KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Aztaaa... Tudtam, hogy mindenképp elsütnek majd egy olyan trailert, amit majd szájtátva nézünk végig és tűkön ülve várjuk majd a harmadik évadot. Spoiler: A trailer elején nekem úgy tűnik, főleg amikor Ahsoka arcát mutatják közelről, hogy a háttérben ilyen mocsaras terület van. Talán... Dagobah? De mindenesetre amikor rossz álmok kerülgetnek egy Jedit, az sosem jelenthet jót. Láttuk már korábban az EPIII.-ban, hogy mire vezethet az ilyesmi. Nyugtalanító volt Yoda mestert ennyire ijedtnek látni. Aztán pedig ott van Lama Su és Shaak Ti a Kaminón. Vajon mi járatban van ott? Visszatér Ziro a hutt, minden eddiginél kidolgozottabb textúrával, és persze ott van még Grievous tábornok és Cad Bane is. Azt a golyószórós katonát nem nagyon tudom mire vélni, az egy klón lenne? És vajon ki lehet az a klónparancsnok abban a barnás páncélzatban? Az biztos, hogy nem Ponds, nem Stone, nem Fil és nem is Fox. De akkor vajon ki? És ki lehet az a nikto Jedi? Fi-Ek Sirch? Nem, ő meghalt a Geonosison, bár láttunk már korábban példát arra, hogy visszahoznak halottnak hitt Jediket, akárcsak Eeth Koth-ot. De akár lehetne Ma'kis mester is az EPIII.-ból. Vagy valószínűleg valaki teljesen más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Spoiler: Lehet hogy Shaak Ti azért ment a Kaminora,mert most készül az új klón páncél,és azt akarta megfigyelni közelebbről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Lehet hogy Shaak Ti azért ment a Kaminora,mert most készül az új klón páncél,és azt akarta megfigyelni közelebbről. Mit kell azon megnézni? Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. A 3. évad "trélerének" pillanatképei... Spoiler: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Spoiler: Lehet hogy Shaak Ti azért ment a Kaminora,mert most készül az új klón páncél,és azt akarta megfigyelni közelebbről. Több mint valószínű a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Spoiler: Az uccsó képen az Aura Ahsokával? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Több mint valószínű a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Az uccsó képen az Aura Ahsokával? Elég valószínű. Bár elképzelhető az is, hogy Ventress... Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 1. (szerkesztve) Az uccsó képen az Aura Ahsokával? Aura az, de csak álom szinten. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Csak a 22 -ik rész. Karrde szedheted. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=HNH7CU10 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Szezon 3 Spoiler: Ahsoka nem lehet, hogy megálmodja az Order 66-ot? Az egyik klón mintha a weequay Jedire lőne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. A mega nekem nem jó, meg egyébként is megvan már a kettő egyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Spoiler: Nem a klón lő a jedire,mert a klón kék lézersugárral lő,a jedit vizont pirossal lövik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Észrevettétek, hogy egyre több elvarratlan szálat hagynak a készítők a sorozatban? Spoiler: (Wat Tambor, Poggle,Boba, Bossk bebörtönzése,Ziro szökése, a mandalóriak, Cad Bane, stb) Eddig féltem, hogy lógva hagyják ezeket, de ez a trailer meggyőzött arról, hogy kezdenek valamit velük előbb-utóbb. Úgyhogy tűkön ülve várom a 3. évadot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. (szerkesztve) Szezon 3 Ahsoka nem lehet, hogy megálmodja az Order 66-ot? Az egyik klón mintha a weequay Jedire lőne! Az egy nikto fajú jedi. Ne vedd okoskodásnak, csak szeretem a pontsságot Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Észrevettétek, hogy egyre több elvarratlan szálat hagynak a készítők a sorozatban? Spoiler: (Wat Tambor, Poggle,Boba, Bossk bebörtönzése,Ziro szökése, a mandalóriak, Cad Bane, stb) Eddig féltem, hogy lógva hagyják ezeket, de ez a trailer meggyőzött arról, hogy kezdenek valamit velük előbb-utóbb. Úgyhogy tűkön ülve várom a 3. évadot Már csak azért sem hagyhatnák lógva ezeket a szálakat, mert az EP3 miatt meg van kötve a kezük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Spoiler: Az egy nikto fajú jedi. Ne vedd okoskodásnak, csak szeretem a pontsságot Akkor őt még nem is láthattuk eddig ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Akkor őt még nem is láthattuk eddig ugye? Spoiler: De, a Grievous Intrigue-ben ő is ott állt a háttérben, amikor végighallgatták Grievous tábornok üzenetét, miután elkapta Eeth Koth-ot. Ott állt ő is, akárcsak Tera Sinube. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Spoiler: De, a Grievous Intrigue-ben ő is ott állt a háttérben, amikor végighallgatták Grievous tábornok üzenetét, miután elkapta Eeth Koth-ot. Ott állt ő is, akárcsak Tera Sinube. Az nem Sora Bulq? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Az nem Sora Bulq? Mindketten ott voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Mindketten ott voltak.Hát én ott nem látok Nikto Jedit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. (szerkesztve) Hát én ott nem látok Nikto Jedit. Így fejből nekem sem rémlik... De így utólag nézve a Wookieepedia valami olyasmit ír, hogy az epizód elkészüléséhez felhasználták egy nikto Jedi karakter modelljét, akit Makis Shaalasnak neveztek meg a dizájn tervekben. Valószínűleg ő Ma'kis'shaalas az EPIII.-ból. Szerkesztve: 2010. Május 2. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hát én ott nem látok Nikto Jedit. Én se látok egy dekát sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Hmm... tetszik ez a harmadik évad előzetes! Sötét, és a végén a Birodalom Visszavágból lévő zene pont passzolt! Már előre várom a harmadik évadot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ó! Micsoda előzetes. Lehet egyedül leszek, de ez nem lelkesített fel annyira, hogy tűkön üljek a nyáron. Inkább az évadzáró, de azt majd a topicjában Magyar részek (köszönet egyik ismerősömnek, aki feltette nekem a hétvége során) Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=Q37T6RJG - HDhttp://www.megaupload.com/?d=O6D9RRBR - sima Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Köszönjük!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 2. Ismét kösz, Phobos! Kíváncsi vagyok Padmé új szinkronhangjára. Sokak szerint szörnyű, mások szerint viszont még magát Zsigmond Tamarát is veri... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Ezer hála ezekért a dualos részekért Phobos, most töltöttem le az elsőt, és marha jó! Az első évadból nem csináltak ilyeneket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Ezer hála ezekért a dualos részekért Phobos, most töltöttem le az elsőt, és marha jó! Az első évadból nem csináltak ilyeneket?De az első évadnál is vannak dualosok, sőt ott még a normál felbontású is dualos, csak abban nincsenek benne az angol részhez a feliratok, de kolmilan készített hozzájuk időzített feliratokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 3. De az első évadnál is vannak dualosok, sőt ott még a normál felbontású is dualos, csak abban nincsenek benne az angol részhez a feliratok, de kolmilan készített hozzájuk időzített feliratokat. És ezeket honnan lehet letölteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.