Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Még mindig nem írt vissza a CN az e-mailemre....Talán félnek válaszolni rá? A mai rész remélem magyar lesz,mert ha nem......! Vagy csak nem érdekli őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Én akkor írtam nekik először és utoljára, amikor a szinkronos 3. évad premier felől érdeklődtem. Választ persze nem kaptam. Egyedül Molnár Ilona írt vissza, de ő nem tudott konkrét dátumot mondani. Valószínűleg a szinkronszínészek nincsenek teljesen beavatva ezekbe a "kulissza mögötti" dolgokba. Remélem, azért a Carnage of Krell-t előbb-utóbb pótolják magyarul. Hihetetlen, hogy épp ezt a rész sikerült elcseszniük. Az ismétlésekről nem is beszélve. Tavaly vagy háromszor megismételték adott héten a friss részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Szerintem az is csoda, hogy nem hagyták ki simán a Carnage of Krell-t. Tuti azért van ez a nagy rohanás, mert f*s-nak, hogy az ORizé...NMHH majd elkezd szívózni velük, és nem akarják, hogy félidőben abba kelljen hagyniuk az évad leadását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Most magyarul beszélnek hálistennek..már ez is valami.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Én akkor írtam nekik először és utoljára, amikor a szinkronos 3. évad premier felől érdeklődtem. Választ persze nem kaptam. Egyedül Molnár Ilona írt vissza, de ő nem tudott konkrét dátumot mondani. Valószínűleg a szinkronszínészek nincsenek teljesen beavatva ezekbe a "kulissza mögötti" dolgokba. Remélem, azért a Carnage of Krell-t előbb-utóbb pótolják magyarul. Hihetetlen, hogy épp ezt a rész sikerült elcseszniük. Az ismétlésekről nem is beszélve. Tavaly vagy háromszor megismételték adott héten a friss részt. És még Te panaszkodsz, hogy nem olvassák el amit írsz. Alább leírtam, hogy csupán a hangsávot kell átállítani, és voálá, már van is magyar hang. Persze ettől még ennek nem így kellene működnie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) És még Te panaszkodsz, hogy nem olvassák el amit írsz. Alább leírtam, hogy csupán a hangsávot kell átállítani, és voálá, már van is magyar hang. Persze ettől még ennek nem így kellene működnie. Ody, alább én is leírtam, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Szerintem csak a didgi tv-seknek sikerült. Nemhiába nem sikerült albundy mellett a többi feltöltőnek sem.. Krellnél nálam román és angol volt a választék. Amúgy nálunk ma pár másodpercig nem volt hang, a blixus-szal való küzdelem után. Remélem csak lokális gebasz. Szerkesztve: 2012. Április 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Lehetséges, én nem próbáltam ki, de más műsornál már működött ez. Egyébként pedig nem élem meg nagy tragédiaként ezt a dolgot, mert eredetiben az igazi a TCW számomra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Lehetséges, én nem próbáltam ki, de más műsornál már működött ez. Egyébként pedig nem élem meg nagy tragédiaként ezt a dolgot, mert eredetiben az igazi a TCW számomra. Igen tudom. Egyébként Versényi Lászlótól is búcsúzhatunk , mint Yoda.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Na az szép akkor.... Ennek az egésznbek egy pozitív hozadéka van: Albundy megtanított WEB-DL epizódot konvertálni úgy, hogy a nagy TV -n is meg tudjam végre nézni logomentesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. És még Te panaszkodsz, hogy nem olvassák el amit írsz. Alább leírtam, hogy csupán a hangsávot kell átállítani, és voálá, már van is magyar hang. Persze ettől még ennek nem így kellene működnie. Molnár Ilona nem arra a levelemre válaszolt, amit a CN-nek küldtem, hanem amit külön neki. Egyébként Versényi Lászlótól is búcsúzhatunk , mint Yoda.. Hogyhogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Ne már, már ő is? Elképzelésem sincs, hogy ki fogja őt helyettesíteni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Ne már, már ő is? Elképzelésem sincs, hogy ki fogja őt helyettesíteni... Három mondata volt, talán csak alkalmi "szivatás"...de nem tudom, hogy ki volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) Ó te jó ég.....legalább magyar volt... Azt hittem leesek az ágyról Végre! Óóóó...Versényi good bye Az a kb 10 másodperc "csönd csak kép" nálam is megvolt Szerintem hagyjuk abba ezt a panaszkodást....Ez van,ezt kell szer....köhömmm....etni OFF: Sky,megy egy PM.... Szerkesztve: 2012. Április 23. - Ágki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Ó te jó ég.....legalább magyar volt... Azt hittem leesek az ágyról Végre! Óóóó...Versényi good bye Az a kb 10 másodperc "csönd csak kép" nálam is megvolt Szerintem hagyjuk abba ezt a panaszkodást....Ez van,ezt kell szer....köhömmm....etni OFF: Sky,megy egy PM.... Akkor ez biz benne lesz. Mármint a 25 másodperc csend a 18. perctől. Erre már nem lehet mit mondani.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) 11. rész - Elhurcolva szinkronnal... (00:18:45 - 00:19:10 adáshiba miatt, a hang angollal potolva felirattal kiegészítve.) Star.Wars.The.Clone.Wars.s04e11.READNFO.WEB-DL.HUN.XviD-lbnd http://data.hu/get/5026695/swtcw411hu.rar http://data.hu/get/5026682/swtcw411hu.r00 720p Star.Wars.The.Clone.Wars.S04E11.READNFO.720p.WEB-DL.AVC.HUN-lbnd http://data.hu/get/5027112/swtcw411webhu.r00 http://data.hu/get/5027119/swtcw411webhu.r01 http://data.hu/get/5027114/swtcw411webhu.r02 http://data.hu/get/5027116/swtcw411webhu.r03 http://data.hu/get/5027113/swtcw411webhu.r04 http://data.hu/get/5027118/swtcw411webhu.r05 http://data.hu/get/5027123/swtcw411webhu.r06 http://data.hu/get/5027126/swtcw411webhu.rar http://data.hu/get/5027115/swtcw411webhu.sfv Szerkesztve: 2012. Április 23. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Hát Yodát én is nagyon sajnáltam. Remélem csak alkalmi volt a csere. A hanghiba is elég zavaró volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Köszi albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) Köszönjük AlBundy! Remélhetőleg több gikszer nem üt be... Várhatóak majd repackok esetleges ismétlések után? Szerkesztve: 2012. Április 23. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Köszi albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Köszönjük AlBundy! Remélhetőleg több gikszer nem üt be... Várhatóak majd repackok esetleges ismétlések után? Valószínűleg lesz javítás, de mi jöhet még? Román-magyar hanggal, megspékelve egy kis némasággal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Valószínűleg lesz javítás, de mi jöhet még? Román-magyar hanggal, megspékelve egy kis némasággal... Hát nem tudom... Talán egy olyan, ami félig le sincs szinkronizálva. >.< Már akármit ki tudnék belőlük nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Lassan tényleg ott tartunk, hogy összetehetjük a két kezünk, hogy az Ahsoka-Obi-Anakin trió hangja a megszokott marad. De mindegy, nagyobb gondot én se csinálok belőle, szerencsére ez azon sorozatok egyike, amit angolul jobban szeretek. Egyébként megfordult a fejemben, hogy a majdani hazai DVD/BD kiadásra esetleg újra leszinkronizálják lényegesen minőségibb módon. Sajnos ennek az esélye 1 a 3720-hoz... A feltöltést köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Lassan tényleg ott tartunk, hogy összetehetjük a két kezünk, hogy az Ahsoka-Obi-Anakin trió hangja a megszokott marad. De mindegy, nagyobb gondot én se csinálok belőle, szerencsére ez azon sorozatok egyike, amit angolul jobban szeretek. Egyébként megfordult a fejemben, hogy a majdani hazai DVD/BD kiadásra esetleg újra leszinkronizálják lényegesen minőségibb módon. Sajnos ennek az esélye 1 a 3720-hoz... A feltöltést köszi! Én még azon se lepődnék meg, ha a 10. rész DVD-re románul kerülne fel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) Valószínűleg lesz javítás, de mi jöhet még? Román-magyar hanggal, megspékelve egy kis némasággal... Köszi szépen. Te mindent megteszel annyi szent. És baromira ránk jár a rúd, tényleg. Erre már nincs szó. Sem több szóból álló kifejezés... szerk: nagyon ügyes lett a javítás. hálás köszönet érte! Szerkesztve: 2012. Április 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Egyébként megfordult a fejemben, hogy a majdani hazai DVD/BD kiadásra esetleg újra leszinkronizálják lényegesen minőségibb módon. Sajnos ennek az esélye 1 a 3720-hoz... Vagy eleve nem is lesz belőle DVD/BD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 23. (szerkesztve) Vagy eleve nem is lesz belőle DVD/BD Sajnos benne van a pakliban, főleg azok után, amit eddig produkáltak a szinkronnal. Szerkesztve: 2012. Április 23. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. FIGYELEM! Ezt a levelet kaptam a cn-től: "Köszönjük észrevételét és értékes visszajelzését. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a kérdéses Star Wars: A klónok háborúja román nyelven ment le, amiért ezúton is elnézést kérünk. A rossz szinkronnal sugárzott epizódot megismételjük, ezúttal magyarul május 18-án 08.40-kor, május 22-én 18.35-kor, valamint június 19-én 08.40-kor. Azért nem korábban, mert a májusi program technikai okok miatt már nem módosítható. Szíves megértését előre is köszönjük, reméljük, velünk tart a továbbiakban is. Üdvözlettel, A Cartoon Network csapata " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Jó, hogy írtatok. Még a végén állandóan románul ment volna a rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Nemzetiségi magazin CN módra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Április 24. "Addig üsd a vasat míg meleg"-címszóval megkérdeztem a tegnapi bakis epizód ismétlési időpontját is. Bár lehet, hogy a 10. rész ismétlési időpontjából kikövetkeztethető, de érezzék csak a törődést, nemde? Ha jön válasz, tudatom azonnal itt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.