Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon jönnek a videók, és egyre jobbak!

Mire visszajövök már kint lehetne egy egész rész is. :D

Wos tényleg kicsit fura bábun, de nem aggódom, jól fog kinézni a soriban.

Hozzászólás ideje:

Biztosan én értettem félre, de nem úgy volt, hogy lesz valami TV event...valami átvezető film a két évad között? Nem volt valami ilyesmiről szó a Hasbro marketing tervben? Valami rész a klónkatonákról vagy micsoda......javítsatok ki ha tévedek!

Hozzászólás ideje:
Biztosan én értettem félre, de nem úgy volt, hogy lesz valami TV event...valami átvezető film a két évad között? Nem volt valami ilyesmiről szó a Hasbro marketing tervben? Valami rész a klónkatonákról vagy micsoda......javítsatok ki ha tévedek!
Félreértés volt. Az a CE event, maga a sorozat premierje lesz. :D És a klónokról fog szólni, hisz a hazájuk kerül veszélybe. Vajon mennyire sikerül kárt tenni a kiképző bázisban?
Hozzászólás ideje:

Ez a csipetnyi előzetes végig azt hangsúlyozza, hogy a dolgok a rendes rendben folytatódnak, a sok still-lel. :D

Hozzászólás ideje:
Hogy érted ezt? :D
Igazad van, ezt egy kicsit elnagyoltan írtam. A szöveg arról szól, hogy

Spoiler:

ugyan a dolgok alapvetően nem változtak, a Jedik még mindig (still) nagyon menőek, a Sith-ek még mindig gonoszok, a Köztársaság még mindig veszélyben van, és Yoda még mindig fordítva beszél :D, de azért ez Star Wars, így bármi megtörténhet. Ezért el ne mulasszuk tovább nézni. :D

Egyébként jó kis kedvcsináló, ami már nem a konkrétumokra helyezi a hangsúlyt. Ugye, az ilyenre mondják, hogy teaser trailer? :D

Hozzászólás ideje:

Reméljük, hogy nem csak egy hangzatos szlogenről van szó. :D A 3 perces előzetes nagyon bíztató ebből a szempontból. :D

Hozzászólás ideje:
Ki mit vár a harmadik évadtól az infók tudatában?
Hogy elkezdődjön :D

Amúgy az infók tudatában mi mást lehetne várni, mint, hogy azok a képernyőre kerüljenek. :D Az érdekes akkor lett volna ez amikor még nem tudtunk semmit se. :D

Hozzászólás ideje:

Minél sötétebb (több elhalálozás), minél komolyabb témákat hozzon elő (pl. 2x14-ben, hogy a Szenátusban valaki nagyon ügyködik, vagy az 1x13-ban lévő Jedik a háborúban téma), mélyüljenek a karakterek (Ahsoka látomásai bizakodásnak adnak okot), nagyobb bepillantást lássunk a Sötét Oldali ténykedésekben (nem szeparatista!).

Hozzászólás ideje:

Phobos, a 2x12 Jinx oldaláról való release-ben egy jelenetsornál, amikor Obi-Wan bemegy az "elhagyatott" gyárba, csúszik a hang. :D

Ki mit vár a harmadik évadtól az infók tudatában? Vitassuk meg! Hátha jobban telik az idő. :D

Hát... Ezúttal meglepő módon nincsenek elvárásaim az évaddal kapcsolatban. :D Csak annyi, hogy vigyázzanak az EU-ra. :D

Hozzászólás ideje:
Hozzászólás ideje:
Phobos, a 2x12 Jinx oldaláról való release-ben egy jelenetsornál, amikor Obi-Wan bemegy az "elhagyatott" gyárba, csúszik a hang. :D

Mindenki oda jár? Azért gyűlt össze a 200.000 felhasználó :D

Hozzászólás ideje:
Mindenki oda jár? Azért gyűlt össze a 200.000 felhasználó :D

Neeem, én a fórumról töltöm le, azokról a linkekről amiket Phobos belinkel. (Amúgy köszi, Phobos! :D) Csak arra a 2x12 release-re azt írta régebben, hogy a te oldaladról származik. :D

Hozzászólás ideje:
Neeem, én a fórumról töltöm le, azokról a linkekről amiket Phobos belinkel. (Amúgy köszi, Phobos! :D) Csak arra a 2x12 release-re azt írta régebben, hogy a te oldaladról származik. :D

Jaaaa, akkor veled eggyütt már még több lenne :D

Hozzászólás ideje:

A dual audiós TCW részekből miért nincs mostanában HD változat Mr Phobos?

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:
A dual audiós TCW részekből miért nincs mostanában HD változat Mr Phobos?
Lévén, hogy elenyésző volt azok száma, akik letöltötték, így nem vesződök vele most már. Mióta nincs, te vagy az első aki hiányolja őket :)
Hozzászólás ideje:
Számomra elég a szinkronos sima verzió, mert a HD angolban van meg. ami egyébként csak 720p, de a BR megjelenésig megteszi. :)
Ha akarod dobhatok neked angol 1080p-s letöltési linkeket :)
Hozzászólás ideje:

Micsoda...Hogy...???? Nemmáááá. Nem értek egy kukkot se. Ezeket a 720p dual audios MKV videókat te raktad össze Phobos? Vagy van valami link hozájuk?

Csak ezeket szedtem és látom már egy ideje nincs....de nekem nagyon kell, honnan lehet letölteni őket? HD-t akarok szinkronosban.

Hozzászólás ideje:
Csak ezeket szedtem és látom már egy ideje nincs....de nekem nagyon kell, honnan lehet letölteni őket? HD-t akarok szinkronosban.
Nem én raktam össze :) Ha HD-t akarsz szinkronosan nmagon kereshetsz :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.