Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Gondolom láttátok már ezt a képet: Kíváncsi vagyok, mi lehet az a sötét döntés? Szerintem odáig fog fajulni Krell viselkedése, hogy Rex kinyírja. Talán az 501-esek (esetleg csak Rex és követői) megmentik Fivesékat, amitől Krell teljesen begőzöl és ahogy a cím is utal rá, mészárlásba kezd. Ezt pedig Rex - érthető módon - nem akarja tétlenül nézni. Ez csak egy tipp, de örülnék, ha ez történne. Holnap minden kiderül. Ez nagyon jó lenne, és igazságos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Én nem örülnék egy ilyen "fordulatnak". Nem hiszem, hogy ez lesz a megoldás. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. CARNAGE OF KRELLT AKAROK A R*HADT ÉLETBEEE! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. CARNAGE OF KRELLT AKAROK A R*HADT ÉLETBEEE! +1 Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. +1 Már reggel óta a Savage Opress zenei téma jár a fejemben és nem hagy nyugodni. TCW-t akarok. >.< Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Már reggel óta a Savage Opress zenei téma jár a fejemben és nem hagy nyugodni. TCW-t akarok. >.< Nagyon rá vagy állva. Azt hiszem csak én leszek holnap aki várni fog a feliratra. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. http://www.youtube.com/watch?v=XuibholcbdI Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Hozzászólás ideje: 2011. November 18. Nagyon rá vagy állva. Azt hiszem csak én leszek holnap aki várni fog a feliratra. Sajna én is, egész napos programom lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. s04e10: hd: http://www.fileserve.com/file/dCR4kMf/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E10.720p.HDTV.x264-ORENJI.mkv http://www.wupload.com/file/2526213977/Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E10.720p.HDTV.x264-ORENJI.mkv normál: http://www.fileserve.com/file/Eq76ZdM http://www.wupload.com/file/2526027932 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. (szerkesztve) Nos, jó rész volt ez kérem. Ne várjatok sokat...A megtekintésével A küvetkező is jó lesz a régi trióval (végre), itt van hozzá a képecske: Szerkesztve: 2011. November 19. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Köszi a képet csoli! Jó rész volt? Csak ennyi? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Jaja valami bővebbet virágnyelven! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. s04e10: Köszi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Jaja valami bővebbet virágnyelven! Az amcsik maguk alá raktak tőle. Eszméletlen lett ahogy olvasom, pedig ők nagy fika bajnokok. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Az amcsik maguk alá raktak tőle. Eszméletlen lett ahogy olvasom, pedig ők nagy fika bajnokok. Bázzé! Holnap este nézem meg, addig ne dicsérjétek halálra itt, mert nekem annál rosszabb. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Jó rész volt? Csak ennyi? Ha azt mondom hogy a nagybetűs AZTAK*RVA az elég? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. A következő rész esetében kicsit szkeptikus vagyok... Azt írják, hogy valóban zygerriaiak állnak az elrablások mögött, de a trailerben ilyen kecskefejű zöldbörű lényeket láthattunk fénykorbácsokkal. Remélem nem gondolják komolyan, hogy kiemelnek egy a teljesen az EU által alkotott teremtményt és megváltoztatják csak azért, hogy ne legyen teljesen ugyanaz, mint a képregény. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Iszonyat jó rész, majdnem minden eddigi kérdésre válaszol(Anakint leszámítva) és olyan ütős jelenetek vannak benne hogy csak na. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Kidnapped trailer http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep411/ Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Kidnapped trailer http://www.starwars.com/explore/the-clone-wars/ep411/ Tetszetős Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Iszonyat jó rész, majdnem minden eddigi kérdésre válaszol(Anakint leszámítva) és olyan ütős jelenetek vannak benne hogy csak na. Így van, állat volt nagyon, spoilermentesen leírtam már a rész topicjába. Anakinra is meg van a magyarázatom, bár már korábban is taglaltam. Ez most a sorok között megerősítést nyert, azt gondolom. Nem kell rá konkrét magyarázat, hivta a kancellár mert megteheti, és a részből kiderül miért kellett ide és ekkor Krell. Látványilag és egyéb szempontból is az évad legjobbja szerintem. És az össz top 10-ben is benne van talán! Remélem ez elég bő így virágnyelven. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Látványilag és egyéb szempontból is az évad legjobbja szerintem. És az össz top 10-ben is benne van talán! Remélem ez elég bő így virágnyelven. Nekem bőven elég ahhoz, hogy lerágjam a körmeimet... Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Ahhj.....letöltöm,elindítom,szaggat....Most töltöm a másikat,remélem egy óra múlva nézhetem már Amúgy nézegetem mit írogattok,"nagybetűs aztak*rva"? Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Amúgy nézegetem mit írogattok,"nagybetűs aztak*rva"? Az bizony, a 24 óta nem vágtam ennyire hanyatt magam egy sorozattól. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Az bizony, a 24 óta nem vágtam ennyire hanyatt magam egy sorozattól. Na akkor most már meg kell néznem Még negyed óra Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Na akkor most már meg kell néznem Még negyed óra Szegénykém, tudom mit érzel. >.< Először HD-ben akartam leszedni de aztán rájöttem, hogy nem elég gyors. Inkább letöltöttem a normált, 8-10 perc letöltési időt írt. AZ NAGYON SOOOK. >.< Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Így van, állat volt nagyon, spoilermentesen leírtam már a rész topicjába. Csoli testvér, a rész topikjába mehet spoileresen is, hisz az arra van. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. (szerkesztve) A következő rész esetében kicsit szkeptikus vagyok... Remélem nem gondolják komolyan, hogy kiemelnek egy a teljesen az EU által alkotott teremtményt és megváltoztatják csak azért, hogy ne legyen teljesen ugyanaz, mint a képregény. Miért, az Éjnővéreket is jócskán megváltoztatták még pedig -szerintem- előnyükre. Apropó, akkor a Slaves of the Republic szál trilógia lesz? Mert én eddig azt hittem, hogy a Kidnapped a Death Watch-os rész lesz. Szerkesztve: 2011. November 19. - Werebazs Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Miért, az Éjnővéreket is jócskán megváltoztatták még pedig -szerintem- előnyükre. Apropó, akkor a Slaves of the Republic szál trilógia lesz? Mert én eddig azt hittem, hogy a Kidnapped a Death Watch-os rész lesz. Igen, az lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Hozzászólás ideje: 2011. November 19. Miért, az Éjnővéreket is jócskán megváltoztatták még pedig -szerintem- előnyükre. Apropó, akkor a Slaves of the Republic szál trilógia lesz? Mert én eddig azt hittem, hogy a Kidnapped a Death Watch-os rész lesz. Trilógia lesz és... Anakin sötét oldala lesz a középpontban. Elvileg. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.