KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 30. Megnéztem a Supply Lines-t, az Ambush-t, és a Ryloth Trilógiát egyben... Nagyon jól illeszkedik a történethez. Érdekes, hogy immár az a második 5 részes sztori, ami kikerekedett a TCW-n belül, és mindkettő első részében Lott Dod játszik kulcsfontosságú szerepet. Egyetlen problémám az volt vele, hogy a Supply Lines csatajelenetei túl jók az első évadhoz képest. Persze igyekeztem minél több Supply Lines-ra való utalást keresni, de nem volt sok. Amikor a Liberty On Ryloth-ban a sírkövek előtt álltak, még az is megfordult a fejemben, hogy mi van akkor, ha az egyik Ima-Guné. A szomorú hírhez pedig annyit, hogy... Spoiler: ...Annyira még sem szomorú, ha Corey Burton veszi át a helyét, mert kétségkívül ő a legjobb szinkronhang a TCW-ben. Igazán sokoldalú, nem úgy, mint egyesek. Például a múltheti részben Katuunko szinkronhangja, Brian George. Ő is olyan, mint Dee Bradley Baker, hogy túl könnyedén felismerhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. (szerkesztve) Sphere of Infulence Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=XKA8W7L9 Szerkesztve: 2010. Október 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Ody, köszi a linket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Ody, köszi a linket! szívesen. Itt a 720p-s is. Spoiler: http://www.megaupload.com/?d=X1O036OA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Köszi Ody Neked is szívesen. Nagy a csend egyébként. Kudar hova lett? Lott? Milyen volt a rész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Kösz Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Lott? Milyen volt a rész? Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Neked is szívesen. Nagy a csend egyébként. Kudar hova lett? Lott? Milyen volt a rész? Ha rám gondolsz, a rész nekem nagyon bejött, főleg az utalások miatt. A fordítás folyamatban, de lehet hogy kicsit kések, mert most értünk le Balcsira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Lok. Egyre megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Neked is szívesen. Nagy a csend egyébként. Kudar hova lett? Lott? Milyen volt a rész? Ha rám gondolsz, a rész nekem nagyon bejött, főleg az utalások miatt. A fordítás folyamatban, de lehet hogy kicsit kések, mert most értünk le Balcsira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Ha rám gondolsz, a rész nekem nagyon bejött, főleg az utalások miatt.A fordítás folyamatban, de lehet hogy kicsit kések, mert most értünk le Balcsira Igen, rád gondoltam. Kb. mikorra várható? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Hát, utalások voltak bőven, de nekem kb. annyira jött be mint az előző Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Igen, rád gondoltam. Kb. mikorra várható? A fordítás legkésőbb 4-re megvan, de hogy a felirat mikor lesz kész, az az olasz rilízerektől függ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 2. Ha valaki (Darth Phobos) talál WEB-DL változatot a mai részből, nyomasson ide egy linket plíííz! Előre is köszönöm a közösség nevében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 3. Jövőhéten is folytatódik a politika! Spoiler: Padmé ellátogat a Mandalore -ra. A két pacifista nő együtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. A héten szimpla vagy dupla epizód lesz? Mert mintha pletykálták volna ez utóbbit is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. A héten szimpla vagy dupla epizód lesz? Mert mintha pletykálták volna ez utóbbit is.Szimpla lesz. Itt az előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Egész jónak ígérkezik. Spoiler: Öröm lesz viszont látni Satine-t és Mandalore-t. Padmé új frizuráját is eltalálták, kíváncsi vagyok milyenre sikerül a hercegnővel alkotott párosuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. (szerkesztve) Egész jónak ígérkezik. Spoiler: Öröm lesz viszont látni Satine-t és Mandalore-t. Padmé új frizuráját is eltalálták, kíváncsi vagyok milyenre sikerül a hercegnővel alkotott párosuk. ENgem is nagyon érdekel a rész! Egy újabb érdekes történettel gyarapodhatunk. Úgy látom itt se a lövöldözésen lesz a hangsúly. És oldie is megnyugodhat, mert szerintem ez a rész a Mandalore plot -beli események után játszódik. Szerkesztve: 2010. Október 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Nem is tudom. Ez a harmadik szezon nagyon más kezd lenni. Csodálatosan indult, aztán jött egy lazább politikai rész kis akcióval, majd egy teljesen szürke rész igazán kevéske akcióval....most pedig ez...ami kicsit távol van az eddig megszokott részektől. Jajnemistudom.....klónokat akarok és akciót minden mennyiségben. Lehet velem van a baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Mi ez a szörnyű zene...izé, ricsaj alatta? Amint nézzem Monthma is feltűnik Az elején lévő lépegető hajó viszont nem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Nem is tudom. Ez a harmadik szezon nagyon más kezd lenni. Csodálatosan indult, aztán jött egy lazább politikai rész kis akcióval, majd egy teljesen szürke rész igazán kevéske akcióval....most pedig ez...ami kicsit távol van az eddig megszokott részektől. Jajnemistudom.....klónokat akarok és akciót minden mennyiségben. Lehet velem van a baj? Mindenki igényét nem lehet kielégíteni. Szerencsére én nem csak egy szegmensére vagyok kihegyezve az TCW -nek. Azért a kis srácok arcát megnéztem volna a Sphere of Influence után. Kíváncsi lennék mennyit érthettek belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Mi ez a szörnyű zene...izé, ricsaj alatta? Sajnos már megszokhattuk. Valami iszonyú.... Jó messzire zavarnám aki ilyen moslékot rak be egy kedvcsináló alá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Nem is tudom. Ez a harmadik szezon nagyon más kezd lenni. Csodálatosan indult, aztán jött egy lazább politikai rész kis akcióval, majd egy teljesen szürke rész igazán kevéske akcióval....most pedig ez...ami kicsit távol van az eddig megszokott részektől. Jajnemistudom.....klónokat akarok és akciót minden mennyiségben. Lehet velem van a baj? Már láttunk belőlük bőven és valószínűleg még fogunk is, úgyhogy nem aggódnék. Nekem a 3. rész kivételével eddig maximálisan bejön az évad, ezt a legutóbi részt nagyon eltalálták nálam, de majd írok róla bővebben a megfelelő topicban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. (szerkesztve) Ebből az előzetesből a fantáziám a következőt szűri le. Valaki vírussal megfertőzi Mandallort és ugyanaz a valaki el is látja őket kajával...az epizód meg arról szól majd, hogy erre rájön Padme és Satine, hogy a segélyben van a veszélyes anyag, amit aztán az epizód végén lángszóróval megkezelnek. Működik a fantáziám...mi? Szerkesztve: 2010. Október 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Ebből az előzetesből a fantáziám a következőt szűri le. Valaki vírussal megfertőzi Mandallort és ugyanaz a valaki el is látja őket kajával...az epizód meg arról szól majd, hogy erre rájön Padme és Satine, hogy a segélyben van a veszélyes anyag, amit aztán az epizód végén lángszóróval megkezelne. Működik a fantáziám...mi? Szuper. A lángszórózás megint előkerül... Nem lesz gyenge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Engem nem zavarnak a politikai szálak. Sőt nagyon órülök, hogy egy gyerekeknek szánt sorozatban meg merik ezt lépni. Lucas egyre szimpibb. Mert azért egy háború nem csak csatákból áll ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 4. Engem nem zavarnak a politikai szálak. Sőt nagyon órülök, hogy egy gyerekeknek szánt sorozatban meg merik ezt lépni. Lucas egyre szimpibb. Mert azért egy háború nem csak csatákból áll ám.Pont így látom én is. Így szerintem felnőttesebb is lesz a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.