csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Tudtommal nincs rá konkrét magyarázat... Lucas szerint a rossz fiúknak vörös, a jó fiúknak kék vagy zöld pengéjük van (bár akadnak kivételek, pl.: Grievous, Vizsla), ennyi az egész. Samuel felvetette, hogy nem lehetne-e az övé rendhagyóan lila, amire az öreg rábólintott. Az EU-ban nem ilyen egyedi a lila penge, még citrom- vagy narancssárga is létezik. Az más kérdés, hogy ezeket Lucas nem erősítette meg. Szerintem Ahsoka shotojával is hasonló a helyzet. Rendhagyóan sárgás árnyalatú (inkább sárgászöld), amire megint rengeteg magyarázat lehet, de nem tartom valószínűnek, hogy a TCW-ben foglalkozni fognak vele. Ilyen és kész. Nekem gyanúsak..lehet, hogy Lucast meg sem kérdezték. Csak csináltak egy ilyen "hirtelen zöldet"(sárgásat) és gondolták, hogy akinek feltűnik az vigyorogjon a bajsza alatt. De ahogy írtad is: "Ilyen és kész. " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Akkor most a kristály színe befolyásolja a penge színét? És akkor az úgymond "rosszaknak" kötelező vörös kristályt beszerezni? Vagy, ha nem befolyásolja a kristály, akkor a rosszfiúk kezébe csak úgy magától vörösre vált, az amúgy más színű kristály ? Mert itt, ahogy már más is írta korábban, az ifjaknál szinte mindenkinek kék kristálya volt, ha jól emlékszem, viszont a képeken amit láthattunk róluk a kardjukkal a kezükbe, ott már volt akinél zöld fénykard volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Szerintem olyasmiről van szó, hogy a kristályoknak önmagában nincs színe, de a leendő gazdájával és annak Erő energiáival érintkezve elszíneződik egy bizonyos színűre. (A TCW-s logika szerint haladok, mielőtt még valaki idekeveri az EU-t, ott értelemszerűen egy kicsit másképp van.) Viszont mindenképp kell, hogy legyenek különböző típusú kristályok, különben Ahsokának a rövid fénykardja is zöld lenne és nem sárgászöld. Az EU-ban ugye úgy van, hogy vannak különböző típusú kristályok és azok beszerelésével változnak a fénykard tulajdonságai és a színe. Rengeteg árnyalat létezik. A TCW ebből annyit újított meg, hogy a kristály színe függ a hordozójától, legalábbis így az előzetes információk alapján úgy tűnik, bár erről biztosan lesz még szó. Kicsit kusza így, de van egy sokkal személyre szabottabb jellege így, építi a Jedi és a fénykard közötti "kapcsolatot." Atyám, de hülyén hangzik, de nyilván értitek, mit akarok ezzel. Windu kardja pedig in-universe módon azért lila, mert az ő kristálya nem az Ilumról származik, hanem a Hurikane-ról. EU ugyan, de ennél jobb magyarázatot nem tudok adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Srácok, van ám egy ilyen topikunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Viszont mindenképp kell, hogy legyenek különböző típusú kristályok, különben Ahsokának a rövid fénykardja is zöld lenne és nem sárgászöld. Az EU-ban ugye úgy van, hogy vannak különböző típusú kristályok és azok beszerelésével változnak a fénykard tulajdonságai és a színe. Nem feltétlen. Lehet, hogy egy kristály akkor hangolódik rá a Jedi-re, amikor beépíti a fénykardba. Na már most, az eddigiek alapján Ahsoka is ifjonc volt mikor az első fénykardját csinálta, azaz Anakin semmiféle hatással nem lehetett még rá. A második kardját viszont már Anakin padawanjaként készítette, tehát lehet, hogy a színeltérés azt a változást tükrözi ami Anakin hatására Ahsoka jellemében végbement. Windu kardja pedig in-universe módon azért lila, mert az ő kristálya nem az Ilumról származik, hanem a Hurikane-ról. EU ugyan, de ennél jobb magyarázatot nem tudok adni. Vagy szimplán Windu annyira badass, hogy lilára verte a kristályát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. (szerkesztve) Nem feltétlen. Lehet, hogy egy kristály akkor hangolódik rá a Jedi-re, amikor beépíti a fénykardba. Na már most, az eddigiek alapján Ahsoka is ifjonc volt mikor az első fénykardját csinálta, azaz Anakin semmiféle hatással nem lehetett még rá. A második kardját viszont már Anakin padawanjaként készítette, tehát lehet, hogy a színeltérés azt a változást tükrözi ami Anakin hatására Ahsoka jellemében végbement. Akár ez is lehetséges, bár így elsőre elég furcsán hangzik. Lehet, hogy túl földhözragadt vagyok hozzá, még akkor is, ha tudom, hogy a Star Wars alapvetően egy mese. Vagy szimplán Windu annyira badass, hogy lilára verte a kristályát Olyan gyors egymásutánban kapta a pofonokat mint a droidok a Dantooine-on. Nem akart olyan színűvé válni, mint amilyenné akarta. Szerkesztve: 2012. November 9. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 9. Srácok, van ám egy ilyen topikunk. Jól van na, de javarészt Ahsoka kardja a téma és a következő rész témája meg nagyrészt szintén maga a fénykard. Szerintem belefért ennyi ezúttal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Senki se latta az uj Maul elozetest? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Senki se latta az uj Maul elozetest? SW.com-on meg akartam nézni, de azt írta ki, hogy nincs engedélyezve Magyarországon... máshol rákerestem, de nem találtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. SW.com-on meg akartam nézni, de azt írta ki, hogy nincs engedélyezve Magyarországon... máshol rákerestem, de nem találtam Serintem ez az a video, ami a multkor itt is volt csak szaggatott verzioban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. SW.com-on meg akartam nézni, de azt írta ki, hogy nincs engedélyezve Magyarországon... máshol rákerestem, de nem találtam Serintem ez az a video, ami a multkor itt is volt csak szaggatott verzioban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Kíváncsi vagyok hogy ez az új fénykard szakértő droid mennyire lesz benne az akcióban? Elég keménykötésűnek tűnik, megnézném. Akár a fénykarddal is apríthatná az ellent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Kíváncsi vagyok hogy ez az új fénykard szakértő droid mennyire lesz benne az akcióban? Elég keménykötésűnek tűnik, megnézném. Akár a fénykarddal is apríthatná az ellent. Esetleg valami titkos beépített fegyverrel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. (szerkesztve) Én sem láttam sajnos, pedig meg akartam nézni, de az SW.com nem engedi. Szerk.: Visszatérve erre a David Tennant által "játszott" droidra... Fura, hogy az idei évadban egyre több az olyan droid, aminek konkrétan neve van, nem sorszáma. Először Kalani, most pedig ő... Szerkesztve: 2012. November 10. - KisKósa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Youtube-on fent van a Maul-os videó, úgy, hogy valaki telefonnal kamerázta a monitorját. Nem túl jó, de nézhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Youtube-on fent van a Maul-os videó, úgy, hogy valaki telefonnal kamerázta a monitorját. Nem túl jó, de nézhető. Esetleg be tudnád linkelni nekünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Esetleg be tudnád linkelni nekünk? http://www.youtube.com/watch?v=-7fqgIHdpBY Tessék! De nem éppen HD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Serintem ez az a video, ami a multkor itt is volt csak szaggatott verzioban. Most, hogy megnéztem a Brodie-nak köszönhetően.. ez már tényleg volt egyszer itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Tessék! De nem éppen HD Nagyon szépen köszi. Remek volt. És... ...Sugi végre használja a kését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Na végre így már jobban átlátható volt, és remek a részlet. Kemény lesz ez a szál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Örülök, hogy Sugi visszatér meg minden, de nekem egy kicsit piszkálja a szemem, hogy a galaxis talán legnagyobb bűnözői, olyan fejvadászokra bízzák az életüket, akiket egy "peremvidéki paraszt-falu" is meg tudnak fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Vegyes csapat volt. Csak Sugi és Embo volt abból a csapatból, míg a többiek Boba Fett -től érkeztek. Érdekes, hogy ő miért nincs itt? Egy fejvadász meg azokért harcol akik megfizetik. A Silam meg nagy üzlet volt, volt lóvéjuk rendesen a telepeseknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. (szerkesztve) Örülök, hogy Sugi visszatér meg minden, de nekem egy kicsit piszkálja a szemem, hogy a galaxis talán legnagyobb bűnözői, olyan fejvadászokra bízzák az életüket, akiket egy "peremvidéki paraszt-falu" is meg tudnak fizetni. Az nem piszkálná a szemed, ha a galaxis legnagyobb bűnözői olyasvalakire bíznák a védelmüket, aki gondolkodás nélkül hátba lőné őket, ha valaki többet ígérne nekik, mint amennyit azoktól kap, akiket "védelmez"? Arról nem beszélve, hogy Dooku szerint Embo a jelenlegi második legjobb fejvadász az egész Galaxisban. Szerkesztve: 2012. November 10. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Az nem piszkálná a szemed, ha a galaxis legnagyobb bűnözői olyasvalakire bíznák a védelmüket, aki gondolkodás nélkül hátba lőné őket, ha valaki többet ígérne nekik, mint amennyit azoktól kap, akiket "védelmez"? Ezt úgy mondod mintha a Galaxisban ők lennének az egyetlen becsületes fejvadászok Arról nem beszélve, hogy Dooku szerint Embo a jelenlegi második legjobb fejvadász az egész Galaxisban. Már ott sem tetszett. Lehet hogy sokat hozott a feluciaiaknak a termés, nade annyit hogy a Galaxis legjobb fejvadászait szerezzék be? Ez nekem egy kicsit meredek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Miért meredek? Nem lehet minden részben más fejvadász. Bár itt még Cad Bane elfért volna, főleg mert ő dolgozott a Huttok -nak korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Nem lehet minden részben más fejvadász. Ez meg a másik: ide testőrök kellettek volna, a Feluciára meg zsoldosok. Lehet hogy elsőre úgy tűnik ezek a szakmák lefedik egymást, azonban ez korántsem igaz. Csakhát a SW-ban a "fejvadász mítosz" már eléggé meg van alapozva, ellenben a fent említett két foglalkozáskörrel Bár itt még Cad Bane elfért volna, főleg mert ő dolgozott a Huttok -nak korábban. Ha meg már fejvadászokat pakoltak, én Bobát szívesebben látnám, ahogy éppen építgeti a kapcsolatait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Fent van az új rész simán és HD -ben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Valaki direkt linket is dobna? Mert most olyan helyen vagyok, ahol nincs torrent. köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Itt válogathatsz a linkek közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. November 10. Itt is van néhány HD-s http://ul.to/k5s2stxa/star.wars.the.clone.wars.s05e07.720p.hdtv.x264-2hd.mkv http://ryushare.com/29ed7e21a549/star.wars.the.clone.wars.s05e07.720p.hdtv.x264-2hd.mkv http://netload.in/dateiYqxZYa2u7V/star.wars.the.clone.wars.s05e07.720p.hdtv.x264-2hd.mkv.htm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.