Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Köszi csoli! Majd ha tudsz adni logo nélkülit, azt is belinkeled majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Köszi csoli! Már repül is le! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Bocs, rosszul fogalmaztam, a 6 BD film letölthető, 720p-s verzióira gondoltam, amit már napok óta szedek. Egyébként szerintem ha valamit, akkor a TCW-t érdemes a lehető legszebb minőségben nézni, rengeteget dob a hangulaton és az élvezhetőségen. Jó persze értem én, csak elég kevés a gépem memóriája azt kevés a hely, majd ha veszek egy új gépek pakolok bele 1 terrás vinyót és akkor jöhet a 720-as Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Prisoners trailer: http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep403/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Nos Werebazs? Jó volt a szezonnyitó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Nos Werebazs? Jó volt a szezonnyitó? Nagyon is! A Water Wars-ról már írtam is egy "pár" sort Most már csak a 720p-st várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Nagyon is! A Water Wars-ról már írtam is egy "pár" sort Most már csak a 720p-st várom. Láttam, hogy írtál, csak addig nem szoktam elolvasni amíg nem láttam az epizódot. 720p -s van itt alább, csoli belinkelte már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. (szerkesztve) Biztos a víz alatti megjelenítés volt sok a "felvevőgépnek", de a 720p-s verzió néha nagyon pixeles volt nálam. Ja és vettem a lapot, ezentúl egy spoiler gomb lesz! Mindjárt bedobom az új "epguide" képet! Szerkesztve: 2011. Szeptember 17. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Biztos a víz alatti megjelenítés volt sok a "felvevőgépnek", de a 720p-s verzió néha nagyon pixeles volt nálam. Ja és vettem a lapot, ezentúl egy spoiler gomb lesz! Mindjárt bedobom az új "epguide" képet! Rossz a tömörítés. Reméljük lesz jobb rilíz. A képet pedig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Íme a kép! 403 epizódkép.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Íme a kép! Köszi, máris rakom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Szóval pixeles a 720p? Várható volt a tavalyiak alapján. Web-DL mikorra várható? Közben a 4x03-ból is kiadtak pár képet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Interjú Ashokáról a hangjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Köszi Llew! Tudtok már WEB-DL TCW-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Köszi Llew! Tudtok már WEB-DL TCW-t? Felteszem akkor már betették volna. Vagy ennyire haragszotok rám? Szombat este van, és még le se töltöttem a friss részeket. Ki hitte volna, hogy ez megtörténhet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Torrent oldalakon már létezik WEB-DL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Torrent oldalakon már létezik WEB-DL Köszi, majd körülnézek akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Torrent oldalakon már létezik WEB-DL Az remek, csak számomra sajnos kicsit hozzáférhetetlen, meghívók híján. Majd 1-2 hónap múlva talán én is látom az évadnyitányt... ha már ennyire vártam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Az remek, csak számomra sajnos kicsit hozzáférhetetlen, meghívók híján. Majd 1-2 hónap múlva talán én is látom az évadnyitányt... ha már ennyire vártam. Én nem gyűjtöm a WEB-DL-t, szóval nem én vagyok a gonosz birodalom aki begyűjti mások elöl, csak láttam, h fent van és gondoltam szólok annak akit érdekel, h már létezik ez a release, és érdemes keresni. Amúgy egész biztosan, nagy külföldi torrent oldalakon is megtalálhatóak amikhez nem kell regisztrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Én nem gyűjtöm a WEB-DL-t, szóval nem én vagyok a gonosz birodalom aki begyűjti mások elöl, csak láttam, h fent van és gondoltam szólok annak akit érdekel, h már létezik ez a release, és érdemes keresni. Amúgy egész biztosan, nagy külföldi torrent oldalakon is megtalálhatóak amikhez nem kell regisztrálni. Ahol tudtam, ott körülnéztem, eredménytelenül, nyilván nem véletlenül pötyögtem be ide a kérdésemet. Minden esetre jól esik ez cinizmus velem szemben, aki ott és akkor osztja meg a friss infóit, képeit, videóit a TCW-vel kapcsolatban, ahol tudja... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Ahol tudtam, ott körülnéztem, eredménytelenül, nyilván nem véletlenül pötyögtem be ide a kérdésemet. Minden esetre jól esik ez cinizmus velem szemben, aki ott és akkor osztja meg a friss infóit, képeit, videóit a TCW-vel kapcsolatban, ahol tudja... Sky! Ne háborogj, nem vagy Te tenger. Van már WEB-DL 480p -s. Én most szedtem le, és nem is torrent hanem megaupload. 401-WEB-DL 402-WEB-DL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Sky! Ne háborogj, nem vagy Te tenger. Van már WEB-DL 480p -s. Én most szedtem le, és nem is torrent hanem megaupload. 401-WEB-DL 402-WEB-DL Jól van na, azért érthető, hogy Sky morcos. Én is az lennék, ha a jó minőségű verzióra várva megálltam volna, hogy megnézzem a kevésbé jót. Köszi a linkeket, már le is jött az első rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Eme Topicot átlehetne nevezni A The Clone Wars animációs sorozat 4.0-ra. Nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Az remek, csak számomra sajnos kicsit hozzáférhetetlen, meghívók híján. Majd 1-2 hónap múlva talán én is látom az évadnyitányt... ha már ennyire vártam. Ahogy faterom szokta mondani: Aki a kicsit nem becsüli, angyot nem érdemli. Ha tényleg nagyon érdekelne megnézhetnéd simában is (de már végül tárgytalan, mert kis késéssel kijött a jobb is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Eme Topicot átlehetne nevezni A The Clone Wars animációs sorozat 4.0-ra. Nem? Nem, mert nem az évadok szerint van számozva a topik, hanem a váltások szerint. Majd négyezernél fog bezáródni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. WEB-DL 720p 1. rész: http://bitshare.com/files/98t6upaz/SWCW.S04E01.Water.War.720p.WEB-DL.AVC.AC3-SWC.mkv.html 2. rész: http://www.fileserve.com/file/exRGqht Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Nem, mert nem az évadok szerint van számozva a topik, hanem a váltások szerint. Majd négyezernél fog bezáródni. Jaaa értem És most mennyinél van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Jaaa értem És most mennyinél van? Ugye ezt nem kérdezted komolyan? Nézd meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Ugye ezt nem kérdezted komolyan? Nézd meg... Komolyan kérdeztem de aztán leesett hogy ki van írva. Csak ritkán nézek oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Köszi, Ody! Tudtam, hogy számíthatok rád. Csapok is egy görbe TCW délutánt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.