Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Elvileg két hét szünetnek kellene lennie. Remélem nem egy folytatásos történetet szakítanak meg ilyen hosszú szünettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Remélem nem egy folytatásos történetet szakítanak meg ilyen hosszú szünettel.Biztos nem. De még a szünet sem 100% Holnap már többet tudunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Biztos nem. De még a szünet sem 100% Holnap már többet tudunk. Bírnám, ha karácsonyig meg sem állna a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 15. Bírnám, ha karácsonyig meg sem állna a sorozat. Közben már ki is derült. Október 29 -én nem lesz új rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Eat this: Spoiler: normál: http://www.megaupload.com/?d=OODOT12D HD: http://www.megaupload.com/?d=TBGFDC2A Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Köszi Lumos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Zééé, WEB-DL-re mikor számíthatunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Zééé, WEB-DL-re mikor számíthatunk?Soha többet! Már utálja a sorozatot. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. KisKósa milyen volt az Academy? Sajnos én csak délután tudom majd megnézni, mert vendégek vannak.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. A következő rész még jobban várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. A következő rész még jobban várós.Biztató volt az újabb részlet! Szuper lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. KisKósa milyen volt az Academy? Sajnos én csak délután tudom majd megnézni, mert vendégek vannak.... Nagyon hangulatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. (szerkesztve) Ilyet se pipáltam még....törölték az összes kommentet az SW.com episode guid múlt heti része alól, a 6. rész alatt meg már nincs is comment. DURVA. Népharag volt az 5. rész episode guide kommentjei alatt...érzi a Lucasfilm, hogy nem jó irányba tereli a TCW-t...helyes helyes! ....de az igazságot ugye nem lehet leplezni az internet korában, a 3. évad sokaknak nem nyerte el a tetszését. Csalódtam az SW.com -ban.....működik a cenzor keze és ez nem szép dolog, tessék felvállalni a rajongók véleményét! Szerkesztve: 2010. Október 17. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Ilyet se pipáltam még....törölték az összes kommentet az SW.com episode guid múlt heti része alól, a 6. rész alatt meg már nincs is comment. DURVA.Népharag volt az 5. rész episode guide kommentjei alatt...érzi a Lucasfilm, hogy nem jó irányba tereli a TCW-t...helyes helyes! ....de az igazságot ugye nem lehet leplezni az internet korában, a 3. évad sokaknak nem nyerte el a tetszését. Csalódtam az SW.com -ban.....működik a cenzor keze és ez nem szép dolog, tessék felvállalni a rajongók véleményét! Sok ökör írogatott oda össze-vissza, plusz rengeteg spam volt. Te is kezdesz Quarroni szintre süllyedni. Amit oda írtál....mélységes csalódás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. (szerkesztve) A spameket lehet törölni, de nem volt egy gyalázkodás sem. Mindenki kultúrvéleményt fogalmazott meg. Egyértelmű hogy miért törölték...nem kell a negatív kritika, ami mellesleg jót tesz a TCW-nek, hiszen rajongói véleményt tükröz. Sajnálom a gyávaságot a Lucasfilm részéről. Az lett volna a tisztességes, ha Filoni kifejti a véleményét. Ha én lennék az alkotó, nyiltan állnék ki a véleményem mellett. Érdemes elolvasni a TFN részenkénti értékeléseket...igen mélyen elemeznek minden epizódot. Nagyon okos meglátások vannak benne, nálam az a vélemény az alap. Felkészült, szakmai és elfogulatlan. http://www.theforce.net/latestnews/story/T...tion_134303.asp http://theforce.net/latestnews/story/TFN_R...demy_134455.asp Ezt mintha én írtam volna: "In short, I have never been so disappointed with an episode of The Clone Wars, and I only hope that whatever thinking was behind this episode and its execution does not appear again. We need more stories like Landing at Point Rain, Rookies, and yes, even Supply Lines." Szerkesztve: 2010. Október 17. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Még szerencse, hogy nem ti alakítjátok a sorozatot, mert nagyon egysíkú lenne. Vannak ennél hozzáértőbbek is. Ráadásul volt két másabb rész és micsoda nyafogás van. Én a Lucasfilm helyébe most beszüntetném a sorozatot! A sok kritikus meg nézzen azt amit akar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Amúgy meg ne hazudozzál Zééé, mert ott vannak a kommentek a részek alatt az sw.com -on. Sajnos nem törölték őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. (szerkesztve) Nem hazudozok (az ilyen kifejezést kerüljük please).... ....nekem ezt írja ki az oldal: "Comments: 0 total Close Comments Show All Comments" update: Nálam van a hiba....nem hozza be az explorerem!!!!!!! Szerkesztve: 2010. Október 17. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Az a szomorú, hogy az sw.com-on megjelentek a világ Quarronjai. Ez ugyanaz a réteg mely az ep3 bemutatója után irogatott az sw.hu-ra. Akkor az volt a baj, hogy rossz a prequel mert nincs benne Tie-vadász, most meg nekiestek a tcw-nek, merthogy nem minden részben csata van. Sajnos ezen emberek nagyon felületesen látják az sw-t, tulajdonképpen egy akció-sorozatot látnak bele a tcw-be. A Lucasfilm-nél egyet tehetnek ez ellen, hogy nem engednek kommenteket, mert ha menni fog tovább lesüllyed az egész fröcsögés szintre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Spoiler: Egyébként külföldön olyan hülyeségeket találnak ki a rajongók. Most azt hiszik, hogy Savage Opress és Asajj Ventress egy és ugyanaz. Mindezt arra alapozzák, hogy kiejtésben a két név nagyon hasonló. (Ez azért igaz, meg kell hagyni.) És hogy van egy jelenet a trailerben, ahol az éjnővérek valamit varázsolnak Ventress testével. Szóval odakint most van egy ilyen teória, hogy az éjnővérek átváltoztatják Ventress-t Opressé. -.- Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Sok ökör írogatott oda össze-vissza, plusz rengeteg spam volt. Te is kezdesz Quarroni szintre süllyedni. Amit oda írtál....mélységes csalódás. Mi az a quarroni szint? Spoiler: Egyébként külföldön olyan hülyeségeket találnak ki a rajongók. Most azt hiszik, hogy Savage Opress és Asajj Ventress egy és ugyanaz. Mindezt arra alapozzák, hogy kiejtésben a két név nagyon hasonló. (Ez azért igaz, meg kell hagyni.) És hogy van egy jelenet a trailerben, ahol az éjnővérek valamit varázsolnak Ventress testével. Szóval odakint most van egy ilyen teória, hogy az éjnővérek átváltoztatják Ventress-t Opressé. -.- Ez elég érdekes. Milyen fura dolgokat tudnak kitalálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. (szerkesztve) Mi az a quarroni szint?Az a létnek egy olyan magas fajtája, amit halandó ember el nem érhet Komolyan: Ő egy prequel mocskoló hülye gyerek volt az SW.hu-n, aki mindenkit lehülyézett aki szerette a Prequel epizódokat. Többek között miatta is lett létrehozva a Sagaforum, ahol ilyenek nem igazán fordulhatnak elő. Jó kedvembe előkerestem a hozzászólásait: http://starwars.hu/forum/pfound.php3?crit=...ron&level=1 Ez meg a másik díszpinty, Moon: http://starwars.hu/forum/pfound.php3?crit=...987&level=1 Szerkesztve: 2010. Október 18. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Az a létnek egy olyan magas fajtája, amit halandó ember el nem érhet Komolyan: Ő egy prequel mocskoló hülye gyerek volt az SW.hu-n, aki mindenkit lehülyézett aki szerette a Prequel epizódokat. Többek között miatta is lett létrehozva a Sagaforum, ahol ilyenek nem igazán fordulhatnak elő. Jó kedvembe előkerestem a hozzászólásait: http://starwars.hu/forum/pfound.php3?crit=...ron&level=1 Ez meg a másik díszpinty, Moon: http://starwars.hu/forum/pfound.php3?crit=...987&level=1 Jézusom, ezek nem komplettek. Visszatérve a TCW-re lehet már tudni, hogy az Assassin után mi jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. (szerkesztve) Visszatérve a TCW-re lehet már tudni, hogy az Assassin után mi jön?Sajnos még nem tudjuk. De az biztos, hogy jövőhéten nem lesz új rész. Szerkesztve: 2010. Október 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Sajnos még nem tudjuk. De az biztos, hogy jövőhéten nem lesz új rész. Remélem nem kezdik el megint a tavalyi "műsorrendet". Abból a szempontból viszont örülök, hogy be tudom pótolni a 2 hetes lemaradásom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Remélem nem kezdik el megint a tavalyi "műsorrendet". Abból a szempontból viszont örülök, hogy be tudom pótolni a 2 hetes lemaradásom. Jó lesz egyben megnézned a részeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Jó lesz egyben megnézned a részeket. Így van. Főleg, mivel azt hallottam/olvastam, hogy együtt sokkal hangulatosabb a sztori, mint külön-külön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Így van. Főleg, mivel azt hallottam/olvastam, hogy együtt sokkal hangulatosabb a sztori, mint külön-külön. Egyben az igazi ez kétségtelen. Továbbra is kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Egyben az igazi ez kétségtelen. Továbbra is kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni. Meg kell valljam, még én sem láttam az utolsó kettőt... (Boardwalk Empierből meg az utlsó hármat...) Le vagyok maradva, mint a borravaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Meg kell valljam, még én sem láttam az utolsó kettőt... (Boardwalk Empierből meg az utlsó hármat...) Le vagyok maradva, mint a borravaló. Szedd össze magad Jinx, vagy rád uszítom Dod -ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.