért kell az angolokra várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. (szerkesztve) Látom már megvolt a rész. Milyen lett? Ja mindig elfelejtek ide is írni. Nekem tetszett,de nem annyira mint az előző. Ennek a vége lett a nagyon jó. Szerkesztve: 2010. Április 10. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Ebből is látszik, hogy a CN-esek is 'tudnak' műsort szerkeszteni. Az unalomig ismételt 1. évadot újra és újra levetítik, de az új évad premierét nem tudják megismételni, nehogy örüljenek azok, akik esetleg lemaradtak róla. Többek között ezért nem nézek szinte semmit a tévében. Ha kell valami letöltöm, kiírom és ott a DVD... A csütörtöki részek a rákövetkező szerdán, 19 órától lesznek ismételve. Akkor mégsem jön össze a hétvégi délelőtti TV-zés. Így én is kénytelen leszek letölteni magyarul is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Épp azért mondom, hogy a Kanadaiak lusták feltenni, ezért kell az angolokra várni De ez két hete már nem aktuális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. De ez két hete már nem aktuális. Beleolvastam Ody az írásodba, és örülök hogy tetszett. SZóval várós már nekem is nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Beleolvastam Ody az írásodba, és örülök hogy tetszett. SZóval várós már nekem is nagyon! Szerintem jó volt, és nem úgy ahogy egy szörnyes film jó. Remélem érted... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Most láttam az sw.hu-n, hogy lesz Wii-játék a TCW fénykard párbajairól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Szerintem jó volt, és nem úgy ahogy egy szörnyes film jó. Remélem érted... Engem nem kell győzködnöd, nekem az előzővel sem az volt a bajom hogy "Godzilla koppintás" (vagynem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Most láttam az sw.hu-n, hogy lesz Wii-játék a TCW fénykard párbajairól. Az már rég van... Vagy lesz új? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. EP19 HDTV Demanta. Spoiler: http://hotfile.com/dl/37328163/d07e098/SWCW.219.avi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hétszáhúsz pés? Valaki? Valahonnan? Tegnapra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hétszáhúsz pés? Valaki? Valahonnan? Tegnapra? Még nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Újból megnéztem magyarul a Holocron Heistet. Megfigyeltem, hogy a magyar szinkronnak még mindig problémát jelent az, ha egy alapból torzított hangú szereplő adóvevőn keresztül beszéljen. Például Plo Koon esetében, de az első évadban is volt erre példa számtalanszor, főleg a rohamdroidoknál, akiknek adóvevőn keresztül már nem volt olyan vékony hangja... De ez nem mindig volt így, mert a Storm Over Rylothban például rendben volt... Ki érti ezt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hihhhhetetlen hogy nincs 720 a mostani részből. Úgy látom már fölösleges is ezen aggódni. Már biztos hogy megvárom a szombatot vele. Kések hozzátok képest egy hetet, de talán megéri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Hihhhhetetlen hogy nincs 720 a mostani részből. Úgy látom már fölösleges is ezen aggódni. Már biztos hogy megvárom a szombatot vele. Kések hozzátok képest egy hetet, de talán megéri. Én sem értem a dolgot. De szerintem nézd meg a Phobos által belinkelt verziót, szerintem elég jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Nálam így is mindig szombatra jut az előző heti adag, úgyhogy akaratlanul is együtt haladok a CN-el. Kb. szerda estére van felirat, de akkor már nem ülök neki, csütörtök, péntek LOST-Supnat, úgyhogy marad a TCW szombatra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Nálam így is mindig szombatra jut az előző heti adag, úgyhogy akaratlanul is együtt haladok a CN-el. Kb. szerda estére van felirat, de akkor már nem ülök neki, csütörtök, péntek LOST-Supnat, úgyhogy marad a TCW szombatra. Én meg az utolsó hármat nem láttam... :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.