Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy csak vakriadó, youtube-on az egyik kommentelő szerint Rahm Kota emberei azok a katonák (a ruhájuk tényleg hasonló, de a nabooiaké is ilyen szóval passz), akik többször is feltűntek a trailer-ben, és tényleg az a fickó aki azzal a repülő lénnyel érkezett 0:50 körül, akár a fiatal Kota is lehetne. Ha tényleg ő az, remélem a háttér sztoriját legalább átírják, mert amit a TFU-ban kapott az b*romság.

Hozzászólás ideje:

Ben vs. Vader. Obi-wan vs. Jango. Windu vs. Sidious. Anakin - Jedi templom-mészárlás/szakadár vezetők kiírtása. Qui-gon és Obi-wan vs. battle droidok. Elsőre csak ennyi..

Ezt a témát a helyzet dönti el. A filmek úgyérzem bővelkedtek köpenyes Jedikben mind akcióban, mind akción kívül.

Örülnék a Tcw-beli pozitív változásnak!

ui.: és bár ez EU, de nézd meg a saját avatarodat! Nem éppen monopoly-zni indul. :lol:

De ezek mind olyanok ahol vagy gyorsan kellett cselekedni (Jango, Sidius, Qui-Gon), vagy bad-ass-ül akartak kinézni (az avatarom, és a két Anakin). Leszámítva Bent, nála szerintem a reuma is közre játszott, hisz a mozdulatai is eléggé kímélőek voltak :D

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy csak vakriadó, youtube-on az egyik kommentelő szerint Rahm Kota emberei azok a katonák (a ruhájuk tényleg hasonló, de a nabooiaké is ilyen szóval passz), akik többször is feltűntek a trailer-ben, és tényleg az a fickó aki azzal a repülő lénnyel érkezett 0:50 körül, akár a fiatal Kota is lehetne. Ha tényleg ő az, remélem a háttér sztoriját legalább átírják, mert amit a TFU-ban kapott az b*romság.

Ki ez a tag?

Hozzászólás ideje:

EU... Rahm Kota a The Force Unleashed-ből, egy 66-os Parancsot túlélő Jedi-mester. Nem hiszem, hogy ő lenne a trailerben, ennyivel kétlem, hogy fiatalabb lenne 16 évvel játékbeli feltűnése előtt. A katonák lehetnek akár alderaaniak is.

Elkelne egy jobb verzió ebből az előzetesből, nem értem, mire várnak.

Hozzászólás ideje:

Mit szólsz Bonteri újbóli feltűnéséhez?

Benne volt a trailerben? Én nem tudtam kiszúrni....

Hozzászólás ideje:

EU... Rahm Kota a The Force Unleashed-ből, egy 66-os Parancsot túlélő Jedi-mester.

Annyival még kiegészíteném, hogy nem bízott a klónokban, ezért saját katonákat sorozott helyi milicistákból, zsoldosokból és CIS foglyokból. Így sikerült túlélnie a Nagy jedi tisztítást.

Hozzászólás ideje:

Nem hiszem, hogy ő lenne a trailerben, ennyivel kétlem, hogy fiatalabb lenne 16 évvel játékbeli feltűnése előtt. A katonák lehetnek akár alderaaniak is.

Van az 18 év is :P

Egyébként tényleg hasonlít rá, és a páncélja is olyan mint az övé.

Meg aztán lássuk be, a TFU nem sokat adott olyasmire, hogy a karakterek életkorának legyen bármi értelme pl Shaak Ti 57 évesen úgy néz ki, mint egy 27 éves, Marriss Brood egyidősnek néz ki Starkiller-rel, miközben legalább 10 évvel idősebb stb.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Meg aztán lássuk be, a TFU nem sokat adott olyasmire, hogy a karakterek életkorának legyen bármi értelme pl Shaak Ti 57 évesen úgy néz ki, mint egy 27 éves, Marriss Brood egyidősnek néz ki Starkiller-rel, miközben legalább 10 évvel idősebb stb.

Csak nehogy a TFU-ra fogjuk azt, hogy a TCW-s srácok fiatalítanak rajta.

A nőknek meg rengeteg praktikája van hogy fiatalabbnak tűnjenek mint amennyiek valójában :D

Hozzászólás ideje:

A nőknek meg rengeteg praktikája van hogy fiatalabbnak tűnjenek mint amennyiek valójában :D

Na de Felucia gomba dzsungelében bujkálva 18 évig? :D

Egyébként mért volna baj, ha "fiatalítanak" rajta egy kicsit, Obi-Wan is sokkal idősebbnek nézett ki az Ep4-ben, mint amennyinek 19 évvel az Ep3 után lennie kéne.

Hozzászólás ideje:

Shaak Ti használhatott spéci Jedi-technikát, vagy valami feluciai növényt, de az sem lehetetlen, hogy a togruta nőkön kevésbé látszanak meg az öregedés jelei az idő elteltével. A Slaves-trilógiában sem láttam sok togruta öregasszonyt.

Egyébként ezt (hogy kin mennyire látszik az öregedés) személye válogatja. Azt pl. meg nem mondtam volna anno, hogy az Ep4-beli Obi-Wan fiatalabb az Ep1-beli Qui-Gonnál. De ha már TFU: Bail is egy az egyben ugyanúgy néz ki, mint az Ep3-ban.

Szóval, nem lehetetlen, hogy Kota az (nem először nyúlnának az EU-hoz), azt viszont nem értem, mit kéne átírni a karakteren?

Hozzászólás ideje:

Én sem értem mi a baj vele, egyszerűen nem komálja a klónokat és kész.

Szerk.: És mellesleg a hátteret ismerve tök jogosan.

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Végre sikerült megértenem Hondo első mondatát, vajon hogy értette, hogy ajándékba hozta a rakétavetőket Ahsokának? Mármint ki bízta meg ilyesmivel, mert ugye az utolsó mondta a lövöldözés előtt meg az volt, hogy busásan fizettek neki, hogy leszállítsa őket.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Hát, srácok... Szerintem egyáltalán nem néznek ki úgy, mintha Kota Milíciájába tartoznának, kicsit sem. A YouTube-os kommentelők pedig nagyon sokszor szoktak olyasmire asszociálni, aminek semmi köze az egészhez. Ezek a katonák még egy kicsit sem hasonlítanak rájuk, ez valami helyi fegyveres erőknek a képviselői, semmi több. Ennyire komolyan pedig egyszer sem nyúlt az EU-hoz a TCW. Bár kétség kívül érdekes témát nyújtana egy Jedi Tábornok, aki nem bízik a klónokban, ezért egy saját hadsereggel küzd a fronton.

Hozzászólás ideje:

Most nem azért, de nem gondolod, hogy közel húsz év alatt lecserélődhetett a felszerelésük? :P

Egyébként jobban megnéztem azt fickót, így "kipihent" szemmel nézve, szerintem sem Kota az, inkább egy klón lesz.

Hozzászólás ideje:

De ezek mind olyanok ahol vagy gyorsan kellett cselekedni (Jango, Sidius, Qui-Gon), vagy bad-ass-ül akartak kinézni (az avatarom, és a két Anakin). Leszámítva Bent, nála szerintem a reuma is közre játszott, hisz a mozdulatai is eléggé kímélőek voltak :D

Írtam is, hogy a helyzet dönti el. A lényeg hogy a TCW-ban is lehetne egyre többször néhány ilyen helyzet, jó volna látni. Emelne a sorozat minőségén.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Most nem azért, de nem gondolod, hogy közel húsz év alatt lecserélődhetett a felszerelésük? :P

Egyébként jobban megnéztem azt fickót, így "kipihent" szemmel nézve, szerintem sem Kota az, inkább egy klón lesz.

Persze, simán, de akkor nem ismernénk fel őket. :) Így pedig a YouTube-os kommentelő részéről ez csupán egy vak tipp volt. :)

Hozzászólás ideje:

Ágkival nem semmi dolog jutott az eszünkbe... Vagyis ő juttatta az eszembe. :D

Mi van, hogy ha ez a háború az Onderonon játszódik? A helyszín hasonló, Lux Bonteri ott született és az Onderonon is élnek olyan repülő sárkányszerű állatok, mint amiket láthattunk. :)

Hozzászólás ideje:

11. rész - Elhurcolva javitott verzió...

"....Ezzel bezárul a kör..."

Köszi. Szerinted az évadzárót érdemes megnézni újra az ismétlésben?

Hátha nem lesz cenzúra. Vagy hiú remény? Szerintem amúgy az.

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.