Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na ennek nagyon örülök! A sorozat előtt a klónokra úgy gondoltam, mint eszközökre,akiknek a parancsok végrehajtása mindennél fontosabb. A sorozat alatt rájöttem,hogy ez nem így van,mindegyiküknek személyisége van, sőt még ellen is állhatnak a programozásuknak(ld: Slick, Cut Lawquaine) , és ezért kicsit furának tűnt hogy az ep3-ban hidegvérrel lemészárolták a jediket, úgyhogy örülök, hogy erre is ad magyarázatot a sorozat.

Hozzászólás ideje:
Na ennek nagyon örülök! A sorozat előtt a klónokra úgy gondoltam, mint eszközökre,akiknek a parancsok végrehajtása mindennél fontosabb. A sorozat alatt rájöttem,hogy ez nem így van,mindegyiküknek személyisége van, sőt még ellen is állhatnak a programozásuknak(ld: Slick, Cut Lawquaine) , és ezért kicsit furának tűnt hogy az ep3-ban hidegvérrel lemészárolták a jediket, úgyhogy örülök, hogy erre is ad magyarázatot a sorozat.
Én is, és ezt maga Lucas mondta. :) Egyébként pedig kellemes harmadik évadot kívánok mindnyájatoknak! Már meg is nyílt az első két rész topikja! A holnapi nap izgalmas lesz.
Hozzászólás ideje:
Én is, és ezt maga Lucas mondta. :) Egyébként pedig kellemes harmadik évadot kívánok mindnyájatoknak! Már meg is nyílt az első két rész topikja! A holnapi nap izgalmas lesz.

Ennél a ma esténél nehezen lesz izgalmasabb :D Amúgy lehet hogy OFF, de köszi a házigazdálkodást Ody, ez volt az 1. kvízem és nagyon élveztem(bár ennek lehet, hogy a sikerélmény az oka :D )

Hozzászólás ideje:
Ennél a ma esténél nehezen lesz izgalmasabb :D Amúgy lehet hogy OFF, de köszi a házigazdálkodást Ody, ez volt az 1. kvízem és nagyon élveztem(bár ennek lehet, hogy a sikerélmény az oka :D )
Egészségedre! Én meg jól elnéztem azt a Geonosisi dolgot, röstellem. :) Szegény DJ Norbi még nem is tudja, hogy mégse ő a győztes. :D
Hozzászólás ideje:

De rég jártam erre...

Elhunyt a gépem, de szerencsére épp időben sikerült összeraknom az újat. Ha jól vettem ki a röptében visszaolvasott hsz-ekből és hírekből, ma azaz holnap már 3. évadpremier? :D Én meg tűkön ülve várom Október 1-jét. :D

Rendesen lemaradtam a 3. évados infókkal kapcsolatban, de nem bánom, így talán még élvezetesebb lesz az új évad, még akkor is, ha már tudok egyet s mást. A lényeg, hogy mostantól próbálok újra aktívan itt lenni és természetesen minden egyes epizódot értékelni. :)

Hozzászólás ideje:
Ez az Sky! :D Örülök, hogy sikerült feljönnöd. Már hiányoltalak. :) Jöhetnek a 20 megás értékelések. :P Üdv újra itt!

Köszi! :D

A 2. évad vége óta kijöttem a formából, úgyhogy kell majd 1-2 epizód, mire visszazökkenek, de szerencsére hosszú az évad. :D

Hozzászólás ideje:

Hát az elsőben nem, a 2.ban igen.

Ahogy elnézem Naboval teljesen egy véleményen vagyunk a részeket illetően. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Én is köszönöm a linket! :yeah:

Nagyon örülök, hogy ilyen jók az első visszajelzések, remélem, hamarosan én is meg tudom nézni. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.