Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Aztaaa... :love: Tudtam, hogy mindenképp elsütnek majd egy olyan trailert, amit majd szájtátva nézünk végig és tűkön ülve várjuk majd a harmadik évadot. :love:

Spoiler:

A trailer elején nekem úgy tűnik, főleg amikor Ahsoka arcát mutatják közelről, hogy a háttérben ilyen mocsaras terület van. Talán... Dagobah? De mindenesetre amikor rossz álmok kerülgetnek egy Jedit, az sosem jelenthet jót. Láttuk már korábban az EPIII.-ban, hogy mire vezethet az ilyesmi. :love: Nyugtalanító volt Yoda mestert ennyire ijedtnek látni. Aztán pedig ott van Lama Su és Shaak Ti a Kaminón. Vajon mi járatban van ott? Visszatér Ziro a hutt, minden eddiginél kidolgozottabb textúrával, és persze ott van még Grievous tábornok és Cad Bane is. Azt a golyószórós katonát nem nagyon tudom mire vélni, az egy klón lenne? És vajon ki lehet az a klónparancsnok abban a barnás páncélzatban? Az biztos, hogy nem Ponds, nem Stone, nem Fil és nem is Fox. De akkor vajon ki? És ki lehet az a nikto Jedi? Fi-Ek Sirch? Nem, ő meghalt a Geonosison, bár láttunk már korábban példát arra, hogy visszahoznak halottnak hitt Jediket, akárcsak Eeth Koth-ot. De akár lehetne Ma'kis mester is az EPIII.-ból. Vagy valószínűleg valaki teljesen más.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Lehet hogy Shaak Ti azért ment a Kaminora,mert most készül az új klón páncél,és azt akarta megfigyelni közelebbről.

Hozzászólás ideje:

Lehet hogy Shaak Ti azért ment a Kaminora,mert most készül az új klón páncél,és azt akarta megfigyelni közelebbről.

Mit kell azon megnézni? :roll:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Észrevettétek, hogy egyre több elvarratlan szálat hagynak a készítők a sorozatban?

Spoiler:

(Wat Tambor, Poggle,Boba, Bossk bebörtönzése,Ziro szökése, a mandalóriak, Cad Bane, stb)
Eddig féltem, hogy lógva hagyják ezeket, de ez a trailer meggyőzött arról, hogy kezdenek valamit velük előbb-utóbb. Úgyhogy tűkön ülve várom a 3. évadot :roll:

Hozzászólás ideje:
Szezon 3

Ahsoka nem lehet, hogy megálmodja az Order 66-ot? Az egyik klón mintha a weequay Jedire lőne!

Az egy nikto fajú jedi. Ne vedd okoskodásnak, csak szeretem a pontsságot :roll:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Észrevettétek, hogy egyre több elvarratlan szálat hagynak a készítők a sorozatban?

Spoiler:

(Wat Tambor, Poggle,Boba, Bossk bebörtönzése,Ziro szökése, a mandalóriak, Cad Bane, stb)
Eddig féltem, hogy lógva hagyják ezeket, de ez a trailer meggyőzött arról, hogy kezdenek valamit velük előbb-utóbb. Úgyhogy tűkön ülve várom a 3. évadot :roll:

Már csak azért sem hagyhatnák lógva ezeket a szálakat, mert az EP3 miatt meg van kötve a kezük.

Hozzászólás ideje:
Akkor őt még nem is láthattuk eddig ugye? :roll:

Spoiler:

De, a Grievous Intrigue-ben ő is ott állt a háttérben, amikor végighallgatták Grievous tábornok üzenetét, miután elkapta Eeth Koth-ot. Ott állt ő is, akárcsak Tera Sinube. :D

Hozzászólás ideje:
Hát én ott nem látok Nikto Jedit. :)

Így fejből nekem sem rémlik... De így utólag nézve a Wookieepedia valami olyasmit ír, hogy az epizód elkészüléséhez felhasználták egy nikto Jedi karakter modelljét, akit Makis Shaalasnak neveztek meg a dizájn tervekben. Valószínűleg ő Ma'kis'shaalas az EPIII.-ból.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Hmm... tetszik ez a harmadik évad előzetes! Sötét, és a végén a Birodalom Visszavágból lévő zene pont passzolt! Már előre várom a harmadik évadot!

Hozzászólás ideje:

Ó! Micsoda előzetes. Lehet egyedül leszek, de ez nem lelkesített fel annyira, hogy tűkön üljek a nyáron. Inkább az évadzáró, de azt majd a topicjában :)

Magyar részek (köszönet egyik ismerősömnek, aki feltette nekem a hétvége során)

Hozzászólás ideje:

Ezer hála ezekért a dualos részekért Phobos, most töltöttem le az elsőt, és marha jó! Az első évadból nem csináltak ilyeneket?

Hozzászólás ideje:
Ezer hála ezekért a dualos részekért Phobos, most töltöttem le az elsőt, és marha jó! Az első évadból nem csináltak ilyeneket?
De az első évadnál is vannak dualosok, sőt ott még a normál felbontású is dualos, csak abban nincsenek benne az angol részhez a feliratok, de kolmilan készített hozzájuk időzített feliratokat.
Hozzászólás ideje:
De az első évadnál is vannak dualosok, sőt ott még a normál felbontású is dualos, csak abban nincsenek benne az angol részhez a feliratok, de kolmilan készített hozzájuk időzített feliratokat.

És ezeket honnan lehet letölteni?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.