Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
azér 20. mer a mozisakat is beleszámoltam

De azok a bizonyos "mozisak" egy nagy epizódnak számítanak. És a mozifilm amolyan 0. részként szolgál. És egyébként is, eredetileg a film cselekményei a második évad záróepizódjai lettek volna. A 20-dik rész pedig egyébként is a Storm Over Ryloth, amiről egyébként rossz előérzetem van, mert ugyanaz írta, mint a Downfall Of A Droidot...

Hozzászólás ideje:
De azok a bizonyos "mozisak" egy nagy epizódnak számítanak. És a mozifilm amolyan 0. részként szolgál. És egyébként is, eredetileg a film cselekményei a második évad záróepizódjai lettek volna. A 20-dik rész pedig egyébként is a Storm Over Ryloth, amiről egyébként rossz előérzetem van, mert ugyanaz írta, mint a Downfall Of A Droidot...

Én nagyon várom a Ryloth trilógiát, remélem összeszedte magát Krstic. Az TCW extra DVD-n látott részletek alapján elég jó lesz.

Hozzászólás ideje:
Én nagyon várom a Ryloth trilógiát, remélem összeszedte magát Krstic. Az TCW extra DVD-n látott részletek alapján elég jó lesz.

Spoiler:

Jah, és ha jól láttam szegény Yularen admirális kómába fog esni. Kíváncsi leszek, hogy mégis hogyan. És persze itt az esély, egy ütős karakter-elmélyítésre... :D Ez a mániám.

Szerkesztve: - KisKósa

Hozzászólás ideje:

Hm... Most nézem a Port oldalát és a Cartoon úgy látszik minden nap adni fogja a TCW-t :D

Vajon a többi rész ismétlés, vagy különböző részek? Ha utóbbi akkor pár napon belül utoléri a külföldi verziót majd...

Hozzászólás ideje:

Bár ahogy most megnéztem már elbizonytalanodtam. Na mindegy, majd meglátjuk. Mindenestre nagyon bírnám, ha a magyar CN utolérné, sőt le is előzné a külföldit.

Hozzászólás ideje:
Bár ahogy most megnéztem már elbizonytalanodtam. Na mindegy, majd meglátjuk. Mindenestre nagyon bírnám, ha a magyar CN utolérné, sőt le is előzné a külföldit.

Hát erre ne fogadj! :P

Amúgy mi az, miért már más kritika is a mai részről? :P

Hozzászólás ideje:
Nagyon érdekes lesz a kövi. rész...

Spoiler:

Klón áruló? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megmagyarázni azt, hogy a "tökéletes" gépezetbe mi folytán került homok. Vagy egyáltalán a kettős ügynök klón? Hmm... újra Ventress, remélem, megint jó teljesítményt fog nyújtani. Csak azt tudom mondani a kövi részre: nyami :P! :P

Szerintem Ventress fogja az erő segítségével szóra bírni a fogságbaejtett klónkatonákat.

Hozzászólás ideje:

Valaki egyszer berakott egy reklámot a TCW magyar leadásáról (képben, szkennelve). Nem tudjátok, hol találom?

Már megvan!

1175477251886426196kep_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nekem már hiányzik Grievous.

Jó nem azt mondom hogy az összes részben kell hogy szerepeljen de azért a szeparatisták főtábornokát nem kéne (5/6epizódon keresztül) mellőzni.

A mozi filmben is alig szerepelt (5.5 sec) pedig szerintem a legjobb mellék-szereplő

Hozzászólás ideje:
Nekem már hiányzik Grievous.

Jó nem azt mondom hogy az összes részben kell hogy szerepeljen de azért a szeparatisták főtábornokát nem kéne (5/6epizódon keresztül) mellőzni.

A mozi filmben is alig szerepelt (5.5 sec) pedig szerintem a legjobb mellék-szereplő

Hát pedig a következő részben se lesz Grievous. A sorozat elején szinte minden részben ő volt. Érdekes, hogy a Lair of Grivi rész után teljesen eltűnt.

Hozzászólás ideje:
Mert mi értelme lett volna egy teljesen új fajt, a Kerkoident megalkotni csakazért, hogy egy egyszerű, jelentéktelen mellékszereplő képében tűnjön fel.

Devaroni, duros, aralia, florn, csak pár azon fajok közül, akiknek még annyi szerepük sem volt a Star Wars filmekben, mint a tábornok fajának.

Hát pedig a következő részben se lesz Grievous. A sorozat elején szinte minden részben ő volt. Érdekes, hogy a Lair of Grivi rész után teljesen eltűnt.

Lehet kicsit megsértődött a bolygón történtek miatt (jó lenne, ha lennének annak hatásai).

Hozzászólás ideje:

Amúgy egyáltalán ne legyetek biztos benne, hogy nem fog szerepelni Grievous tábornok. Sőt, erősen valószínű, hogy fog... Ugyanis találtam egy képet, ami lehetséges, hogy a The Hidden Enemyből van.

Spoiler:

Ez a jelenet, a mozifilm bevezetőjében volt látható, csak éppen teljesen más kameraállásból. Ez volt az a jelenet, amikor a CIS legfőbb főgonoszai ott állnak a hajó hídján, és szemlélik, ahogy a sereg megszállja a Christophsist. Én meg a The Clone Wars honlapján találtam a képet, ami szemből filmezi a karaktereket. Lehet hogy ez a jelenet benne lesz a The Hidden Enemyben.

villainsjx0.jpg

És ahogyan a képen is látszik, itt egy remek lehetőség arra, hogy felvezessék Wat Tambort a sorozatba, szívesen látnám őt párszor.

Hozzászólás ideje:
Én Sidious-t hiányolom nagyon. Jó lenne legalább egy rész amikor az ő szemszögéből látjuk a háborút. Belső gondolatok meg ilyesmi :)

Sansweet nyilatkozta még a mozifilm idején, hogy milyen jó ez a sorozat, mert sok-sok szereplő kap saját epizódot. Példaként hozta fel Palpatine-t is.

Meg javítsatok ki, ha tévedek, de szó volt róla, hogy 2 olyan epizód is van, amiben egy lövés sem dördül el. Meg hol marad a Szenátus életét bemutató epizód??? Nem úgy volt, hogy az is lesz?

A tegnapi előzetesig azt hittem, hogy a "Hidden enemy" lesz ez a rész, és végre láthatjuk, hogy mit manipulál Palpatine a függöny mögött...

Hozzászólás ideje:
Meg javítsatok ki, ha tévedek, de szó volt róla, hogy 2 olyan epizód is van, amiben egy lövés sem dördül el. Meg hol marad a Szenátus életét bemutató epizód??? Nem úgy volt, hogy az is lesz?

A tegnapi előzetesig azt hittem, hogy a "Hidden enemy" lesz ez a rész, és végre láthatjuk, hogy mit manipulál Palpatine a függöny mögött...

Valóban voltak ilyen infók, de szerintem ez már marad a második évadra. Egyébként nagyon kíváncsi leszek hova lépnek tovább majd a készítők, mert az első évad remekül funkcionál mint bevezetés, ám később jó lenne mélyebb témák felé is koncentrálni. Pl. ez a kavarós rész amiben Sidious manőverezik pont egy ilyennek ígérkezik.

Hozzászólás ideje:
Közben kicsit kiegészítettem az epizód bevezetőket is pár infóval és képpel.

Jók lettek a leírások. :peace:

A magyar címek meg nem rosszak, bár némelyik érdekes. KÍváncsian várjuk a többit.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

A Wookieepedia szerint a The Hidden Enemyben feltűnnek végre a Christophsisiak. Mindig is kíváncsi voltam rá, hogy miféle népség lehet. És arra is kíváncsi lennék, hogy a Christophsisi hadművelet miért volt ilyen nagyszabású?

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Remélhetőleg kiderül, mitől volt akkora szám, de lehet, hogy csak egy majdnem szimpla csata volt, mindössze az emeli ki a többi közül, hogy ott voltak Anakinék, bármi lehet :peace:

Hozzászólás ideje:

Remélhetőleg kiderül, mitől volt akkora szám, de lehet, hogy csak egy majdnem szimpla csata volt, mindössze az emeli ki a többi közül, hogy ott voltak Anakinék, bármi lehet :peace:

Hát, nem hiszem hogy csak ennyiről lenne szó. Mert vizsgáljuk meg a dolgot a CIS oldaláról! Ott volt Dooku, Grievous, Ventress, illetve Gunray és Tambor, a Szeparatista Tanács két legfőbb alakja. Tuti valami nagy tétje lehetett Christophsisnak.

Hozzászólás ideje:

Hát, arról a Gonosz Útvesztője című regény szól, és túl nagy szerepe végül is nem volt, csak hogy elfoglalták a neimoidiaiak összes birtokbolygóját. Többek között itt történt meg, hogy Gunray elhagyta a lépegetőtrónját, és ezzel egy sor olyan eseményt indított el, melynek következtében a Klónháborúnak sokkal hamarabb lett vége, mint ahogyan Palpatine tervezte volna.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.