Jump to content

Star Wars: Kanan

Recommended Posts

A Star Wars: Kanan egy Marvel Comics által kiadott képregénysorozat, amely 2015. április 1-jén vette kezdetét. A történet visszatekintés formájában ismerteti velünk Kanan Jarrus (Caleb Dume) Jedi-múltját, a Klónháborúk végén véve fel a fonalat. A sztorit Greg Weisman írta, aki a Rebels számos részében is közreműködött. A rajzokért Pepe Larraz felel. Az első történeti ív a "The Last Padawan" címet kapta, és 5 részből fog állni.

1. szám magyarul

kanan_01_cover.jpg

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kanan: Az utolsó padavan Sajnos elég rövid lett ez a széria, pedig be tudom sorolni a legjobb SW képregény sorozatok közé, amivel dolgom volt 22 év alatt. Az utolsó padavan kötet a Kanan 1-6. s

A héten végeztem az első kötettel. Bár ezelőtt olvastam már rajongói fordításban is a sorozatot, jó volt a fizikai megjelenést kézbe venni. A kötet nagyon szép és a papír is jó minőségű. Pepe Larraz r

Ejjha!Már ez is van magyarul?

Királyság!

Köszönet!

------

Na ez jó volt! :) mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb.

Amúgy tetszett! :) és már is 66-os parancs? :?

Edited by ZoliZoltán

Na ez jó volt! :) mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb.

Ezt nem egészen értem. Hogyhogy ki fedezte fel? Szinte minden jedi a templomban nő fel miután kidobja a gép, hogy magas a midichlorian számuk.

Tetszik a sztori és a rajzolás is. :) Kaptunk ismét egy szép bolygót. :) Az egész történet szinte idilli, aztán persze minden meg fog változni... örökre. A 66-os parancs még mindig az egyik leghátborzongatóbb eseménysora az egész saga-nak.

Igaz, hogy annyira utáltam a Shatterpoint-ot, hogy félúton abbahagytam, de ebben a számban Ka..akarom mondani Caleb megemlítette hogy Billaba "emerged from... well whatever it was she emerged from" (azaz durván "visszatért abból az akármiből". Fontos! Nem "akárhonnan"! AkárMIből), a rajongók egyből a regénnyel való kapcsolatra kezdtek asszociálni:

Azt tudjuk, hogy az új kánon szemezget a Legends ötletei közül. A Shatterpoint regény szerint Billaba összeroppant a háború miatt, és veszélyesen közel sodródott a Sötét oldalhoz, aztán valamiért kómába esett (a részleteket nem ismerem, mondom a fele is sok volt annak a mocsok sz*r könyvnek. Komolyan mondom a Trónok harca négy évada alatt nem volt annyi bélkiömlés mint az alatt a száz oldal alatt, amit elolvastam.). Legends rajongók szerint, Caleb arra utalt a fenti mondattal, hogy ebből a kómából tért Billaba vissza. Na most egyfelől nagyon remélem, hogy maga a történet megmarad legendának. Másrészt viszont ha Billaba valóban valami oknál fogva kómában töltötte a háború egy részét, az megmagyarázná miért nem tagja a Tanácsnak az EP3 idején: mivel nem volt cselekvőképes, választottak valaki mást a helyére.

Edited by Werebazs

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...