Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem lesz vége egyhamar. :cool:

“Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “

Hozzászólás ideje:

Semmi :( Egy .zip linket találtam, amiben talán, talán tényleg tényleg az epizód volt az avi fájl, letöltöttem, a videó kibontásához a jelszó-t külön le kell szedni. Jól van, mondom, bevágom a mellékelt linket, erre kiderül, hogy a "complete a survey" című sz*rral van blokkolva az oldal. :angry:

Kösz a képeket Ody :D

Palpatine nagyon nagy ezzel a :evil: fejjel :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Annyira az volt bennem, hogy ilyenkor már mindig le lehetett szedni a részt... szombaton lazán felkeltem és jöhetett a TCW, hát most még lehet várni egy darabig :(

Hozzászólás ideje:

Elhagyom a terepet..Este találkozunk! családi program miatt valószínüleg messze nem leszek az első nézők közt.

Fura lesz nekem nem "érmesnek" lenni az elmúlt évek hajnalban kelései és sokszor első topic-hsz-ei után..

Kinek jó ez az időpontváltoztatás? :cry:

Egyébként újranéztem tegnap az egész Nightsisters szálat Revenge-ig.

Szoktam én is kígyót-békát mondani, de filmszerű élmény volt és van íve a történetnek elismerem! :peace:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nem lesz vége egyhamar. :cool:

“Last year I did a big outline of how I thought a whole series of episodes could spiral into the end of this thing,” Filoni said. “[George] read it and said, ‘That’s very nice, but we’re not going to do that yet.’ “

Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni.

Hozzászólás ideje:

A CN az egész akciós blokkot átrakta szombat délelőttre, szóval ez nem csak a TCW -t érinti.

Hát, pedig nem kéne a végtelenségig húzni.

Nem nézed majd ha nem tetszik. Ennyi.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

zip linket sose szedj le, az mind fake!

Tudom, számítottam is valami ilyesmire, és csak a "biztonság" kedvéért szedtem le, mert azért egy párszor már találtam valódit zip-ben is :peace:

Hozzászólás ideje:

amúgy az első képen lévő jedi már meghalt nem?? :?

Újrahasznosítás :P A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Újrahasznosítás :P A Slaves of the Republic-os öngyilkos twi'lek rabszolgalány modellje a Sphere of infuence-ben például ugyanabban a jelenetben mint egy ikerpár szerepelt.

Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet :(

na mindegy remélem azért a részek jók lesznek :)

Hozzászólás ideje:

Tudom, számítottam is valami ilyesmire, és csak a "biztonság" kedvéért szedtem le, mert azért egy párszor már találtam valódit zip-ben is :peace:

Én is néztem fileokat, de a legfrissebbet is két nappal ezelőtt rakták fel...

Hozzászólás ideje:

Kár pedig ennek a jedinek a halála szerintem jó rész volt és ez elveszi ezt az élvezetet :(

na mindegy remélem azért a részek jók lesznek :)

Ez nem Gun-Di mester, hanem egy másik nikto Jedi. Nem tudom ez milyen élvezetet von el, és honnan, miért...

Hozzászólás ideje:

Ez nem Gun-Di mester, hanem egy másik nikto Jedi. Nem tudom ez milyen élvezetet von el, és honnan, miért...

Hát csak szinte teljesen ugyan olyan és ez zavaró kicsit

Hozzászólás ideje:

Valódi? :)

2 perc és lent van utána tudok biztosat mondani, de bithumenről szedtem le szóval majdnem 100% hogy valódi....

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.