Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. A KE az egész első évaddal Annyi lesz az egész első évad, mint amennyi benne van? Azt hittem több lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Persze, 22 részes lesz, de a KE nemcsak a mozifilmből, hanem úgy általában az első évad egészéből ad infókat. Természetesen vannak olyan dolgok, amik helyhiány miatt kimaradtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Én ezt az enciklopédiát nem venném a kezeim közé Minek lelőni a sok poént a sorozatból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Jó, azt tudtam, hogy a mozifilm mellett a többi a sorozatból van, de azt hittem, hogy max 10 részig van benne anyag. De mindegy, így is elég izgalmas lesz akkor az egész évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 28. Megjelenik a KE? Hálelúúúújaaaa Én tuti megveszem (a könyvet is, ha egyszer kapható lesz...), imádom ezeket az enciklopédiákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Jöhetne már valami előzetes a sorozatról. Elvileg október 3-án indul, de még sehol sem promózzák. Az összes sorozatnak megy a tv-spotja (Terminator, Szökés, Lost, stb.), ideje lenne ezt is reklámozni. A hivatalos oldal biztos tervez valamit a következő napokban... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Azt írja a Theforce.net, hogy Spongyabob Kockanadrág hangja lesz a sorozatban Nute Gunray hangja (mármint az a színész fogja szinkronizálni). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Vasárnap este (nálunk hétfőn reggel) Clone Wars preview-et ad a Cartoon Network. Na pont ezt hiányoltam pár post-tal lejjebb: http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/pro...ing_page/ben10/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Remek hír! Köszi Tibi. Nagyon kíváncsi vagyok. Jó lenne tudni nálunk mikor adja majd a CN. Egyébként remélem lesz íve a sorozatnak, és ahogy közeledünk az EPIII felé egyre komorabb lesz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Ez a sorozat ugye a CW első és második szezonja között játszódik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Ez a sorozat ugye a CW első és második szezonja között játszódik? Elvileg a második évad második része már utána van, a többi előtte. Anakin sebhelye nem stimmel benne, azt Asajj-tól szerezte, amikor a lány tudomást szerzett a kapcsolatáról Padmével. Bár ez utóbbi ez EU képregényben volt, ez a sorozat meg ugye nem EU. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Elvileg a második évad második része már utána van, a többi előtte. Anakin sebhelye nem stimmel benne, azt Asajj-tól szerezte, amikor a lány tudomást szerzett a kapcsolatáról Padmével. Bár ez utóbbi ez EU képregényben volt, ez a sorozat meg ugye nem EU.Nem EU?? Az meg hogy lehet? Én úgy tudom EU. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Nem EU?? Az meg hogy lehet? Én úgy tudom EU. Hát a besorolás szerint se nem a filmek kategóriája, se nem EU. Valahol a kettő között van. "Fél-EU" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. (szerkesztve) Nem EU?? Az meg hogy lehet? Én úgy tudom EU. Lucas azt mondta, hogy 3 világ van: - az övé (filmek, amiket a Lucasfilm csinál) - bővített világ (képregények, könyvek, számítógépes játékok, stb. - Lucasbook, Lucasarts, sok-sok művész hivatalos alkotása) - rajongók képzelete (fanfilmek, spekulációk, viccek, gondolatok) Mivel ezt mostanában mindegyik Clone Wars interjúban elmondta, és utána azt mutogatták, hogy miként segíti a munkálatokat, ott van mindenhol, és minden nagyobb döntést ő hoz meg, ő a mester, Dave Feloni az ő padavanja, gondolom az elsőbe sorolható. Szerkesztve: 2008. Augusztus 30. - Tibur55 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 30. Érdekes, mert Lucas még csak a forgatókönyv irói között sincs. Csak a sztoriért felelt, mint a két ewok filmnél. A film pedig szerintem láthatóan nem is akar egy szinten lenni a filmekkel. Ez az egyik szerencséje (mármint szerintem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. De most a sorozatról van szó. Azt is annyira kontrollálta Lucas mint a filmet? Egyébként soha senki nem mondta, hogy ez a hetedik SW film. És tényleg nem is akar annak látszani. Nem tudom miért merül fel ez mindig. Ok, moziban adják de ez még nem ad okot erre a titulusra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Hát arről még sajnos semmit sem tudni, hogy Lucas mennyire kontrollálta a sorozatot. De mivel a filmről csak 1 éve derült ki, hogy moziba kerül, vagyis amikor már készen volt a teljes első évad, szerintem nem csak az első 3 epizódnál volt jelen. Ez nem a hetedik film, de a sorozat egy-egy epizódjával többen fognak találkozni, mint mondjuk az összes New Jedi Order könnyvvel összesen. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam az előbb. Azt nem tudom, hogy "canon"-e a sorozat, az viszont biztos, hogy nem sima EU, amit semmibe vesz Lucas, nem törődik vele, és simán átírja, ha neki más elképzelése van a szereplőről/történetről. Ez is Lucas "gyermeke" (de természetesen nincs közel sincs egy súlycsoportban a nagyfilmekkel), figyel rá, hogy ne legyen ellentmondás az 1-6 epizódokkal. Vagyis beleillik a Lucasi (csak a filmek vannak) világba. Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy nem engedi, hogy pl. Mace Windu egymaga puszta kézzel kiírson egy droidhadsereget, mert akkor hitelét veszítené a Geonosisi mészárlás. Úgyhogy jó kezekben van a Clone Wars, Lucas világába passzol és való, de hogy szentírás-e, azt majd a G/T/C/mittoménmilyen canon tudók besorolása dönti el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. (szerkesztve) Máris besorolták. T-canon, or Television Canon, refers to the canon level comprising the feature film Star Wars: The Clone Wars and the two television shows Star Wars: The Clone Wars and the Star Wars live-action TV series. Its precedence over C-Level canon was confirmed by Chee. Szerkesztve: 2008. Augusztus 31. - Gyoka Lamaro Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Jöhetne már valami előzetes a sorozatról. Elvileg október 3-án indul, de még sehol sem promózzák. Az összes sorozatnak megy a tv-spotja (Terminator, Szökés, Lost, stb.), ideje lenne ezt is reklámozni.A hivatalos oldal biztos tervez valamit a következő napokban... A Lost csak télen indul, annak még nincs promója. És azért a Terminátor és a PB premierje egy hónappal a CW bemutatása előtt lesz, ráérnek még csak most reklámozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Most nézegetem a Clone Wars videókat, és az augusztus 12-ei comingsoon.net-es interjúban azt mondja a producer asszony, hogy a sorozat okóber 3-án indul a Cartoon Networkon. Ez elvileg hivatalos bejelentés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Ez nyílt titok Tibur. Ne mond, hogy ez neked új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Inkább a magyar változatról hozzál valami infót, hogy az mikor indul a hazai CN-en Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Magyar csatorna nem vásárolja meg(rtl,tv2)? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Magyar csatorna nem vásárolja meg(rtl,tv2)? Még csak az kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Még csak az kéne. Miért? Én pl örülnék ha leadnák hazai csatornán is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Szerintem ez is lesz az RTL-en, mint az előző CN 2 évada is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Még csak az kéne. Tényleg miért? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 31. Pár év múlva biztos lesz az RTL -en. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Itt a sorozat trailere!!! Cartoon Network trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 1. Hű, ez nagyon pöpec lesz. Y-szárnyú, yes! Várom a jobb minőségű előzetest is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.