Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. A kvíz igen. Most már az sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. 3. évados spoiler Spoiler: Állítólag láthatjuk hogy mossák ki a klónok agyát...ez lehet majd a 66-os parancs előszobája! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Na ennek nagyon örülök! A sorozat előtt a klónokra úgy gondoltam, mint eszközökre,akiknek a parancsok végrehajtása mindennél fontosabb. A sorozat alatt rájöttem,hogy ez nem így van,mindegyiküknek személyisége van, sőt még ellen is állhatnak a programozásuknak(ld: Slick, Cut Lawquaine) , és ezért kicsit furának tűnt hogy az ep3-ban hidegvérrel lemészárolták a jediket, úgyhogy örülök, hogy erre is ad magyarázatot a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Na ennek nagyon örülök! A sorozat előtt a klónokra úgy gondoltam, mint eszközökre,akiknek a parancsok végrehajtása mindennél fontosabb. A sorozat alatt rájöttem,hogy ez nem így van,mindegyiküknek személyisége van, sőt még ellen is állhatnak a programozásuknak(ld: Slick, Cut Lawquaine) , és ezért kicsit furának tűnt hogy az ep3-ban hidegvérrel lemészárolták a jediket, úgyhogy örülök, hogy erre is ad magyarázatot a sorozat.Én is, és ezt maga Lucas mondta. Egyébként pedig kellemes harmadik évadot kívánok mindnyájatoknak! Már meg is nyílt az első két rész topikja! A holnapi nap izgalmas lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Én is, és ezt maga Lucas mondta. Egyébként pedig kellemes harmadik évadot kívánok mindnyájatoknak! Már meg is nyílt az első két rész topikja! A holnapi nap izgalmas lesz. Ennél a ma esténél nehezen lesz izgalmasabb Amúgy lehet hogy OFF, de köszi a házigazdálkodást Ody, ez volt az 1. kvízem és nagyon élveztem(bár ennek lehet, hogy a sikerélmény az oka ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ennél a ma esténél nehezen lesz izgalmasabb Amúgy lehet hogy OFF, de köszi a házigazdálkodást Ody, ez volt az 1. kvízem és nagyon élveztem(bár ennek lehet, hogy a sikerélmény az oka )Egészségedre! Én meg jól elnéztem azt a Geonosisi dolgot, röstellem. Szegény DJ Norbi még nem is tudja, hogy mégse ő a győztes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. De rég jártam erre... Elhunyt a gépem, de szerencsére épp időben sikerült összeraknom az újat. Ha jól vettem ki a röptében visszaolvasott hsz-ekből és hírekből, ma azaz holnap már 3. évadpremier? Én meg tűkön ülve várom Október 1-jét. Rendesen lemaradtam a 3. évados infókkal kapcsolatban, de nem bánom, így talán még élvezetesebb lesz az új évad, még akkor is, ha már tudok egyet s mást. A lényeg, hogy mostantól próbálok újra aktívan itt lenni és természetesen minden egyes epizódot értékelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ez az Sky! Örülök, hogy sikerült feljönnöd. Már hiányoltalak. Jöhetnek a 20 megás értékelések. Üdv újra itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 17. Ez az Sky! Örülök, hogy sikerült feljönnöd. Már hiányoltalak. Jöhetnek a 20 megás értékelések. Üdv újra itt! Köszi! A 2. évad vége óta kijöttem a formából, úgyhogy kell majd 1-2 epizód, mire visszazökkenek, de szerencsére hosszú az évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Wáháháhá már lent is van a 3x1-2 720!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. (szerkesztve) Egészségetekre! http://www.megaupload.com/?d=EDOL3U92 http://www.fileserve.com/file/FJqsKvS/star...tv.xvid-2hd.avi http://hotfile.com/dl/70149643/40f34ee/sta...id-2hd.avi.html 720p File name: star.wars.the.clone.wars.s03e01-e02.720p.hdtv.x264-2hd.mkv File size: 1.09 GB Part1: http://www.megaupload.com/?d=QKWFBFFN Part2: http://www.megaupload.com/?d=0XJCS6AP Part3: http://www.megaupload.com/?d=Z9PYPJL1 Szerkesztve: 2010. December 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszi Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Kudar! Jó volt a Clone Cadets? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Kudar! Jó volt a Clone Cadets? Én imádtam! Most jön a 2. rész, tudom telhetetlen vagyok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Én imádtam! Most jön a 2. rész, tudom telhetetlen vagyok... Szuper! Legyél mohó nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Kudar! A HD epizódban ugye most nem hagyták le a bevezetőt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hát az elsőben nem, a 2.ban igen. Ahogy elnézem Naboval teljesen egy véleményen vagyunk a részeket illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Hát az elsőben nem, a 2.ban igen. Ahogy elnézem Naboval teljesen egy véleményen vagyunk a részeket illetően. Amit mit is jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Amit mit is jelent? Hogy idén nagyon bekezdtek az alkotók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Ugyanazok tetszettek, ugyanazok nem, és a pontok is egyeznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. És hány pontot adtatok rá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. És hány pontot adtatok rá? 8,5-9; 8-8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. És hány pontot adtatok rá? Inkább azt mondom nézd meg Ody. Mi van Milánnal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Inkább azt mondom nézd meg Ody. Mi van Milánnal? Várok a feliratra. Milánnak már megvan az angol felirat, szerintem el is kezdte csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Tökéletes évadkezdés! Tökéletes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Tökéletes évadkezdés! Tökéletes!Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Köszi a linket, már töltöm is! Megnézni valószínűleg csak este tudom, de az előzetes vélemények alapján, egyre kíváncsibb vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Aki tud a harmadik rész előzeteséhez linket, az ne kíméljen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 18. Én is köszönöm a linket! Nagyon örülök, hogy ilyen jók az első visszajelzések, remélem, hamarosan én is meg tudom nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.