Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. A végén vannak olyan jelenetek, amiket még nem láttam. És igen, látom ki áll Grivi mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Nem kizárt, hogy ebben a foglyul ejtős epizódban Grievous végez Galliával. Even Piell óta a 2. nevesebb Jedi lenne, aki életét veszti a sorozat folyamán. Az Ep3-ban nem szerepel, ráadásul egy képregényben is Grievous ölte meg. Szép húzás lenne több tekintetben is. Remélem nem egy "Eeth Koth szabadítás" kopit fogunk látni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. (szerkesztve) Nem esnék mély depresszióba, ha meghalna Gallia.A jedik közül egyedül róla nem tudtam meg semmi extrát, nem emelték ki egyetlen tulajdonságát sem.Jó, epizódszerepeket kap csak, de eddig sok "egyrészes" jedinek a jellemét ismertük meg. Pl: Eeth Koth-önfeláldozó, Grievous megöléséért gond nélkül beállt volna a darálóba, Piell-céltudatos, a feladat sikerességét tekinti a legelső célnak, Saesee Tiin-óvatos, jól láthatóan féltette az embereit a Lola Sayu-i áttörésnél stb. Gallia-nál nem éreztem semmiféle egyediséget.Mindenesetre, ha rajtam múlna az ujjamat lefelé biggyeszteném a kegyelemkérésnél. Szerkesztve: 2011. Szeptember 28. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 28. Ez jó Embo. Meglátjuk teljesül-e a kívánságod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Shadow warrior: normál torrent: http://thepiratebay.org/torrent/6713129 normál 1 klikk: http://www.wupload.com/file/250346274 HD 1 klikk: http://www.wupload.com/file/250357805 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) Köszi csoli mester! A TFN -en szinte mindenki fikázza a mai részt. Bár mondjuk ez nem újdonság. Szerkesztve: 2011. Október 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) Mercy Mission: Wolffe és a Wolfpack visszatér, C3PO és R2D2 szintén tiszteletét teszi a részben.Az Aleen bolygón fog játszódni a történet, természetesen nagy örömömre egy csomó aleenával. Szerkesztve: 2011. Október 1. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Köszi csoli mester! A TFN -en szinte mindenki fikázza a mai részt. Bár mondjuk ez nem újdonság. Nagyon szívesen! De most jön a borzalom: Csak a 10. percig tudtam megnézni aztán elmentem dolgozni. Úgyhogy este befejezem majd. Amíg láttam nem voltam elájulva amúgy én sem. Epguide kép is estére lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. kinek hogy tetszett itt? én még valszeg 1-2 nap mire megnézem, várom az ncore-os verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) http://www.youtube.com/watch?v=2PYqBe35lpM&feature=related A TCW eddigi legaranyosabb pillanata, ahogy C3PO-t átölelik. Szerkesztve: 2011. Október 1. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Mercy mission epguide képe: epguide405.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Köszi csoli! Az eddigi egyik legjobb guide kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Köszi csoli! Az eddigi egyik legjobb guide kép! Szerintem is szép! A nagyfelbontású változata ment is a félóránként váltó háttérképek mappámba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Szerintem is szép! A nagyfelbontású változata ment is a félóránként váltó háttérképek mappámba! Kicsit a Dagobah -ra emlékeztet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 1. (szerkesztve) Shadow Warrior WEB-DL 720p http://upfile.in/mtc5z4gpgb07/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E04.Shadow.Warrior.720p.WEB-DL.AVC.rar Szerkesztve: 2011. Október 1. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 4. Nagyon érdekes a hétvégi rész rövid leírása. Vajon mit hoznak ki belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Nagyon érdekes a hétvégi rész rövid leírása. Vajon mit hoznak ki belőle? Ennyire még nem vártam TCW részt. Addig is egy-két nagyszerű kép az epizódból: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Ennyire még nem vártam TCW részt. Szuper lesz! Én se tudok a sztoriból semmit, talán most először. Remélem nem C3PO lesz az isten megint?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Szuper lesz! Én se tudok a sztoriból semmit, talán most először. Remélem nem C3PO lesz az isten megint?! Ezt remélem nem lövik el. Az úgy jó hogy az EP6-ban először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 5. Ezt remélem nem lövik el. Az úgy jó hogy az EP6-ban először. C-3PO-nak akkor is az EP6-os lesz az első, ha lelövik, mert ugye törölni fogják a memóriáját. De azért tényleg nem kéne megcsinálniuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. (szerkesztve) 4 évad, 5. rész: normál: http://www.fileserve.com/file/Jmutf7a vagy http://www.wupload.com/file/330681535/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E05.HDTV.XviD-ASAP.avi 720p: http://www.wupload.com/file/330705166/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv vagy http://www.fileserve.com/file/pnwmj7Q/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE.mkv és a következő epizód előképe: epguide406.zip Szerkesztve: 2011. Október 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi, csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi csoli, mind a kettőt. Még senki nem látta az új részt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Köszi csoli, mind a kettőt. Még senki nem látta az új részt? De. Én. Írtam is róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. De. Én. Írtam is róla. Meg is lepődtem. Ennyire tetszett vagy ennyire rossz volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Meg is lepődtem. Ennyire tetszett vagy ennyire rossz volt? Előbbi. Nagyon aranyos kis rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Előbbi. Nagyon aranyos kis rész. Akkor bízom a felirat mihamarabbi felkerülésében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szívesen mindenkinek! Én még nem is láttam. Felkeltem belinkeltem, megcsináltam a képet, majd elmentem horgászni. Kifogtam Tamsont! Csak délután vagy este lesz rá időm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Kifogtam Tamsont! Csak aztán vigyázz, nehogy ő egyen meg téged. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. (szerkesztve) Csak aztán vigyázz, nehogy ő egyen meg téged. Áhh.. bevallom csak egy amúr volt. De most néztem, elcsesztem a képet széltében 1 egész pixellel! Szőrszálhasogatóknak itt a szokásos 446x205-ös: epguide406.zip Szerkesztve: 2011. Október 8. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.