Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Nem bukott az. Maximum nem keresték halálra magukat. Azt hiszem azt írták, hogy a 68 milliós bevétellel még a legpesszimistábbak sem számoltak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. A Ryloth 1. része csak jövő hét pénteken lesz ugye? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Azt hiszem azt írták, hogy a 68 milliós bevétellel még a legpesszimistábbak sem számoltak. Könyörgöm....hat millióból csinálták! A Ryloth 1. része csak jövő hét pénteken lesz ugye? Igen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Könyörgöm....hat millióból csinálták! Bár én tudnám, hogyan kell 6000-ből 68 000-t csinálni Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Könyörgöm....hat millióból csinálták! Ja, ezt nem tudtam. Ebben az esetben jóval sikeresebb lett szerintem, mint azt írják. Igen. Jajaj. Az nem jó. Pedig már annyira várom azt a részt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Hozzászólás ideje: 2009. Február 19. Revan, kijavítottam az utolsó kommented idézeteit. Most nyomj rá annál a javít -> teljes szerkesztés gombra, és nézd meg, hogyan kell festenie egy helyesen idézett postnak! Annyira nem bonyolult, hogy ennyire ne menjen. Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Most jártam a starwars-3d.extra.hu oldalon és az újdonságok között találtam egy linket ami az első és második évad részeinek címét és bemutatási időpontját tartalmazza. Ami a címek mellett az érdekessége / bár nem tudok angolul / hogy eszerint nem lesz szünet !? a második évad elött. Aki ért hozzá nézze meg, itt a link : en.wikipedia.org/w/index.php?title=List_of_Star_Wars:_The_Clone_Wars_episodes&oldid=259978208 . Remélem semmit nem rontottam el, ha Valaki kiderített valamit tájékoztassatok ! Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Szerintem ez az oldal nem valami megbízható forrás, nem egy hibát lehet találni benne. Én úgy hallottam, hogy szeptemberben indul a második évad, de javítson ki valaki ha tévedek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Lesz szünet. Sajnos a wiki eléggé megbízhatatlan ilyen téren. Mint láthatod, az utoljára leadott három résznek még leírása sincs, sőt, szerinte a Mystery of a Thousand Moons még csak ma lesz. A wookieepedia hangyányit jobb: http://starwars.wikia.com/wiki/The_Clone_Wars:_Season_One Válasz
Bambu Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Kösz ! Egyébként nekem is gyanús volt. Mégegy kérdés : A Címek és a fellelhető rövid tartalom mennyire megbízható ? Válasz
Giskard Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A Címek és a fellelhető rövid tartalom mennyire megbízható ? Nem nagyon azok. A már leadott részeknél is előfordul, hogy hülyeséget írnak, például a Trespass-nál azt írja, hogy Anakin és Ahsoka elmennek szeparatista fegyvert pusztítani, holott tudjuk, hogy abban a részben sem Ahsoka, sem szeparatisták nincsenek igazából. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Némi kedvcsináló a kövi részhez, bár szerintem ez felesleges. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Revan, kijavítottam az utolsó kommented idézeteit. Most nyomj rá annál a javít -> teljes szerkesztés gombra, és nézd meg, hogyan kell festenie egy helyesen idézett postnak! Annyira nem bonyolult, hogy ennyire ne menjen. Köszi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Némi kedvcsináló a kövi részhez, bár szerintem ez felesleges. Kár hogy még egy hetet kell rá várni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Én is sajnálom, hogy nem most jön. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Ki nem??? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Amúgy milyen furcsa hogy Grievous a 10. rész után eltűnt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Biztos upgradelik. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Amúgy milyen furcsa hogy Grievous a 10. rész után eltűnt A haverom szerint kitiltották a sorozatból amiért sorozatos kudarcot vallott. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A RotJ utalás a tréler végén nagyon baba. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. A RotJ utalás a tréler végén nagyon baba. Nekem is rögtön beugrott. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Nekem is rögtön beugrott. Remek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Valaki lelőhetné már ezt a narrátort. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Hozzászólás ideje: 2009. Február 20. Valaki lelőhetné már ezt a narrátort. Engem nem zavar annyira. Inkább a szinkron narrátorát lőjék le. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Engem nem zavar annyira. Inkább a szinkron narrátorát lőjék le. Szerintem a narrátorok soha sem fognak beleilleni a STAR WARS-ba.(az az igazi amkor a távolodó szöveget olvassuk) de a 7-8 évesek kedvéért rakták be Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Szerintem a narrátorok soha sem fognak beleilleni a STAR WARS-ba.(az az igazi amkor a távolodó szöveget olvassuk) de a 7-8 évesek kedvéért rakták be Én imádom a 4-5-6 narrátorát... nyugodjon békében... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Én imádom a 4-5-6 narrátorát... nyugodjon békében... Én is, szerintem anno nagyon hangulatos volt, ahogy a fickó narrálta az ep4-5-6-ot. Mintha valaki tényleg egy mesét kezdene el felolvasni. Az ep1-2-3-nál a szöveg olvasása inkább a felé hajlott, mintha én kezdenék mesét olvasni (nyílván ez az igazi célja), de egy ideje már csak fejből felidézem, mintha már kívülről fúlynám a mesét A TCW epizódok előtti narrációt azért szeretem, mert olyan, mintha egy háborús közvetítést néznék Yularen admirális tolmácsolásával. Kvázi dokumentumfilm a klónok háborújáról. Vizont ezt a traileres arcot tényleg arcon csaphatná valaki lapáttal. Nagyon béna. Jobb, mikor az egyik szereplő - főleg Obi-Wan, nagyon jó hangot találtak neki - vátolja fel az eseményeket, mert akkor olyan, mintha visszaemlékezést mondana, ez pedig nekem beleillik a dokumentumfilmes koncepcióba. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Szerintem a narrátorok soha sem fognak beleilleni a STAR WARS-ba.(az az igazi amkor a távolodó szöveget olvassuk) de a 7-8 évesek kedvéért rakták be No azért ne feledkezzünk már meg a klasszikus trilógia remek narrátoráról ( Mádi-Szabó Gábor). Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Amúgy szerintem a magyar narrátor az a Barátok Közt-beli Vili bácsi, nem? Amúgy tényleg úgy mondja fel a szöveget, mint aki belöttyintett volna munka előtt pár kupica vilmoskörte pálinkát. Egyébként haverommal beszélgettünk, aztán mikor szóba került, hogy milyen a magyar narrátor arra jutottunk, hogy még mindig jobb, ha Korda Gyuri mondaná fel... "És akkor a két bátor cseti lovag..." Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hozzászólás ideje: 2009. Február 21. Hát elég szégyen így összetéveszteni valakit mint Mádi-Szabó Gábort "Vili bácsival". :S De ezen hozzáállás szerint neked nem mondhat sokat Szabó Gyula se, aki az én korosztályom egyik meghatározó mesemondója (Magyar Népmesék többek között) volt. Mádi-Szabó Gábor meg egy új dimenziót adott az egész klasszikus trilógiának. Már amikor megszólal, azon pillanatban kezdődik a "varázs", hogy még egy képkockát se láttam a filmből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.