Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na most valami durvát vettem észre:

00:49 Abban a szállítógépben ott vannak a Coruscanti Gárdisták, Wolffee ééééés Plo Koon. Ugyebár van az a jelenet ahol Ventress nekimegy a gárdistáknak és Wolffeenak. Ebből nekem egy dolog szűrődik le: ott bizony valószínűleg Plo Koon-Asajj Ventress párbaj lesz, ráadásul Plo meglátja Ahsoka kardját nála és háááát.... ott durva dolgok lesznek :para:

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Ezt most találtam deviantarton egy jó kis Season 5 trailer montázs :)

clone_wars_season_5_by_ahsoka114-d5d0hbu.jpg

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Gyorsvágtában végigolvastam az elmúlt napokat, míg nem voltam és mintha nem írtátok volna:

Maul új lábai 2.0!

Valaki már mondta, hogy lesz, de én csak most láttam először!

más: az eddigi trailerekből az egyik kedvenc momentumom, végre főcímet kapott a .com-on az új trailer kapcsán.

Ez egyet jelenthet csak: háttérkép!

obi wan s5.jpg

Ó, és ha már képekről van szó, véleményem szerint a pár lappal korábban linkelt promo évadposzter rajongói kreálmány.

Ha hivatalos lenne, szerintem az alul szereplő Maul jelenet, nem lett volna alapanyag a Revenge-ből.

Az, hogy évad poszterek eddig sem voltak nem lenne magyarázat, de a fenti talán az.

És bár nem rossz, de egyéb stílusjegyekből is úgy tűnik nem hivatalos.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Már az is csoda, hogy egy ilyen harcias múlttal rendelkező nép, mint a mandaloriak el tudtak jutni a TCW-ben látott szintig. A mandaloriakra több ezer éven keresztül az volt jellemző, hogy kisebb törzsekbe szerveződve portyáztak a galaxisban, majd amikor egy harcos kiemelkedett össze tudta fogni a törzseket egy közös cél érdekében.

Hozzászólás ideje:

Szinte biztos!

Lehet, hogy itt égeti szét Satine -t. :D

Szerintem nem. Ha jobban megnézed, a kezében pisztoly van, amivel a lángszórót aktiválja. A másik kézben pedig a kardját tartja, csak a lángtól nem látszik a penge.

Satine ellen ez kicsit nagy fegyver arzenál lenne. Inkább a Maul elleni haláltusa egy képkockája lehet! ;)

Hozzászólás ideje:

Csak most vettem észre, hogy tüntetés zajlik a Jedik templom előtt? :o

8894852_orig.png

TAlán végre kicsit jobban be lesz mutatva az is amit én már nagyon vártam, és a ROTS könyv első oldalán lehet olvasni, hogy sokan voltak akik nagyon utálták a Jediket a háború miatt, és szinte csak Ani és Obi volt akiket mindenki ismert és szeretett, mert igazi hősök voltak.

Hozzászólás ideje:

Az előzetesek alapján nagyon jónak ígérkezik az évad, de azért az egy kicsit zavar, hogy Grievous nem szerepelt a második trailerben, és az elsőben is csak néhány másodpercig. Azért remélem, hogy neki egy kicsivel több szerepet szánnak.

Hozzászólás ideje:

Tényleg még az a lila szerkós csaj is említi Ahsokanak hogy "vannak lakói a köztársaságnak, akik nem hiszik hogy a Jedi rend ugyanaz mint azelőtt"-lehet hogy ezzel kapcsolatos ez a tüntetés is.

Hozzászólás ideje:

Az előzetesek alapján nagyon jónak ígérkezik az évad, de azért az egy kicsit zavar, hogy Grievous nem szerepelt a második trailerben, és az elsőben is csak néhány másodpercig. Azért remélem, hogy neki egy kicsivel több szerepet szánnak.

Igen, jó lenne, mert a filmben keveset volt, itt meg háttérben van leginkább és főleg nem jelent halálos veszélyt. De ezek inkább visszahozzák pl.: Jango Fettet, minthogy pár neves vagy akár névtelen Jedit kardélre hányjon az öreg Grivi! Adja ég, hogy tévedjek!

Jól láttam a trailer végén egy ......??

Ezt spoilerbe kéne raknod szerintem. Egyébként nem csak a végén van, előbb is.

Tényleg még az a lila szerkós csaj is említi Ahsokanak hogy "vannak lakói a köztársaságnak, akik nem hiszik hogy a Jedi rend ugyanaz mint azelőtt"-lehet hogy ezzel kapcsolatos ez a tüntetés is.

Van ott egy pirossal áthúzott klón-sisak logó transzparens. Szóval a tüntetés háborúellenes, de persze lehet jedi ellenes is egyben.

Hozzászólás ideje:

Viszont ha a béke miatt tüntetnék, én biztos a "béke őrei" küszöbére mennék demonstrálni - akik megjegyzem mostanában nem épp a címükhöz megfelelő munkakörben tevékenykednek

Hozzászólás ideje:

Ki hozza vissza Jango Fett -et? Ez nekem új. :D

Nem tudtad?

Katie Lucas újabb agymenése az, hogy Sidious összefog Yodával, visszautaznak az időben és megakadályozzák hogy Windu belépjen a rendbe ezzel megmentve Jangot, és így megakadályozva Satine bukását. :D

Nem komolyan venni :nana:

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Nem tudtad?

Katie Lucas újabb agymenése az, hogy Sidious összefog Yodával, visszautaznak az időben és megakadályozzák hogy Windu belépjen a rendbe ezzel megmentve Jangot, és így megakadályozva Satine bukását. :D

Nem komolyan venni :nana:

Na ez ott volt a szeren! :lol:

Egyébként a van a trailerben egy olyan mandalori páncélos akinek

piros festésű páncélja mellett szarvak is vannak a sisakján. Csak nem Maul is villog egy kicsit "Mandi egyenruhában"?

Hozzászólás ideje:

Itt egy érdekes teória a 1313-as szinten zajló sztoriról.

A lényeg röviden: a sztori egy "A szökevény" homage, amiben Palpatine, hogy Ahsokát félreállítsa Anakin mellől, bemártja valamilyen bűncselekményel. Ahsoka az alvilágba menekül, viszont Ventress, aki ugye a negyedik évad végén felcsapott fejvadásznak, úgy dönt, hogy beszedi az Ahsokáért járó fejpénzt...

Hozzászólás ideje:

Ahhoz képest, hogy csak teória, elég hihetően le van írva és passzol is a trailerben látottakhoz. Egyébként jól hangzik. :cool:

Érdekes, hogy Palpatine máris Ahsoka félreállításán fáradozik. Talán úgy gondolja, Ahsoka a kelleténél több pozitív hatást gyakorol Anakinra, ami a sötét oldali terveire veszélyt jelent? :hmm: Bár, ha feltételezzük, hogy Ahsoka az Ep3 idején is Anakin tanítványa lett volna, nem gondolom, hogy másképp döntött volna a srác, ha Padmé élete a tét. Érdekelne az öreg logikája.

Hozzászólás ideje:

Hát, már csak néhány hét, és megtudjuk. Mindenesetre lenne benne logika, hisz Obi-Vannal is ugyanezt akarta csinálni a három elején...

Hozzászólás ideje:

Ez nagyon érdekes ötlet és nem is lehetetlen. Legutóbb említettem de most így még jelentősebb, hogy a trailerben Wolffe jelenléte a Coruscant alvilágában arra utal hogy ott lesz Plo Koon is, és várható, hogy ha tényleg ott van, akkor sokat fog számítani Ahsoka sorsában.

Hozzászólás ideje:

Tudtommal gyártás alatt van a hatodik évad, nyilván nem kezdenék el csinálni, hogy ha nem lenne már meg a szerződés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.