Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Itt egy progi, amivel lehet nézni a TCW részeket az sw.comon. Quarron ajánlásával.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Tudod ki kell majd fel hajnalban? Tudom, hogy nagyon jó a TCW sorozat, de nekem éppen elég, ha felkelek 10-kor, belövöm a letöltést, mire megreggelizek, addigra már lent is van
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Nekem jó úgy is, ha lassan jön le, mert úgyis kell hozzá felirat
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Gungan General? neeee... Ez bizony Jar-Jar móka lesz Ámbár mintha már a második részben szenátor lenne. Nomeglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Gungan General? neeee... Szerintem ez nem Jar Jar -ról fog szólni. Egy évadon belül két Jar Jar rész? No majd meglátjuk. Egyébként fent van az első évad cím listája. A befejezés megint trilógiás lesz. Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják? Szerkesztve: 2008. November 12.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve a Twi'lekek Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják?
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Szerintem ez nem Jar Jar -ról fog szólni. Egy évadon belül két Jar Jar rész? No majd meglátjuk. Egyébként fent van az első évad cím listája. A befejezés megint trilógiás lesz. Mit lehet tudni erről a Ryloth bolygóról? Kik lakják? Twi'lekek anyabolygója. Fűszert termesztenek rajta.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve a Twi'lekek Áhhh akkor remek lesz!! Nyilván fel fognak tűnni jó csajok is.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Twi'lekek anyabolygója. Fűszert termesztenek rajta. Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát. Olyat amivel a Huttok kereskednek.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Milyen fűszert? Gondolom nem majoránnát. Olyan fűszert, amit Solo is kiszórt, mikor meglátott néhány finánchajót. Amúgy, egyfajta kábítószer, mely nem okoz függőséget. Tisztelet Lucastól Herbert Dűnéje felé.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Olyan fűszert, amit Solo is kiszórt, mikor meglátott néhány finánchajót. Amúgy, egyfajta kábítószer, mely nem okoz függőséget. Tisztelet Lucastól Herbert Dűnéje felé. Köszi! Megkóstoltam volna.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Áhhh akkor remek lesz!! Nyilván fel fognak tűnni jó csajok is. Ejnye Ody, csak nem te is rajongótárs lettél?
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Ejnye Ody, csak nem te is rajongótárs lettél? Nem vetem meg a látványukat ha erre gondolsz. Remek lesz végre látni a szülő bolygójukat! Szerkesztve: 2008. November 12.16 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Nem vetem meg a látványukat ha erre gondolsz. Remek lesz végre látni a szülő bolygójukat! Hát igen, elvégre ők hasonlítanak legjobban a földi nőkre. Én is remélem, hogy nem csak hírből, távolról fogják mutatni a bolygójukat, mint pl a Bothanokét vagy a toydariakét.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket. Ráadásul ezek az epizód címek még alá is raknak ennek az érzésnek.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve nem csak hírből, távolról fogják mutatni a bolygójukat, mint pl a Bothanokét vagy a toydariakét. A Toydariát szerintem nem láttuk.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Szinte már látom magam előtt a ryll földeken kapáló Twi'lekeket. Helytelen megközelítés. Űrkikötőkbe, söntésekbe kell elképzelni őket, legfőképp pilótaölekbe.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve A Toydariát szerintem nem láttuk. Ezért hoztam fel példának. Bothanok bolygóját is csak orbitról mutatták.
Hozzászólás ideje: 2008. November 12.16 éve Űrkikötőkbe, söntésekbe kell elképzelni őket, legfőképp pilótaölekbe. Olyan is jöhetne.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.