Ugrás a kommentre

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bár ha meghalna Maul már a nyitó trilógiában, akkor minek hozták vissza?

Én nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. Szerintem Maullal sokkal többet terveznek, mint egyetlen szál. Korántsem biztos, hogy Sidious a nyitó trilógiában ölné meg a volt tanítványát.

Hozzászólás ideje:

Szerintem kibontják majd az egészet, amit én is nagyon várok. :)

Én belemennék. Eddig 1.5 részt kapott.+ még 3 epizóddal is több játékideje lenne, mint a Baljósban volt.

Nem elképzelhetetlen. Végig gondolva a tcw 6 évados(?) hosszát, jobb is lenne, ha nem settenkedne itt a 4. évadtól a végéig.

Ha nem is az évad elején de még ebben az évadban vesszenek a zabrakok! :)

Egyébként volt már olyan, hogy egy történetszál évadon belül megszakad, majd visszatértek rá? Most nem ugrik be semmi.

Hozzászólás ideje:

Szerintem kibontják majd az egészet, amit én is nagyon várok. :)

Miféle nyitótrilógia? Megmondták, hogy Maul az évad közepe fele jön, ennek az epizódnak a címe az, hogy Revival. Márpedig ez nincs benne az Insiderben közölt első epizódok között.

Hozzászólás ideje:

Hmm nagyon érdekes ez az összefoglaló. Főleg a vége, hogy a Tarkin-féle tisztek egyre nagyobb szerepet kapnak a Jedik mellett a vezetésben. Plusz még kapunk egy epizódot egy klón kommandós főszereplésével (nem akarom elkiabálni de az egyik lehetőség erre a szerepre Sev lenne szerintem, ő egyszerűen cool :D ) Sidious pedig nyilvánvalóan a Kettő Szabálya miatt avatkozik közbe hisz meg kell mutatnia hogy ő a Sith igazi sötét ura.

Hozzászólás ideje:

Most nézem, hogy a mandaloriak, akik ellen harcolnak, fekete kéznyomot viselnek a sisakjukon. (Tiszta uruk-haiok.) Gondolom Maul megölte Vizslát és sokan nem hajlandók alárendelni magukat az új vezetőségnek.

Hozzászólás ideje:

A 6. évad lesz az utolsó, vagy lesz még több is?

Nem tudnjuk.

Most nézem, hogy a mandaloriak, akik ellen harcolnak, fekete kéznyomot viselnek a sisakjukon. (Tiszta uruk-haiok.) Gondolom Maul megölte Vizslát és sokan nem hajlandók alárendelni magukat az új vezetőségnek.

Szerintem is ez lehet.

Az a beteg Maul képes csak azért kirobbantani egy háborút, hogy Obit kicsinálja közben. :D Egyébként az is infó, hogy Maulnak nem végig lesz robot lába. :hmmm:

Hozzászólás ideje:

Szerintem is ez lehet.

Az a beteg Maul képes csak azért kirobbantani egy háborút, hogy Obit kicsinálja közben. :D Egyébként az is infó, hogy Maulnak nem végig lesz robot lába. :hmmm:

Nem csoda, hogy maga Sidious jelenik meg rendet tenni, hiszen Maul rövid idő alatt hatalmas káoszt okozott, igazi Sith. Ez a lábas dolog tényleg elég furcsa. Nem lehet az, hogy csak másfajta robotlábakat kap? Mondjuk olyat, mint pl. Luke keze?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

No skacok és csajok, készültem egy kis esti mesével. :D A már korábban említett Maul könyvben lévő történettel kezdődik elvileg az évad, melynek sztoriját a spoiler gomb mögött olvashatjátok. De vigyázat!!!!! Ezek a történet legnagyobb "poénjait" lövik le, így még a szokásosnál is óvatosabban nyissátok meg. Tízszer is gondoljátok meg a dolgot... Ráadásul még egy nagy spoilert ki is hagytam a történetből. :)

Persze vannak részletek amik még nem tisztázottak, és nem ismertek, de azok nélkül is szinte mindent megtudhattok a főbb vonalakról az alábbiakban.

A történet Maul –al és Savage –al kezdődik, akik elfoglalnak egy űrállomást (ebből láthattunk részletet az egyik előzetesben). Maul itt kijelenti, hogy ő a mester, Savage pedig a tanítványa lesz. A két testvér megvív, hogy eldöntsék a dolgot, Maul győzedelmeskedik, így Savage aláveti magát a tanítvány szerepének, elismervén, hogy Maul az erősebb. Maul ezután elmondja Savage –nak a tervét, mely szerint bűnözőkből fognak csapatot verbuválni maguknak. Elutaznak a Florrum –ra, ahol pénzt ajánlanak Hondo –nak, ha csatlakozik hozzájuk. Eközben Obi és Adi Gallia lenyomozza a tesók hollétét, és a Florrumra érkeznek. Hondo nem áll a zabrakok mellé, így a Jedik oldalán harcba szállnak. Maulék rengeteg kalózt megölnek, de a túlerővel szemben mégis alulmaradnak. Miközben menekülőre fognák a dolgot Obi és Gallia útjukat állja. Heves párbaj alakul ki a négyes között, ami közben Obi levágja Savage karjait, viszont a zabrak meg tudja ölni Galliát oly’ módon, hogy a mellkasába szúrja a szarvait(!!!). Obi –Wan kénytelen belátni, hogy veszítettek így Hondo –val az oldalán kénytelen elmenekülni. A megmaradt kalózok más lehetőség nem lévén, csatlakoznak Maulékhoz (Opress itt kapja meg a robot karjait).

Ezután a Death Watch Mandalore –ra érkezik, hogy átvegyék a hatalmat és visszaálíltsák a régi rendet. Maul és Opress felajánlja nekik a segítségüket, ami csak a terv része, hogy átvegyék a hatalmat a szervezet felett. Vizsla csapatai beindítják a lázadást, így kitör Mandalore –on a polgárháború. Később Maul megkérdőjelezi Vizsla szabályait, majd megküzdenek, és lefejezi a vezetőt, a fekete kardját pedig megtartja. Vizsla halála után Maul lesz a Death Watch vezetője, és egyúttal a bolygó uralkodójává nyilvánítja magát. Néhány Mandalorei hűséget esküszik Mauléknak, de néhányan (köztük van Bo-Katan) ellenállnak, és nem alkudnak a diktátorral. Obi-Wan ezek után érkezik meg és csatlakozik B-Katan csoportjához, majd szembeszállnak Maul seregével.

Maul közben szabadlábra helyezi Almec –et, és a miniszterelnökévé avanzsálja. Sidious hatalmas rezgéseket érez az Erőben, így a Mandalore –ra utazik ahol megütközik a két testvérrel. Savage –t nyírja ki először, miután karóba húzta ( :o ), Maul –t villámozza halálra. Ezzel bizonyítva ki az igazi és legnagyobb sith a galaxisban....

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

No skacok és csajok, készültem egy kis esti mesével. :D A már korábban említett Maul könyvben lévő történettel kezdődik elvileg az évad, melynek sztoriját a spoiler gomb mögött olvashatjátok. De vigyázat!!!!! Ezek a történet legnagyobb "poénjait" lövik le, így még a szokásosnál is óvatosabban nyissátok meg. Tízszer is gondoljátok meg a dolgot... Ráadásul még egy nagy spoilert ki is hagytam a történetből. :)

Persze vannak részletek amik még nem tisztázottak, és nem ismertek, de azok nélkül is szinte mindent megtudhattok a főbb vonalakról az alábbiakban.

A történet Maul –al és Savage –al kezdődik, akik elfoglalnak egy űrállomást (ebből láthattunk részletet az egyik előzetesben). Maul itt kijelenti, hogy ő a mester, Savage pedig a tanítványa lesz. A két testvér megvív, hogy eldöntsék a dolgot, Maul győzedelmeskedik, így Savage aláveti magát a tanítvány szerepének, elismervén, hogy Maul az erősebb. Maul ezután elmondja Savage –nak a tervét, mely szerint bűnözőkből fognak csapatot verbuválni maguknak. Elutaznak a Florrum –ra, ahol pénzt ajánlanak Hondo –nak, ha csatlakozik hozzájuk. Eközben Obi és Adi Gallia lenyomozza a tesók hollétét, és a Florrumra érkeznek. Hondo nem áll a zabrakok mellé, így a Jedik oldalán harcba szállnak. Maulék rengeteg kalózt megölnek, de a túlerővel szemben mégis alulmaradnak. Miközben menekülőre fognák a dolgot Obi és Gallia útjukat állja. Heves párbaj alakul ki a négyes között, ami közben Obi levágja Savage karjait, viszont a zabrak meg tudja ölni Galliát oly’ módon, hogy a mellkasába szúrja a szarvait(!!!). Obi –Wan kénytelen belátni, hogy veszítettek így Hondo –val az oldalán kénytelen elmenekülni. A megmaradt kalózok más lehetőség nem lévén, csatlakoznak Maulékhoz (Opress itt kapja meg a robot karjait).

Ezután a Death Watch Mandalore –ra érkezik, hogy átvegyék a hatalmat és visszaálíltsák a régi rendet. Maul és Opress felajánlja nekik a segítségüket, ami csak a terv része, hogy átvegyék a hatalmat a szervezet felett. Vizsla csapatai beindítják a lázadást, így kitör Mandalore –on a polgárháború. Később Maul megkérdőjelezi Vizsla szabályait, majd megküzdenek, és lefejezi a vezetőt, a fekete kardját pedig megtartja. Vizsla halála után Maul lesz a Death Watch vezetője, és egyúttal a bolygó uralkodójává nyilvánítja magát. Néhány Mandalorei hűséget esküszik Mauléknak, de néhányan (köztük van Bo-Katan) ellenállnak, és nem alkudnak a diktátorral. Obi-Wan ezek után érkezik meg és csatlakozik B-Katan csoportjához, majd szembeszállnak Maul seregével.

Maul közben szabadlábra helyezi Almec –et, és a miniszterelnökévé avanzsálja. Sidious hatalmas rezgéseket érez az Erőben, így a Mandalore –ra utazik ahol megütközik a két testvérrel. Savage –t nyírja ki először, miután karóba húzta ( :o ), aztán pedig Maul –t villámozza halálra, ezzel bizonyítva ki az igazi és legnagyobb sith a galaxisban....

Elég erős. Sidious tiszta Vlad Tepes, karóbahúzza. Besz*rás.

Lehet kár volt elolvasni, bár egy nagy spoiler kimaradt :)

Hozzászólás ideje:

Elég erős. Sidious tiszta Vlad Tepes, karóbahúzza. Besz*rás.

Megaspoiler reaglás. :D

Valóban! Remélem meg merik lépni, hogy mutassák. Azért az valami gyönyörűség lesz amikor a Maul-Sidi-Opress hármas keni egymásnak. A TCW egyik legnagyobb pillanat lehet!

Hozzászólás ideje:

Megaspoiler reaglás. :D

Valóban! Remélem meg merik lépni, hogy mutassák. Azért az valami gyönyörűség lesz amikor a Maul-Sidi-Opress hármas keni egymásnak. A TCW egyik legnagyobb pillanat lehet!

Hát Sidioust eddig nem tartottam nagyra, mivel harci helyzetben nem is láthattuk. Történelmi pillanat lesz az biztos. :D

Hozzászólás ideje:

Hát Sidioust eddig nem tartottam nagyra, mivel harci helyzetben nem is láthattuk. Történelmi pillanat lesz az biztos. :D

Megmutatja Kenobinak, hogy kell rendesen kinyírni valakit. :) Bár sok spoiler szólt arról, hogy Maul -nak igazi lábai lesznek. Plusz, hogy kiderül sok minden a Talzinnal való kapcsolatáról. Szerintem ez a sztori amit leírtam nem is három, inkább hat részben lenne elképzelhető.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Megmutatja Kenobinak, hogy kell rendesen kinyírni valakit. :) Bár sok spoiler szólt arról, hogy Maul -nak igazi lábai lesznek. Plusz, hogy kiderül sok minden a Talzinnal való kapcsolatáról. Szerintem ez a sztori amit leírtam nem is három, inkább hat részben lenne elképzelhető.

Jaja :D Azt megnéztem volna hogyan lesz igazi lába. 3 rész? Kapkodni fogjuk a fejünket, nagyobbat fog ez szólni mint az Umbara szál :D Bár szerintem ilyen hamar nem zárják le a Maul szálat, most visszahozták kb. 6 részre? Kevésnek érzem azért.

Szerkesztve: - NorbiLordi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.