Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Álítólag Lucas nyilatkozott valami olyasmit, hogy az első évad amolyan nyers változata a folytatásnak. Már az elején gondoltam, hogy a grafikával itt nem fognak leállni és tessék. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Álítólag Lucas nyilatkozott valami olyasmit, hogy az első évad amolyan nyers változata a folytatásnak. Már az elején gondoltam, hogy a grafikával itt nem fognak leállni és tessék. Ezt most a trailer alapján jegyezted meg? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Ezt most a trailer alapján jegyezted meg? Nem egészen, hanem a sorozatjunkien olvastam. De ettől függetlenül jelentős javulást lehet észrevenni az animáción. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Nem egészen, hanem a sorozatjunkien olvastam. De ettől függetlenül jelentős javulást lehet észrevenni az animáción. Szerintem egy-két gyengébb rész volt....sőt én csak egyre emlékszek, a downfall of a droidra. Persze ettől még észrevehető a fejlődés, ami szerintem inkább a mozgalmasságban és a megoldásokban mutatkozik meg. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Most nézem, hogy a duplalemezes dvd extra lemezének a zenével foglalkozó részében mutatnak részleteket a második évadból is... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Most nézem, hogy a duplalemezes dvd extra lemezének a zenével foglalkozó részében mutatnak részleteket a második évadból is... Konkrétan melyik résznél? Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Konkrétan melyik résznél? Az utolsó montázsban, amikor a Cargo of Doom epizódból mutatnak részeket (pl. kékfejű kalapos fickó). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Az utolsó montázsban, amikor a Cargo of Doom epizódból mutatnak részeket (pl. kékfejű kalapos fickó). Na majd mindjárt belenézek. Köszi. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Na majd mindjárt belenézek. Köszi. Akkor ne hagyd ki a szinkronhangos making ofot sem, 8:30 -nál pl. szintén a második évad egyik első epizódjából mutatnak mozgóképet, és említenek meg egy eddig hanyagolt jedi mestert, akinek ugye ott majd nagyobb szerep jut (meg jópár mondatot el lehet csípni a színészek szájából is a végén). Ejj, jöhetne már az ősz... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Hozzászólás ideje: 2009. Február 10. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy ezek mikor bukannak fel: A nevük Hyena Droid Bomber, a lego már kiadta, de a TCW-ben még sehol sincsenek. Pedig érdekesen festenek Válasz
Levadzsi Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nem láttad a videót a Rylothról? A végét nézd meg, ott lőnek 4-5-öt. Spoiler: A jó ez a lego én már raktam össze , a bombázás király rajta. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Nem láttad a videót a Rylothról? A végét nézd meg, ott lőnek 4-5-öt. Jééé, tényleg, nem láttam őket. Azt hittem, sima Vulture-ok. Akkor megvan a válasz a kérdésemre. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Egész jól néz ki a kicsike Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Hozzászólás ideje: 2009. Február 11. Akkor ne hagyd ki a szinkronhangos making ofot sem, 8:30 -nál pl. szintén a második évad egyik első epizódjából mutatnak mozgóképet, és említenek meg egy eddig hanyagolt jedi mestert, akinek ugye ott majd nagyobb szerep jut (meg jópár mondatot el lehet csípni a színészek szájából is a végén). Ejj, jöhetne már az ősz... Igen ez a Cargo of Doom epizódból van. Én is nagyon várom már most az őszi évadot, de hol van az még? Legyen először nyár. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Az előzetesben az ott nem Loathsom csicskája? Szerkesztve: 2009. Február 13. - Nabopolasszar Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Az előzetesben az ott nem Loathsom csicskája? Aligha, mivel a TCW-ben enyhén szólva szét lett lőve. De gondolom nem csak egyet építettek ebből a modellből. Ezek a folyosók Bespin alsó szintjeit idézik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Az idegen tudós hangja nagyon beteg. Ez az ürge nem a bankár klán fajához tartozik? Szerkesztve: 2009. Február 13. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Kíváncsi leszek a CN milyen formátumba adja majd le a Clone Warst. Hamarosan megtudjuk. Bár én lehet, hogy csak holnap fogom megnézni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Kíváncsi leszek a CN milyen formátumba adja majd le a Clone Warst. Hamarosan megtudjuk. Bár én lehet, hogy csak holnap fogom megnézni. Tényleg, most már adják elvileg. Kár, hogy nincs CN-em Kíváncsi vagyok, hogy más-e, mint ahogyan kolmilan reméli Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Ugyanaz mint a retekklubos. Elején volt némi karakterbemutatás. Yodát forgatták körbe. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Ja, meg pár pixellel szélesvásznúbb. Ennyi... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) Lenti videó Spoiler: Nekem úgy tűnik, most kapunk egy lazább részt az eddigi remek epizódok után. És persze a következő remek trilógia előtti lazítás Teljesen kiment a fejemből, hogy ma van a CN-en. Szerkesztve: 2009. Február 13. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. CN -en ugyanaz a szutyok 4:3 -s. Még a régi CW is szélesvásznú volt, ennek tudatában főleg nem értem, hogy ez miért ilyen.... Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. (szerkesztve) http://www.cartoonnetwork.hu/microsites/starwars/index.html Megcsinálták magyarra a CN-es Clone Wars oldalt! Ui.: Nekem kell az a Nintendo DS! Szerkesztve: 2009. Február 13. - Jinx Lumos Joke Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Viszont ez remek lett! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Viszont ez remek lett! Vannak szinkronos részletek is! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Grievous hangja jó lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Vannak szinkronos részletek is! Igen. Plo Koon -nak Forgách Péter a hangja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Hozzászólás ideje: 2009. Február 13. Szerintem remek szinkronok lettek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.