csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Akkor miből gondolod, hogy este a negyedik évados rész lesz? Korábban jeleztem már itt, hogy a magyar cn képviselője írta nekem e-mailben a dátumot és a kezdés időpontját. Amúgy meg eddig nem volt este rész, csak hétköznap reggel 8: 40-kor meg 7 végén délután talán és eléggé össze vissza. Most viszont ráálnnak az este 18:35-re hétköznap és a 8:40-re reggel szintén hétköznap. Hétvégék meg hanyagolva. Van ebben némi logika, még a cn képviselőjének értsítése nélkül is, de azért az magáért beszél. Szóval szerintem este rész, másnap reggel ismétlés és aznap este következő rész és igy tovább... Szerkesztve: 2012. Április 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Gyorsan lemenne így, de akkor kíváncsian várom. És tényleg írtad, csak már régen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én ezt nem értem hova sietnek ennyire a sorozattal. Nem lenne egyszerűbb egy héten egy rész? Nem győzőm majd venni a részeket a Torrent utcából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Én ezt nem értem hova sietnek ennyire a sorozattal. Nem lenne egyszerűbb egy héten egy rész? Nem győzőm majd venni a részeket a Torrent utcából. Hát igen..Tavaly kezdék azzal, hogy hetente dupla rész. Ídén ez már tényleg a ló túlsó oldala lesz, de én nem bánnám, mert gyorsan meglenne. Az évadot úgy is kívülről fújom -emésztenem már nem kell a részeket- , szóval felőlem nyomhatják! Szerkesztve: 2012. Április 9. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. YouTube-on nincsen fent az egész eddigi magyarul? Mert én úgy láttam igen. És onnan is le lehet tök egyszerűen szedni, mondjuk a minőségét nem tudom, milyen lehet. Én inkább HD-ben nézném meg angolul.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. YouTube-on nincsen fent az egész eddigi magyarul? Mert én úgy láttam igen. És onnan is le lehet tök egyszerűen szedni, mondjuk a minőségét nem tudom, milyen lehet. Én inkább HD-ben nézném meg angolul.... Max a 3. évadig lehet ott. A minősége meg elég kutya lehet. Jó dolog a YouTube, de azért nem mindenre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Megnéztem, ahol én vagyok fent torrent oldalon, ott 1GB/rész a 3.évad van fent végig magyarul. A teljes 4.évad angolul, ez csak 15giga... :S Van Dual-os is, az azonban 12giga, de 720p. Mondjuk én nem sok értelmét látnám ezeket így leszedni, meg kiírni.... Szerkesztve: 2012. Április 9. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megnéztem, ahol én vagyok fent torrent oldalon, ott 1GB/rész a 3.évad van fent végig magyarul. A teljes 4.évad angolul, ez csak 15giga... :S Van Dual-os is, az azonban 12giga, de 720p. Mondjuk én nem sok értelmét látnám ezeket így leszedni, meg kiírni.... Ha HD tv-d van otthon és van rajta USB csatlakozó akkor veszel egy külső vinyót, rámásolod a részeket és voalá Nagybátyám is így csinálta saját TV-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Igen, de ha az oldal arányt számol, akkor inkább megnézem a sima HDTV-t, ami 183Mb/rész. Nekem 22" monitorom van, azon még ez a minőség megfelelő, inkább filmeknél igénylem a HD-t, de abból is csak a RIP-et, amik megállnak kereken 1DVD-nél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Igen, de ha az oldal arányt számol, akkor inkább megnézem a sima HDTV-t, ami 183Mb/rész. Nekem 22" monitorom van, azon még ez a minőség megfelelő, inkább filmeknél igénylem a HD-t, de abból is csak a RIP-et, amik megállnak kereken 1DVD-nél. Ja igen, ezt el is felejtettem, hogy arány is van. Bár ha jó neted van és seedel vissza normálisan több MB-al akkor megpróbálhatod szerintem. TCW-t mondjuk én is sima HDTV-n nézem, illetve azt írom ki, kicentizve, de épphogy kifér egy teljes egy DVD-re Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Indán valószínűleg fent van az összes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Háát nálam nincs CN de nem is bánom inkább az internetre hagyatkozok ez esetben is.Amúgy nagyon várom már hogy milyenek lettek a szinkronok mert bár teljesen értettem az angol szöveget én a magyart is nagyon várom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. A szinkront továbbra is az adott részhez kell írni. Ez a topik már az ötödik évadra készül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. (szerkesztve) Ime a Vizi háború szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e01.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://filefeltolto.hu/letoltes/519c3e5441b11d63/swtcw401hu.rar Datáról... http://data.hu/get/4962647/swtcw401hu.r00 http://data.hu/get/4962648/swtcw401hu.rar 720p verzió... http://data.hu/get/4962710/swtcw401webhu.r00 http://data.hu/get/4962697/swtcw401webhu.r01 http://data.hu/get/4962703/swtcw401webhu.r02 http://data.hu/get/4962711/swtcw401webhu.r03 http://data.hu/get/4962709/swtcw401webhu.r04 http://data.hu/get/4962689/swtcw401webhu.r05 http://data.hu/get/4962714/swtcw401webhu.rar Szerkesztve: 2012. Április 9. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ime a Vizi háború szinkronnal... Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e01.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://filefeltolto.hu/letoltes/519c3e5441b11d63/swtcw401hu.rar Köszi szépen Bundy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Köszi ez gyorsan ment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. A 4. évad magyar premierje megihletett néhány embert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Széééép Valaki innen részt vett a készítésében? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Széééép Valaki innen részt vett a készítésében? Én csináltam az egészet, csak szerénykedek nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én csináltam az egészet, csak szerénykedek nektek. Komoly? Mert neked elhiszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Komoly? Mert neked elhiszem Jó is lenne, ha ilyen mesterművek megalkotására képes lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ben Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ezek qrva jók+ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Szerintem jó lett ez az aszfaltrajz És szóval,akkor minden nap lesz rész.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ime a Vizi háború szinkronnal... Ez dualos 720p, vagy "egyhangú"? Amúgy köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Ez dualos 720p, vagy "egyhangú"? Amúgy köszi szépen! Én úgy vettem észre, hogy egyhangú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 9. Én úgy vettem észre, hogy egyhangú. Sebaj az is jó és talán Phobos majd szállítja nekünk a dualost, ha munába áll a 4kids. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. (szerkesztve) Nekem nem indul albundy 720p-je. Csak úgy mint a Padawan menace esetében; sem a számítógép, sem a BD lejátszó nem viszi. Pedig 100-ból kb egy ilyennel találkozom. Másnál minden rendben? Egyébként meglepetésre nem a Water war-t ismételték, hanem a Sphere of influence ment ma reggel 8: 40-kor. Ennek fényében kíváncsian várom az estét. Szerkesztve: 2012. Április 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Nekem nem indul albundy 720p-je. A 200 megés "WEB-DL" nálam remekül szuperál. Végre megnézhetem majd a nagy TV -n is, mert logómentes és avi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. A 200 megés "WEB-DL" nálam remekül szuperál. Végre megnézhetem majd a nagy TV -n is, mert logómentes és avi. Igen, az jó. Remélem rákapcsol a 4 kids és velük Phobos ahogy az eddigiekben, mert az ő mkv-ik kivétel nélkül mennek mindenemen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 10. Úgy fest, tényleg friss szinkronos részeket adnak minden hétköznap. Már a 4x02 megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.