Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Nekem tetszett ez az 5 rész, mind történet, mind rajzolás szempontjából, kíváncsain várom a folytatást. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Nekem is nagyon tetszett.Jó volt minden. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. A régi Kiegészítő Univerzum (mai Legendák ) szerint a hajók körül van valamiféle élettér, mely lehetővé teszi, hogy az adott illető rövid ideig, akár űrruha nélkül is meglegyen. Úgy néz ki ezt is átvették. Erről még sose hallottam. Persze nem csoda. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Én sem.....ez valahonnan máshonnan rémlik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 8. A régi Kiegészítő Univerzum (mai Legendák ) szerint a hajók körül van valamiféle élettér, mely lehetővé teszi, hogy az adott illető rövid ideig, akár űrruha nélkül is meglegyen. Úgy néz ki ezt is átvették. Szerintem az Erővel óvta meg magát. Valami transzba esve, "légbuborékkal". Talán nem az Erő-lökésre gondolt, amikor azt mondta, hogy még utoljára használta a Jediként tanultakat és az Erőbe fektette a bizalmát. Így kihúzhatta néhány percig. Amúgy pl. Plo Koon a TCW-ben lazán kibírta űrruha nélkül, elég sokáig. Gondolom, ő már mesteribb szinten művelte ezt a mutatványt. Bár olvastam olyat, hogy a kel dor faj egy ideig ellen tud állni a vákuumnak, szerintem nem sok értelme van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Plok teljesen más tészta ráadásul nem is ember. Plusz ugye ott van az arcán az a maszk is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Szerintem az Erővel óvta meg magát. Valami transzba esve, "légbuborékkal". Talán nem az Erő-lökésre gondolt, amikor azt mondta, hogy még utoljára használta a Jediként tanultakat és az Erőbe fektette a bizalmát. Így kihúzhatta néhány percig. Amúgy pl. Plo Koon a TCW-ben lazán kibírta űrruha nélkül, elég sokáig. Gondolom, ő már mesteribb szinten művelte ezt a mutatványt. Bár olvastam olyat, hogy a kel dor faj egy ideig ellen tud állni a vákuumnak, szerintem nem sok értelme van. Most erről eszembe jutott A múlt kísértete, ahol Luke hasonló dolgot csinált. Akkor lehet, hogy ezt vették át. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Plok teljesen más tészta ráadásul nem is ember. Plusz ugye ott van az arcán az a maszk is. Szerintem mindegy, milyen fajba tartozik, ugyanúgy humanoid. Hasonló nyomáson él, mint az emberek, így a vákuumban rövid időn belül szét kéne robbannia a belső nyomástól. A maszk tudtommal azért van rajta, hogy megvédje a számára mérgező levegőtől. A Legendsben legalábbis így van. Most erről eszembe jutott A múlt kísértete, ahol Luke hasonló dolgot csinált. Akkor lehet, hogy ezt vették át. Most, hogy írod, beugrott valami. Bár elég rég olvastam azt a könyvet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 9. Nekem ezerszer hihetőbb, hogy Plok túlélte a kilépést az űrbe mert nem ember. Kanan meg emberként egy szál pólóban lebeg az űrben. Ezt nehéz elfogadni azért. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Az eddigi öt rész nagyon tetszett, a történetre sem lehet panasz. Kanan akcióján én is ráncoltam a homlokom, de főleg azon, hogy Janus egyszerűen a puszta kezével kinyúlt és behúzta Kanant az űrből... Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 11. A következő történetszálra nagyon kíváncsi leszek. Főleg mivel a Klónháború idején fog játszódni. (A 6. szám még nem, csak a 7-től. ) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 15. A következő történetszálra nagyon kíváncsi leszek. Főleg mivel a Klónháború idején fog játszódni. (A 6. szám még nem, csak a 7-től. ) 9.rész borítója Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Egybol ellene?Kemeny! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. A kép alapján a következő történetszál az előző előtt fog játszódni. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 16. Na ezt most már nagyon várom! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 17. Hulye vagyok...hat tenyleg. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. 6. rész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Nagyon köszi Sky! Pont illik is a Rebels maratonomhoz. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. (szerkesztve) Azt lehet tudni h ez a 6.rész pontosan mikor játszódik? És köszi. Szerkesztve: 2015. Október 3. - Fulcrum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Attól független nem volt nagy eresztés a rész, hogy visszatértek a Kaller -re. Tudom felvezető rész volt de azért lehetett volna kevésbé langyos is. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Azt lehet tudni h ez a 6.rész pontosan mikor játszódik? És köszi. Sajnos pontosan nem tudni, de a kört azért le lehet szűkíteni az infók alapján. Ezúttal az egész csapat ment Fulcrum szállítmányáért, amiből nekem az jön le, hogy az Out of Darkness után járunk. Hőseink Lothalon tevékenykednek és még Tarkintown is megvan, szóval még a Siege of Lothal előtt. Továbbá Ezra arcán sincs seb, ami viszont már a Call to Action elé visz minket. Illetve nem látom Ezránál a fénykardot se, de aztán lehet, hogy nem az övén hordja és ezért nem látszik. Viszont, ha nincs fénykard, akkor beza a Path of the Jedi előtt, ami elég szépen leszűkíti a kört. Ötödik és a nyolcadik rész között valamikor, de lehet el kéne olvasnom megint, hátha volt valami apró utalás amit elfelejtettem. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. A Wookiee-s idővonal szerint az Out of Darkness és az Empire Day között játszódik. Hera az Out of Darknessben említi meg először Fulcrumot, így biztos, hogy az után járunk. Az is kiderül, hogy ebben a sztoriban 14 évvel járunk a Birodalom születése után, az Empire Day-ben viszont már a fennállás 15. évfordulóját ünneplik, tehát az előtt járunk. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. . Az is kiderül, hogy ebben a sztoriban 14 évvel járunk a Birodalom születése után, az Empire Day-ben viszont már a fennállás 15. évfordulóját ünneplik, tehát az előtt járunk. Pont a leglényegesebb információt felejtettem el. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. Hozzászólás ideje: 2015. Október 3. A Wookiee-s idővonal szerint az Out of Darkness és az Empire Day között játszódik. Hera az Out of Darknessben említi meg először Fulcrumot, így biztos, hogy az után járunk. Az is kiderül, hogy ebben a sztoriban 14 évvel járunk a Birodalom születése után, az Empire Day-ben viszont már a fennállás 15. évfordulóját ünneplik, tehát az előtt járunk. Köszi Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Hozzászólás ideje: 2015. Október 19. Na ebben a hatodikban tényleg nem sok minden történt! A rajzok szépek!Meg az emlékképek is tetszettek. köszi még1x Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Köszi a fordítást. Tényleg nem sok minden történt, de a rajzok jók voltak. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Kész vagyok a 7. résszel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Köszi Sky! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.