Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. http://www.starwars.com/video/view/001213.html Tud valamit az öreg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. http://www.starwars.com/video/view/001213.html Tud valamit az öreg. Hát nem semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Tényleg nem semmi. Kíváncsi vagyok, ezt miként magyarázzák majd. De az a gyanúm is beigazolódni látszik (aminek mellesleg nagyon örülök), hogy a Jedik, a Sithek és az Éjnővérek után egy újabb Erő-használó csoportot ismerhetünk meg. Ki tudja, talán tényleg a Whillek azok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Uhhh nagyon durva! Egyre jobban várom ezt a trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Én se bírtam ki, hogy ne nézzem meg ezt az előzetest. Itt az SW nagy titkairól fogunk hallani! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Lehet kicsit reménykedni, ugyanis a CN programja szerint nem lesz szünet a jövő héten, így a Mortis trilógiát megszakítás nélkül adják le. Őszintén szólva kár is lenne megtörni. Új hírek. Filoni elárulta, hogy három részes történeti szálat kap Ahsoka és Rex is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Új hírek. Filoni elárulta, hogy három részes történeti szálat kap Ahsoka és Rex is. Ennek Sky nagyon örül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 26. Ennek Sky nagyon örül. Meg Frenkie bácsi is. Nem tudom hova fog ez fokozódni de olyan dolgok lesznek még ami egy rendes rajongónál remegést idéz elő. Tényleg úgy érzem magam mint az EP 3 elött. Akkor is egy nagy titok nyitjára vártam és most is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Lehet kicsit reménykedni, ugyanis a CN programja szerint nem lesz szünet a jövő héten, így a Mortis trilógiát megszakítás nélkül adják le. Őszintén szólva kár is lenne megtörni. Új hírek. Filoni elárulta, hogy három részes történeti szálat kap Ahsoka és Rex is. Azt Fiolini nem árulta el, hogy mi a helyzet Darth Maullal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kenand Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Elkészültem a 2. évad Blu-Ray RIP 1080p magyarítással. A képet is magam kódoltam át a BR lemezről. Szinkront minőségi sw-vel nyújtottam (PAL-NTSC) Timefactory-val Készítettem 5.1-es hangot is, ha nem tetszik ott a 2.0. Most megy fel az Ncorera a teljes évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. (szerkesztve) Azt Fiolini nem árulta el, hogy mi a helyzet Darth Maullal? Valamit sejtelmes utalást tett, de már nem emlékszem mi volt az. Szerkesztve: 2011. Január 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. TCW harmadik évadának nézettségi adatai (frissítés). zárójelben a második évad hasonló részének nézőszáma szerepel. 3x01 - Clone Cadets 2.42 millió (2.58) 3x02 - ARC Troopers 2.42 millió (2.58) 3x03 - Supply Lines 1.68 millió (2.12) 3x04 - Sphere of Influence 1.88 millió (1.94) 3x05 - Corruption 1.77 millió (2.07) 3x06 - Academy 1.8 millió (1.88) 3x07 - Assassin 1.85 millió (1.83) 3x08 - Evil Plans 1.84 millió (1.97) 3x09 - Hunt For Ziro 1.76 millió (2.16) 3x10 - Heroes on Both Sides 1.75 millió (2.16) 3x11 - Pursuit of Peace 1.61 millió (1.92) 3x12 - Nightsisters 1.87 millió (1.85) 3x13 - Monster 2.05 (1.81) 3x14 - Witches of the Mist 2.22 (1.89) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. TCW harmadik évadának nézettségi adatai (frissítés). zárójelben a második évad hasonló részének nézőszáma szerepel. 3x01 - Clone Cadets 2.42 millió (2.58) 3x02 - ARC Troopers 2.42 millió (2.58) 3x03 - Supply Lines 1.68 millió (2.12) 3x04 - Sphere of Influence 1.88 millió (1.94) 3x05 - Corruption 1.77 millió (2.07) 3x06 - Academy 1.8 millió (1.88) 3x07 - Assassin 1.85 millió (1.83) 3x08 - Evil Plans 1.84 millió (1.97) 3x09 - Hunt For Ziro 1.76 millió (2.16) 3x10 - Heroes on Both Sides 1.75 millió (2.16) 3x11 - Pursuit of Peace 1.61 millió (1.92) 3x12 - Nightsisters 1.87 millió (1.85) 3x13 - Monster 2.05 (1.81) 3x14 - Witches of the Mist 2.22 (1.89) Jajj de érdekes adat. Az utolsó 3 rész kivételével a nézők kissé elpártoltak a TCW-től. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Jajj de érdekes adat. Az utolsó 3 rész kivételével a nézők kissé elpártoltak a TCW-től. Négy résznek volt magasabb a nézettsége. Amíg 1.5 millió fölött van a nézettség, addig minden happy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. (szerkesztve) Négy résznek volt magasabb a nézettsége. Amíg 1.5 millió fölött van a nézettség, addig minden happy. Természetesen szép szám ez, reménykedek is, hogy a sikereken (és a zsetonon ) felbuzdulva, csinálnak még pár évadot.Legalább ötöt. Szerkesztve: 2011. Január 27. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Természetesen szép szám ez, reménykedek is, hogy a sikereken (és a zsetonon ) felbuzdulva, csinálnak még pár évadot.Legalább ötöt. Szerintem összesen hat évad lesz. Valamiért úgy érzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Szerintem összesen hat évad lesz. Valamiért úgy érzem. A próféta szóljon belőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Igen, mint ahogy mondtam is. Az évad elejét nézték nagyon és most az utolsó 3 részt. Nem is csoda, én is kb ezen a véleményen vagyok, mint amit a nézettség is mutat. Sajnáltam mikor már egy sima másik mesét is többen néztek, de nincs gáz, a java még csak most jön. És tudom, hogy ezzel a véleményemmel nagyon magányosan vagyok itt, egy két embert leszámítva, de hát ez van. Fura ez a kettősség, hogy az évad első fele egyáltalán nem lesz a kedvencem, míg úgy néz ki a második fele meg eléggé az lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Az évadnyitányok nézettsége mindig is magasabb volt az átlagnál, a Dathomir-trilógiáé pedig nem meglepő, a hatalmas Opress-hype után. Semmi gond nincs a 3. évad nézettségével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Valamit sejtelmes utalást tett, de már nem emlékszem mi volt az. Kár, majd azért írd meg, ha lesz valami fejlemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Kár, majd azért írd meg, ha lesz valami fejlemény. Ok, megírom! Addig is itt egy MEGASPOILER! Shmi is visszatér a Mortis trilógiában, és hangja nem más lesz mint Pernilla August. :o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Ok, megírom! Addig is itt egy MEGASPOILER! Shmi is visszatér a Mortis trilógiában, és hangja nem más lesz mint Pernilla August. :o Csak Dzséj meg ne lássa a főoldalt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Csak Dzséj meg ne lássa a főoldalt Szerintem nem szokta nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 27. Mortis trilógia. Filoni elmondta, hogy ez nagyon fontos történet lesz Anakin karaktere szempontjából. Sok mindent megtudunk a próféciáról és Anakin kiválasztottságáról. Olyan elemeket érint a szál, amik a filmekben csak említés szintjén voltak jelen, de mindenki kíváncsi a bővebb mibenlétükre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Jól hangzik nagyon! Mikor lesz már holnap!? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ez egyre érdekesebb lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Egyre durvábbak a részek!! És amik jönni fognak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. (szerkesztve) ÉS jól halottam hogy LESZ Ahsoka szál IS???!!! azaz olvastam Szerkesztve: 2011. Január 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Annyi legalább bebizonyosodott a Shmis hír alapján, hogy Qui-Gon nem Erő-szellemként fog visszatérni. Arra Shmi nem lenne képes, és mint tudjuk, őt is viszont fogjuk látni holnap, Qui-Gonnal együtt, így három felállás lehetséges: 1. Nem ők térnek vissza, csak felveszi az alakjukat valami, valaki. 2. Látomás. 3. Egyéb, eddig nem ismert misztikus módszer, amit a Mortison élő Erő-használó család ismer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Sky laza vagy. már 4kor megnézted a részt? Na de én is mindjárt nekiesek a HDnek! ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.