Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 29. (szerkesztve) Na most valami durvát vettem észre: 00:49 Abban a szállítógépben ott vannak a Coruscanti Gárdisták, Wolffee ééééés Plo Koon. Ugyebár van az a jelenet ahol Ventress nekimegy a gárdistáknak és Wolffeenak. Ebből nekem egy dolog szűrődik le: ott bizony valószínűleg Plo Koon-Asajj Ventress párbaj lesz, ráadásul Plo meglátja Ahsoka kardját nála és háááát.... ott durva dolgok lesznek Szerkesztve: 2012. Augusztus 29. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. (szerkesztve) Ezt most találtam deviantarton egy jó kis Season 5 trailer montázs Szerkesztve: 2012. Augusztus 30. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. (szerkesztve) Gyorsvágtában végigolvastam az elmúlt napokat, míg nem voltam és mintha nem írtátok volna: Maul új lábai 2.0! Valaki már mondta, hogy lesz, de én csak most láttam először! más: az eddigi trailerekből az egyik kedvenc momentumom, végre főcímet kapott a .com-on az új trailer kapcsán. Ez egyet jelenthet csak: háttérkép! Ó, és ha már képekről van szó, véleményem szerint a pár lappal korábban linkelt promo évadposzter rajongói kreálmány. Ha hivatalos lenne, szerintem az alul szereplő Maul jelenet, nem lett volna alapanyag a Revenge-ből. Az, hogy évad poszterek eddig sem voltak nem lenne magyarázat, de a fenti talán az. És bár nem rossz, de egyéb stílusjegyekből is úgy tűnik nem hivatalos. Szerkesztve: 2012. Augusztus 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Valóban, ez nagyon jó kép. Mi lett Mandalore -ból, Te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 30. Már az is csoda, hogy egy ilyen harcias múlttal rendelkező nép, mint a mandaloriak el tudtak jutni a TCW-ben látott szintig. A mandaloriakra több ezer éven keresztül az volt jellemző, hogy kisebb törzsekbe szerveződve portyáztak a galaxisban, majd amikor egy harcos kiemelkedett össze tudta fogni a törzseket egy közös cél érdekében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Csak most vettem észre, hogy tüntetés zajlik a Jedik templom előtt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. (szerkesztve) Szinte biztos! Lehet, hogy itt égeti szét Satine -t. Szerintem nem. Ha jobban megnézed, a kezében pisztoly van, amivel a lángszórót aktiválja. A másik kézben pedig a kardját tartja, csak a lángtól nem látszik a penge. Satine ellen ez kicsit nagy fegyver arzenál lenne. Inkább a Maul elleni haláltusa egy képkockája lehet! Szerkesztve: 2012. Szeptember 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Csak most vettem észre, hogy tüntetés zajlik a Jedik templom előtt? TAlán végre kicsit jobban be lesz mutatva az is amit én már nagyon vártam, és a ROTS könyv első oldalán lehet olvasni, hogy sokan voltak akik nagyon utálták a Jediket a háború miatt, és szinte csak Ani és Obi volt akiket mindenki ismert és szeretett, mert igazi hősök voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zot Zellos Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Az előzetesek alapján nagyon jónak ígérkezik az évad, de azért az egy kicsit zavar, hogy Grievous nem szerepelt a második trailerben, és az elsőben is csak néhány másodpercig. Azért remélem, hogy neki egy kicsivel több szerepet szánnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wullf Yularen Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. (szerkesztve) Jól láttam a trailer végén egy sidius vs maul,savage?? Szerkesztve: 2012. Szeptember 1. - Wullf Yularen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Tényleg még az a lila szerkós csaj is említi Ahsokanak hogy "vannak lakói a köztársaságnak, akik nem hiszik hogy a Jedi rend ugyanaz mint azelőtt"-lehet hogy ezzel kapcsolatos ez a tüntetés is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. (szerkesztve) Az előzetesek alapján nagyon jónak ígérkezik az évad, de azért az egy kicsit zavar, hogy Grievous nem szerepelt a második trailerben, és az elsőben is csak néhány másodpercig. Azért remélem, hogy neki egy kicsivel több szerepet szánnak. Igen, jó lenne, mert a filmben keveset volt, itt meg háttérben van leginkább és főleg nem jelent halálos veszélyt. De ezek inkább visszahozzák pl.: Jango Fettet, minthogy pár neves vagy akár névtelen Jedit kardélre hányjon az öreg Grivi! Adja ég, hogy tévedjek! Jól láttam a trailer végén egy ......?? Ezt spoilerbe kéne raknod szerintem. Egyébként nem csak a végén van, előbb is. Tényleg még az a lila szerkós csaj is említi Ahsokanak hogy "vannak lakói a köztársaságnak, akik nem hiszik hogy a Jedi rend ugyanaz mint azelőtt"-lehet hogy ezzel kapcsolatos ez a tüntetés is. Van ott egy pirossal áthúzott klón-sisak logó transzparens. Szóval a tüntetés háborúellenes, de persze lehet jedi ellenes is egyben. Szerkesztve: 2012. Szeptember 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Tuti hogy a Jedikkel is van problémájuk, mert ha nem lenne szerintem a szenátushoz mennének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Viszont ha a béke miatt tüntetnék, én biztos a "béke őrei" küszöbére mennék demonstrálni - akik megjegyzem mostanában nem épp a címükhöz megfelelő munkakörben tevékenykednek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Ki hozza vissza Jango Fett -et? Ez nekem új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. (szerkesztve) Ki hozza vissza Jango Fett -et? Ez nekem új. Nem tudtad? Katie Lucas újabb agymenése az, hogy Sidious összefog Yodával, visszautaznak az időben és megakadályozzák hogy Windu belépjen a rendbe ezzel megmentve Jangot, és így megakadályozva Satine bukását. Nem komolyan venni Szerkesztve: 2012. Szeptember 1. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Ez a tüntetéses kép nekem nagyon tetszik. Úgy érzem nagyszerű történet lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. (szerkesztve) Nem tudtad? Katie Lucas újabb agymenése az, hogy Sidious összefog Yodával, visszautaznak az időben és megakadályozzák hogy Windu belépjen a rendbe ezzel megmentve Jangot, és így megakadályozva Satine bukását. Nem komolyan venni Na ez ott volt a szeren! Egyébként a van a trailerben egy olyan mandalori páncélos akinek piros festésű páncélja mellett szarvak is vannak a sisakján. Csak nem Maul is villog egy kicsit "Mandi egyenruhában"? Szerkesztve: 2012. Szeptember 1. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. De bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 2. Itt egy érdekes teória a 1313-as szinten zajló sztoriról. A lényeg röviden: a sztori egy "A szökevény" homage, amiben Palpatine, hogy Ahsokát félreállítsa Anakin mellől, bemártja valamilyen bűncselekményel. Ahsoka az alvilágba menekül, viszont Ventress, aki ugye a negyedik évad végén felcsapott fejvadásznak, úgy dönt, hogy beszedi az Ahsokáért járó fejpénzt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 2. Ez szuperül hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Ahhoz képest, hogy csak teória, elég hihetően le van írva és passzol is a trailerben látottakhoz. Egyébként jól hangzik. Érdekes, hogy Palpatine máris Ahsoka félreállításán fáradozik. Talán úgy gondolja, Ahsoka a kelleténél több pozitív hatást gyakorol Anakinra, ami a sötét oldali terveire veszélyt jelent? Bár, ha feltételezzük, hogy Ahsoka az Ep3 idején is Anakin tanítványa lett volna, nem gondolom, hogy másképp döntött volna a srác, ha Padmé élete a tét. Érdekelne az öreg logikája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zot Zellos Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Hát, már csak néhány hét, és megtudjuk. Mindenesetre lenne benne logika, hisz Obi-Vannal is ugyanezt akarta csinálni a három elején... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 3. Ez nagyon érdekes ötlet és nem is lehetetlen. Legutóbb említettem de most így még jelentősebb, hogy a trailerben Wolffe jelenléte a Coruscant alvilágában arra utal hogy ott lesz Plo Koon is, és várható, hogy ha tényleg ott van, akkor sokat fog számítani Ahsoka sorsában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. (szerkesztve) Azt olvastátok, hogy a Hasbro szerint ez lesz az utolsó évad? Szerkesztve: 2012. Szeptember 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Ja ott van Wookiee-n, de ez hüleség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Tényleg ezt mondták egy Q&A -ben. Szerintem se lesz most vége, de azért az durva lenne ha csak úgy megszakadna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Tudtommal gyártás alatt van a hatodik évad, nyilván nem kezdenék el csinálni, hogy ha nem lenne már meg a szerződés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Mondjuk én nem bánnám, ha nem a CN -en lenne a hetedik évad. Most amúgy is több adón is egyszerre indul újra a sorozat. Amcsiban asszem az ABC -n is látható lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Nem azt modták, hogy 6. évad biztosan lesz? Szerintem 6.-kal kéne zárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.