Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Köszi. Én nagy különbséget nem látok a két minőség között, de legalább nincs ott a cn. MErt elvileg nincs is különbség. Ugyan az a 720p -s változat. Ami eltérés van, az tömörítésbeli, ugyanis a CN -ről felvett az pixelesedik, ráadásul nem is anamorphic -us. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Gigantikus minőségbeli különbség van a 2HD és a WEB-DL között. A WEB-DL felvételen egy deka pixeleződés sincs, jobb a bitráta is, így a legjobb nemhivatalos minőséget nyújtja, ráadásul élesebb is a képe mint a 2HD-nak...mondhatni tűéles, és erősebbek a színek is. Egyszerűen jobb. Aki teheti azt töltse...aki egyszer megízleli, annak viszont minden más smafu lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 23. A 2HD bepixeleződik néhol, a WebDL nem, meg a logo hiánya az ami miatt jobb az utóbbit leszedni. Egyetlen hátránya, hogy szombat délután-este felé van fent és esetleg az, hogy kb. 200 megával többet foglal. Ezek nem hátrányok. Legalábbis nálam. Felirat kb úgyis szombat du-n van a plussz 200 Mb meg semmi. Akkor ezt fogom szedni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Itt egy Preview- http://www.youtube.com/watch?v=Wj4NOdIqokE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Jó lesz ez. Remélhetőleg azért kiadják majd jobb minőségben is ezt a promót, de a semminél mindenképp jobb. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Csak most vettem észre, hogy a sw.com-os clone cardokon Feral képe helyett a még át nem alakított Savage Opress szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megjött a jobb minőségű előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=WDsmgahRJ94&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. (szerkesztve) Nahát ezen is lesz mit megbeszélni. Az Erő eredete? Remélem nem szúrják el. Szerkesztve: 2011. Január 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Áááá! Mikor lesz már szombat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Áááá! Mikor lesz már szombat? Ráadásul lehet, hogy én csak vasárnap tudom majd megnézni. Remélem addig írtok vagy 200 hsz-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Ráadásul lehet, hogy én csak vasárnap tudom majd megnézni. Remélem addig írtok vagy 200 hsz-t. Rajtam nem múlik Iszonyatosan várom ezt a trilógiát, sok érdekes dolog lesz benne. Ez az évad nagyon betalált nálam, eddig nem zsongtam a TCW miatt ennyire Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Rajtam nem múlik Iszonyatosan várom ezt a trilógiát, sok érdekes dolog lesz benne. Ez az évad nagyon betalált nálam, eddig nem zsongtam a TCW miatt ennyire Így van, de ez tök jó! Most vannak olyan dolgok amiken lehet csámcsogni, mertek valami újat belerakni. Remek dolog ez. Nálam még mindig a második évad vezet egy paraszthajszállal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Nahát ezen is lesz mit megbeszélni. Az Erő eredete? Remélem nem szúrják el. Ez alatt vajon mit ért? Erre én is nagyon kíváncsi lennék, mert tudtommal az EU egyáltalán semmiféle magyarázatot nem adott a kérdésre. Legalábbis én nem tudok ilyesmiről. Csupán annyit, hogy még réges-régen az ősi időkben a Tythonon fedezték fel, ennyit tudok róla. Viszont ha megtudjuk a választ a legfőbb kérdésre, akkor hová tűnik a misztikum? Gondolom ebben a történetszálban nem a midi-chlorian-féle magyarázat kerül az előtérbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Ez alatt vajon mit ért? Erre én is nagyon kíváncsi lennék, mert tudtommal az EU egyáltalán semmiféle magyarázatot nem adott a kérdésre. Legalábbis én nem tudok ilyesmiről. Csupán annyit, hogy még réges-régen az ősi időkben a Tythonon fedezték fel, ennyit tudok róla. Viszont ha megtudjuk a választ a legfőbb kérdésre, akkor hová tűnik a misztikum? Gondolom ebben a történetszálban nem a midi-chlorian-féle magyarázat kerül az előtérbe. Szerintem inkább misztikus köntösbe kapjuk a dolgot, nem egyértelműen. Épp ezért lehet majd rajta dilemmázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Ennyire még nem vártam TCW részt és a prewiew ezt csak tetézte.Leginkább Piell mester izgat, akármilyen kis szerepet kap a manó. Érdekesek ezek a madárbőrbe bújt erőhasználók.Kicsit olyan érzésem van, hogy a Mortison nem ismerik a fénykardot.Mindenki csak az erővel powerkodik. Mortis egy nagyon barátságos bolygónak tűnik.Teljes ellentéte Dathomirnak.Ez a világoszöld szín és a növények, mint valami üvegház. A korábban kiadott videóban, kommandó droidok támadnak Anakinra pajzzsal, plusz kettőnél phrik "elektrorúd" van.Lesznek itt még furcsaságok. Minden jót egybevéve is, hiányzik már nekem egy "bolygófelszabadításos", amolyan Ryloth-típusú rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Még megnyugodni se volt időnk, már kapjuk az újabb misztériumot az arcunkba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Mintha nem is egy bolygó lenne, hanem egy álomvilág, és ez meg is magyarázná Qui-Gon jelenlétét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Aki nem olvasta a következő 3 rész előzetesét, ezt se olvassa! Nekem nagyon úgy túnik, hogy hiába testvér a Lány és a Fiú, egymás ellenségei. Mikor a Fiú közelében vannak akkor sötét van és lepusztult a környék, de amikor a Lány közelében, akkor minden színes, vidám. Ezt támasztja alá a régebbi előzetesben lévő jelenet is, mikor Obi-Wan és Ahsoka mennek és egyszer csak átváltozik a táj. És mivel itt az Erőről fogunk megtudni sok dolgot, így a Fiú a sötét oldalt, a Lány a világos oldalát szimbolizálja és ahogy eddig az infokból megtudtuk, meg ahogy az előbb leírtam valamelyik részben közbe kell avatkoznia az Apának a két gyereke között vívott csatában, nehogy az Egyensúl felboruljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 24. Merész ötlet, de még azt is el tudom képzelni, hogy abban a felnyíló, világító oktaéderben van a Mortis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Nagyon jó hogy itt a topic, és az összes komment spoiler mögött van. Amúgy, én is nagyon várom, végre beindul ez az évad is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Engem ez a Mortis barlang kicsit Illumra emlékeztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. (szerkesztve) Engem ez a Mortis barlang kicsit Illumra emlékeztet. Ezért is tartom furcsának, hogy a látott előzetesben se a Lány, se a Fiú nem használt fénykardot, pedig ott az alapanyag az elkészítéséhez.Már, ha az a kristály alkalmas a célra. Szerkesztve: 2011. Január 25. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Ezért is tartom furcsának, hogy a látott előzetesben se a Lány, se a Fiú nem használt fénykardot, pedig ott az alapanyag az elkészítéséhez. Nyilvánvalóan más pályán játszanak. Qui-Gon lehet akár a Fiú alakváltása is. Talán tesztelni akarja Obit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Nyilvánvalóan más pályán játszanak. Qui-Gon lehet akár a Fiú alakváltása is. Talán tesztelni akarja Obit. Érdekes feltevés.Talán kis magyarázatot ad a Qui-Gon mellett fekvő Ashoka testére.Lehet, a Fiú kiütötte a fiatalságot és Qui-Gon alakjában maga oldalára akarja téríteni Obit. De messze lesz még a szombat, már nagyon spekulál az agyam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Érdekes feltevés.Talán kis magyarázatot ad a Qui-Gon mellett fekvő Ashoka testére.Lehet, a Fiú kiütötte a fiatalságot és Qui-Gon alakjában maga oldalára akarja téríteni Obit. De messze lesz még a szombat, már nagyon spekulál az agyam. És ez megmagyarázná, miért ránt kardot Obi-Wan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Jó kis kép. Érdekes ez az eltérő fénykardszín. Pedig zöld mindkettő, mégsem ugyanolyanok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Grievous8 Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. (szerkesztve) Eszrevettetek, hogy a Fiu kikapcsolta a kezevel Ahsoka fenykardjat.???? Szerkesztve: 2011. Január 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Skacok! Nem lehetséges, hogy ezek a lények lennének a Whillek? A galaxis krónikásai, akik mély kapcsolatban vannak az Erővel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 25. Skacok! Hú, erre nem is gondoltam Jó lenne, de nem hiszem, hogy ellőnék. Jobb lenne, ha megmaradna a Whill is egy Star Wars misztikumnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.