Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. (szerkesztve) Én sosem láttam.Az Ody által belinkelt képen is látszik pedig. Helyesbítek: Windu alkarján is van. Szerkesztve: 2010. Július 21. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 21. Sőt, még Ima-Gun Dinak is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerintem Frenkie képletesen érti, vagyis ugyanúgy nem fogadja el a páncélos Jediket, mint én. Én sosem láttam. Kiábrándító is lenne. Egy Jedi az Erőt használja a lövedékek kivédésére ne páncélt. BRRRRRRR. Hát, a klónok és rohamosztagosok elhullásából kiindulva, a Jedik sincsenek előbbre a páncélokkal, mert azok egy szemernyi lövedéket sem képesek elhárítani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Én sosem láttam. Kiábrándító is lenne.Pedig a TCW -ben vannak rajtuk egy kis páncél darabkák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Pedig a TCW -ben vannak rajtuk egy kis páncél darabkák. Hol? Vagy én vagyok vak(ami valószínü), de én egyiken sem láttam. Tudnál mondani egy példát? Most már kiváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hol? Vagy én vagyok vak(ami valószínü), de én egyiken sem láttam. Tudnál mondani egy példát? Most már kiváncsi vagyok.Egy példát? Majd minden részben így tűnnek fel a jedik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Akkor egy képet please. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. (szerkesztve) Itt a kép A páncél a melkasán az karján és a sípcsontján van(Nyilakat nem akartam huzigálni mer szerintem elég egyértelmű ) Szerkesztve: 2010. Július 22. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Mondjuk nekem sem tűnt fel nagyon, hogy van páncéljuk, csak inkább az, hogy nem a szokásos csuklyás köpenyüket viselik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Mondjuk nekem sem tűnt fel nagyon, hogy van páncéljuk, csak inkább az, hogy nem a szokásos csuklyás köpenyüket viselik. Mik nem derülnek ki utólag... Talán azért, mert folyton a feliratra koncentráltatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. (szerkesztve) Én a Visual Dictionaryban olvastam még 2008-ban, hogy ezek megvédi őket a kisebb sérülésektől, így minimalizálja a sérülésekre való figyelést a csatában. Szerkesztve: 2010. Július 22. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Én a Visual Dictionaryban olvastam még 2008-ban, hogy ezek megvédi őket a kisebb sérülésektől, így minimalizálja a sérülésekre való figyelést a csatában.Valami ilyesmiről lehet szó. Biztos nem kimondottan életvédelmet szolgál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Mondjuk nekem sem tűnt fel nagyon, hogy van páncéljuk, csak inkább az, hogy nem a szokásos csuklyás köpenyüket viselik. Az 1x11 egyik jelenetben egyértelműen kiderül, hogy páncél van rajtuk. Amikor a barlangban, Anakin nekidob Obi-Wan mellvértjének egy kis kődarabot és hallatszik az a bizonyos fémes koppanás. Bár én addig is sejtettem, hogy nem habszivacs van rajtuk. Én a Visual Dictionaryban olvastam még 2008-ban, hogy ezek megvédi őket a kisebb sérülésektől, így minimalizálja a sérülésekre való figyelést a csatában. Maga a páncél, pontosabban páncélrészlet funkciója számomra sem teljesen egyértelmű, mert olyannyira nem véd, hogy a Jedi abba tudja hagyni a sérülések kivédésére való fókuszálást, így nem éri meg neki a némi plusz súlyt jelentő páncélt viselni. Főleg azokra a Jedikre igaz ez, akik csak alkartól lefelé viselnek páncélt. (Windu, Fisto, Plo-Koon...) Bár az az érzésem, hogy ők csak a komlink miatt hordják, vagy szimplán csak mert "kúl". Szerintem ez utóbbi a magyarázat az egész páncél kérdésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Bár az az érzésem, hogy ők csak a komlink miatt hordják, vagy szimplán csak mert "kúl". Szerintem ez utóbbi a magyarázat az egész páncél kérdésre. Szerintem ez a kettő együtt adja a tökéletes magyarázatot azokra Mondjuk azért ütésektől is megvédheti őket. Pl. ha Obi-Wanon az ep3-ban is rajta lett volna a lábszárvédő, akkor nem jajgatott volna, mikor lábon rúgta Grievoust Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. 16-os rész és megás HD-k Spoiler: 16: http://www.megaupload.com/?d=0QRGG8RY 13 HD: http://www.megaupload.com/?d=O1S70KV5 14 HD: http://www.megaupload.com/?d=SYUERSHY 15 HD: http://www.megaupload.com/?d=C7E8T7B1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Köszi Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Phobos, köszi szépen. Mik nem derülnek ki utólag... Talán azért, mert folyton a feliratra koncentráltatok. Pedig nem. Én mindig felirat nélkül néztem meg minden részt először. Az 1x11 egyik jelenetben egyértelműen kiderül, hogy páncél van rajtuk. Amikor a barlangban, Anakin nekidob Obi-Wan mellvértjének egy kis kődarabot és hallatszik az a bizonyos fémes koppanás. Bár én addig is sejtettem, hogy nem habszivacs van rajtuk. Én az ilyeneket nem nagyon figyelem, inkább a beszédre és a történetre koncentrálok. Vagyis inkább az a helyzet, hogy nem nézem meg sokszor egymás után, hogy az ilyesmi is feltünjön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Én az ilyeneket nem nagyon figyelem, inkább a beszédre és a történetre koncentrálok. Vagyis inkább az a helyzet, hogy nem nézem meg sokszor egymás után, hogy az ilyesmi is feltünjön. Nálam épp ellenkezőleg. Olykor túl sokszor nézem meg az aktuális részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nálam épp ellenkezőleg. Olykor túl sokszor nézem meg az aktuális részt. Nálam nem többször. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. (szerkesztve) Szép reggelre ébredtünk! Harmadik évad előzetes Szerkesztve: 2010. Július 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Látom már, hogy mire is fogok elérzékenyülni Csak nekem van enyhe Tron-os beütése ama jelenetnél amikor a négyzethálós teremben küzdenek a droidok meg a klónok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Csak nekem van enyhe Tron-os beütése ama jelenetnél amikor a négyzethálós teremben küzdenek a droidok meg a klónok? Nem csak neked. Az űrcsata döbbenetesen jónak ígérkezik, végre megkapjuk a monumentális űrcsatánkat? Kamino mellett nagy cséphadarás lesz ami nem is lehet csak epikus, hisz a klón gyártó telepről van szó! Egyébként elég sok ismeretlen világot is láttam, gyönyörű képeken. Egy dolog viszont nem tetszik. Bane kardozása Obival. Mikor tanult meg így kardozni a fejvadász? De amúgy se kellene, nagyban rombolja a fénykardforgatás művészeti értékét. Nem arről van szó, hogy Bane egy senki lenne, de ne tudjon már mindenki kardozni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Jó az előzetes. És a két évad közötti várakozási idő kevesebb, mint a felére csökkent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Jó az előzetes. És a két évad közötti várakozási idő kevesebb, mint a felére csökkent. Alig több mint két hónap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Az előzetesben 1:22 -nél az Mandalore lenne alulnézetből? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. jó kis előzetes,lesznek újfajta droidok,és igen szerintem az mandalore. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Baromi jó előzetes. Lehet, hogy ez a harmadik évad jobban fog tetszeni, mint a második (pláne ha több új világ lesz, új dolgokkal és visszaveszik a totális másolásokat) Mikor tanult meg így kardozni a fejvadász? Azért ne feledjük el, hogy a Star Warsban a kard, mint fegyver, nem Jedi privilégium. Vibrokardok, vibrobárdok, vibrolándzsák milliói terjedtek el a Galaxisban, és ezeket a leggyakrabban a fejvadászok és a zsoldosok használják (elég csak Jabba palotájának őreire, a vagy a császári őrségre gondolni). És ha Cad Bane olyan jó, mint mondják, márpedig az eddigiek alapján olyan jó, akkor az a minimum, hogy elsajátította a párbajozás művészetét. De szerintem még ő sem fog sokáig talpon maradni fénykardpárbajban Obi-Wan Kenobival szemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. De szerintem még ő sem fog sokáig talpon maradni fénykardpárbajban Obi-Wan Kenobival szemben.Jó is lenne. Szép halál lenne, ha Obi le tudná vágni itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 24. Nagyon jó ez a trailer! Arra azért kíváncsi vagyok, hogy Bane kitől szereztem azt a fénykardot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.