Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A KE az egész első évaddal

Annyi lesz az egész első évad, mint amennyi benne van? :D

Azt hittem több lesz...

Hozzászólás ideje:

Persze, 22 részes lesz, de a KE nemcsak a mozifilmből, hanem úgy általában az első évad egészéből ad infókat. Természetesen vannak olyan dolgok, amik helyhiány miatt kimaradtak.

Hozzászólás ideje:

Jó, azt tudtam, hogy a mozifilm mellett a többi a sorozatból van, de azt hittem, hogy max 10 részig van benne anyag. De mindegy, így is elég izgalmas lesz akkor az egész évad.

Hozzászólás ideje:

Jöhetne már valami előzetes a sorozatról. Elvileg október 3-án indul, de még sehol sem promózzák. Az összes sorozatnak megy a tv-spotja (Terminator, Szökés, Lost, stb.), ideje lenne ezt is reklámozni.

A hivatalos oldal biztos tervez valamit a következő napokban...

Hozzászólás ideje:

Azt írja a Theforce.net, hogy Spongyabob Kockanadrág hangja lesz a sorozatban Nute Gunray hangja (mármint az a színész fogja szinkronizálni).

Hozzászólás ideje:
Ez a sorozat ugye a CW első és második szezonja között játszódik?

Elvileg a második évad második része már utána van, a többi előtte. Anakin sebhelye nem stimmel benne, azt Asajj-tól szerezte, amikor a lány tudomást szerzett a kapcsolatáról Padmével. Bár ez utóbbi ez EU képregényben volt, ez a sorozat meg ugye nem EU.

Hozzászólás ideje:
Elvileg a második évad második része már utána van, a többi előtte. Anakin sebhelye nem stimmel benne, azt Asajj-tól szerezte, amikor a lány tudomást szerzett a kapcsolatáról Padmével. Bár ez utóbbi ez EU képregényben volt, ez a sorozat meg ugye nem EU.
Nem EU?? Az meg hogy lehet? Én úgy tudom EU.
Hozzászólás ideje:

Hát a besorolás szerint se nem a filmek kategóriája, se nem EU. Valahol a kettő között van. "Fél-EU" :)

Hozzászólás ideje:

Lucas azt mondta, hogy 3 világ van:

- az övé (filmek, amiket a Lucasfilm csinál)

- bővített világ (képregények, könyvek, számítógépes játékok, stb. - Lucasbook, Lucasarts, sok-sok művész hivatalos alkotása)

- rajongók képzelete (fanfilmek, spekulációk, viccek, gondolatok)

Mivel ezt mostanában mindegyik Clone Wars interjúban elmondta, és utána azt mutogatták, hogy miként segíti a munkálatokat, ott van mindenhol, és minden nagyobb döntést ő hoz meg, ő a mester, Dave Feloni az ő padavanja, gondolom az elsőbe sorolható.

Szerkesztve: - Tibur55

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Érdekes, mert Lucas még csak a forgatókönyv irói között sincs. Csak a sztoriért felelt, mint a két ewok filmnél. A film pedig szerintem láthatóan nem is akar egy szinten lenni a filmekkel. Ez az egyik szerencséje (mármint szerintem).

Hozzászólás ideje:

De most a sorozatról van szó. Azt is annyira kontrollálta Lucas mint a filmet? Egyébként soha senki nem mondta, hogy ez a hetedik SW film. És tényleg nem is akar annak látszani. Nem tudom miért merül fel ez mindig. Ok, moziban adják de ez még nem ad okot erre a titulusra.

Hozzászólás ideje:

Hát arről még sajnos semmit sem tudni, hogy Lucas mennyire kontrollálta a sorozatot. De mivel a filmről csak 1 éve derült ki, hogy moziba kerül, vagyis amikor már készen volt a teljes első évad, szerintem nem csak az első 3 epizódnál volt jelen.

Ez nem a hetedik film, de a sorozat egy-egy epizódjával többen fognak találkozni, mint mondjuk az összes New Jedi Order könnyvvel összesen. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam az előbb. Azt nem tudom, hogy "canon"-e a sorozat, az viszont biztos, hogy nem sima EU, amit semmibe vesz Lucas, nem törődik vele, és simán átírja, ha neki más elképzelése van a szereplőről/történetről.

Ez is Lucas "gyermeke" (de természetesen nincs közel sincs egy súlycsoportban a nagyfilmekkel), figyel rá, hogy ne legyen ellentmondás az 1-6 epizódokkal. Vagyis beleillik a Lucasi (csak a filmek vannak) világba. Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy nem engedi, hogy pl. Mace Windu egymaga puszta kézzel kiírson egy droidhadsereget, mert akkor hitelét veszítené a Geonosisi mészárlás.

Úgyhogy jó kezekben van a Clone Wars, Lucas világába passzol és való, de hogy szentírás-e, azt majd a G/T/C/mittoménmilyen canon tudók besorolása dönti el.

Hozzászólás ideje:

Máris besorolták. :)

T-canon, or Television Canon, refers to the canon level comprising the feature film Star Wars: The Clone Wars and the two television shows Star Wars: The Clone Wars and the Star Wars live-action TV series. Its precedence over C-Level canon was confirmed by Chee.

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:
Jöhetne már valami előzetes a sorozatról. Elvileg október 3-án indul, de még sehol sem promózzák. Az összes sorozatnak megy a tv-spotja (Terminator, Szökés, Lost, stb.), ideje lenne ezt is reklámozni.

A hivatalos oldal biztos tervez valamit a következő napokban...

A Lost csak télen indul, annak még nincs promója.

És azért a Terminátor és a PB premierje egy hónappal a CW bemutatása előtt lesz, ráérnek még csak most reklámozni.

Hozzászólás ideje:

Most nézegetem a Clone Wars videókat, és az augusztus 12-ei comingsoon.net-es interjúban azt mondja a producer asszony, hogy a sorozat okóber 3-án indul a Cartoon Networkon.

Ez elvileg hivatalos bejelentés.

Hozzászólás ideje:

Inkább a magyar változatról hozzál valami infót, hogy az mikor indul a hazai CN-en :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.