Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Clone Wars animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Könyörgöm....hat millióból csinálták! ;)

Ja, ezt nem tudtam. Ebben az esetben jóval sikeresebb lett szerintem, mint azt írják. :P

Igen.

Jajaj. Az nem jó. Pedig már annyira várom azt a részt. :D

Hozzászólás ideje:

Revan, kijavítottam az utolsó kommented idézeteit. Most nyomj rá annál a javít -> teljes szerkesztés gombra, és nézd meg, hogyan kell festenie egy helyesen idézett postnak! Annyira nem bonyolult, hogy ennyire ne menjen.

Hozzászólás ideje:

Most jártam a starwars-3d.extra.hu oldalon és az újdonságok között találtam egy linket ami az első és második évad részeinek címét és bemutatási időpontját tartalmazza. Ami a címek mellett az érdekessége / bár nem tudok angolul / hogy eszerint nem lesz szünet !? a második évad elött. Aki ért hozzá nézze meg, itt a link : en.wikipedia.org/w/index.php?title=List_of_Star_Wars:_The_Clone_Wars_episodes&oldid=259978208 . Remélem semmit nem rontottam el, ha Valaki kiderített valamit tájékoztassatok !

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez az oldal nem valami megbízható forrás, nem egy hibát lehet találni benne. Én úgy hallottam, hogy szeptemberben indul a második évad, de javítson ki valaki ha tévedek.

Hozzászólás ideje:

Kösz ! Egyébként nekem is gyanús volt. Mégegy kérdés : A Címek és a fellelhető rövid tartalom mennyire megbízható ?

Hozzászólás ideje:
A Címek és a fellelhető rövid tartalom mennyire megbízható ?

Nem nagyon azok. A már leadott részeknél is előfordul, hogy hülyeséget írnak, például a Trespass-nál azt írja, hogy Anakin és Ahsoka elmennek szeparatista fegyvert pusztítani, holott tudjuk, hogy abban a részben sem Ahsoka, sem szeparatisták nincsenek igazából.

Hozzászólás ideje:
Revan, kijavítottam az utolsó kommented idézeteit. Most nyomj rá annál a javít -> teljes szerkesztés gombra, és nézd meg, hogyan kell festenie egy helyesen idézett postnak! Annyira nem bonyolult, hogy ennyire ne menjen.

Köszi.

Hozzászólás ideje:
Amúgy milyen furcsa hogy Grievous a 10. rész után eltűnt :(

A haverom szerint kitiltották a sorozatból amiért sorozatos kudarcot vallott. :D

Hozzászólás ideje:
Engem nem zavar annyira. Inkább a szinkron narrátorát lőjék le.

Szerintem a narrátorok soha sem fognak beleilleni a STAR WARS-ba.(az az igazi amkor a távolodó szöveget olvassuk) de a 7-8 évesek kedvéért rakták be

Hozzászólás ideje:
Szerintem a narrátorok soha sem fognak beleilleni a STAR WARS-ba.(az az igazi amkor a távolodó szöveget olvassuk) de a 7-8 évesek kedvéért rakták be

Én imádom a 4-5-6 narrátorát... nyugodjon békében...

Hozzászólás ideje:
Én imádom a 4-5-6 narrátorát... nyugodjon békében...

Én is, szerintem anno nagyon hangulatos volt, ahogy a fickó narrálta az ep4-5-6-ot. Mintha valaki tényleg egy mesét kezdene el felolvasni. Az ep1-2-3-nál a szöveg olvasása inkább a felé hajlott, mintha én kezdenék mesét olvasni (nyílván ez az igazi célja), de egy ideje már csak fejből felidézem, mintha már kívülről fúlynám a mesét :(

A TCW epizódok előtti narrációt azért szeretem, mert olyan, mintha egy háborús közvetítést néznék Yularen admirális tolmácsolásával. Kvázi dokumentumfilm a klónok háborújáról.

Vizont ezt a traileres arcot tényleg arcon csaphatná valaki lapáttal. Nagyon béna. Jobb, mikor az egyik szereplő - főleg Obi-Wan, nagyon jó hangot találtak neki - vátolja fel az eseményeket, mert akkor olyan, mintha visszaemlékezést mondana, ez pedig nekem beleillik a dokumentumfilmes koncepcióba.

Hozzászólás ideje:

No azért ne feledkezzünk már meg a klasszikus trilógia remek narrátoráról ( Mádi-Szabó Gábor). :(

Hozzászólás ideje:

Amúgy szerintem a magyar narrátor az a Barátok Közt-beli Vili bácsi, nem? Amúgy tényleg úgy mondja fel a szöveget, mint aki belöttyintett volna munka előtt pár kupica vilmoskörte pálinkát. ;)

Egyébként haverommal beszélgettünk, aztán mikor szóba került, hogy milyen a magyar narrátor arra jutottunk, hogy még mindig jobb, ha Korda Gyuri mondaná fel...

"És akkor a két bátor cseti lovag..." :)

Hozzászólás ideje:

Hát elég szégyen így összetéveszteni valakit mint Mádi-Szabó Gábort "Vili bácsival". :S

De ezen hozzáállás szerint neked nem mondhat sokat Szabó Gyula se, aki az én korosztályom egyik meghatározó mesemondója (Magyar Népmesék többek között) volt.

Mádi-Szabó Gábor meg egy új dimenziót adott az egész klasszikus trilógiának. Már amikor megszólal, azon pillanatban kezdődik a "varázs", hogy még egy képkockát se láttam a filmből.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.