Darth Sky Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 A Star Wars: Kanan egy Marvel Comics által kiadott képregénysorozat, amely 2015. április 1-jén vette kezdetét. A történet visszatekintés formájában ismerteti velünk Kanan Jarrus (Caleb Dume) Jedi-múltját, a Klónháborúk végén véve fel a fonalat. A sztorit Greg Weisman írta, aki a Rebels számos részében is közreműködött. A rajzokért Pepe Larraz felel. Az első történeti ív a "The Last Padawan" címet kapta, és 5 részből fog állni. 1. szám magyarul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Nem hibátlan darab de a jelenleg futó sorozatok közül messze a leginformatívabb és a legérdekesebb. Köszi a fordítást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited ) Ejjha!Már ez is van magyarul? Királyság! Köszönet! ------ Na ez jó volt! mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb. Amúgy tetszett! és már is 66-os parancs? Edited April 2, 2015 by ZoliZoltán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Köszi Sky. Sürgősen be kell hoznom a lemaradásomat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Na ez jó volt! mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb. Ezt nem egészen értem. Hogyhogy ki fedezte fel? Szinte minden jedi a templomban nő fel miután kidobja a gép, hogy magas a midichlorian számuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Szinte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 És mi utalt rá hogy Kanan kivétel és be kéne mutatni a felfedezését? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Nem tudom miért gondoltam úgy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Valóban jó volt. Billaba mester igen szimpatikus elveket vallott a vége pedig ütős volt. Nem, számítottam rá, csak úgy mint a holokron feltűnésére sem. Most már tudjuk honnan szerezte Kanan a kockát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Tetszik a sztori és a rajzolás is. Kaptunk ismét egy szép bolygót. Az egész történet szinte idilli, aztán persze minden meg fog változni... örökre. A 66-os parancs még mindig az egyik leghátborzongatóbb eseménysora az egész saga-nak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Jól megfogták a lényegét a 66 -osnak azzal, hogy előtte még ugratták egymást a klónok a Kanannal. Remélem innen lesz a folytatás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Nagyon elégedett vagyok az első számmal. A csaták nagyszerűek, a dialógusok fantasztikusak. A fordításért, pedig ismét köszönet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Nagyon jó lett ez a képregény, pörgős sztori jó hangulat és a végére a dráma. Egy logikai bukfenc viszont van benne, Depa Billaba a 66-os parancs idején nem volt a jedi tanács tagja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Miért gondolod, hogy nem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 5, 2015 Author Share Posted April 5, 2015 Ez jogos, én is úgy tudtam, hogy az Ep3 idején mind a 12 tanácstag meghatározásra került, és Billaba nem volt köztük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 (edited ) Igaz, hogy annyira utáltam a Shatterpoint-ot, hogy félúton abbahagytam, de ebben a számban Ka..akarom mondani Caleb megemlítette hogy Billaba "emerged from... well whatever it was she emerged from" (azaz durván "visszatért abból az akármiből". Fontos! Nem "akárhonnan"! AkárMIből), a rajongók egyből a regénnyel való kapcsolatra kezdtek asszociálni: Azt tudjuk, hogy az új kánon szemezget a Legends ötletei közül. A Shatterpoint regény szerint Billaba összeroppant a háború miatt, és veszélyesen közel sodródott a Sötét oldalhoz, aztán valamiért kómába esett (a részleteket nem ismerem, mondom a fele is sok volt annak a mocsok sz*r könyvnek. Komolyan mondom a Trónok harca négy évada alatt nem volt annyi bélkiömlés mint az alatt a száz oldal alatt, amit elolvastam.). Legends rajongók szerint, Caleb arra utalt a fenti mondattal, hogy ebből a kómából tért Billaba vissza. Na most egyfelől nagyon remélem, hogy maga a történet megmarad legendának. Másrészt viszont ha Billaba valóban valami oknál fogva kómában töltötte a háború egy részét, az megmagyarázná miért nem tagja a Tanácsnak az EP3 idején: mivel nem volt cselekvőképes, választottak valaki mást a helyére. Edited April 5, 2015 by Werebazs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Igen, azt hiszem, ez a sztori egy képregényben szerepelt, erre utal a Shatterpoint. Az új kánon szerint akár le is mondhatott a tanácstagságról valamikor a háború során. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Miért gondolod, hogy nem? Sky jól leírta miért is vélem ezt egyértelmű hibának, remélem azért erre később lesz valamilyen magyarázat korrigálás gyanánt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Most sikerült elolvasnom és... idáig teljesen rendben van Tetszettek Depa Billaba okosságai, és az az egy-két poén is ült. Pont a legizgalmasabb résznél lett vége, ezért is várom már most a folytatást! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 7, 2015 Author Share Posted May 7, 2015 Megérkezett a sorozat 2. része is, amivel időközben sikerült elkészülnöm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Köszi, Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Oh szuper, köszi! Már vártam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Köszönöm. Uhh.Ez nagyon tetszett!!! Szerintem ez a legjobb most futó SW képregények közül! Na jó még talán a sima SW.... De ez most beindult! A 66-os...Billaba...Coruscant.... nagyon tetszik! :clap: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Köszi Sky Nekem is eddig ez a sorozat tetszik a legjobban a most futó képregények közül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Köszi Sky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 8, 2015 Share Posted May 8, 2015 Köszönjük a fordítást! Jól halad ez a sorozat. A második számban megvolt a kellő drámaiság, izgalom és feszültség. Eddig nagyon elégedett vagyok a sorozattal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 8, 2015 Author Share Posted May 8, 2015 Ezúttal is szívesen mindenkinek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 30, 2015 Share Posted May 30, 2015 Köszi Sky! Az EPIII után ez volt az első amit elolvastam. Remek volt a folytatás. Kíváncsi vagyok ebből hogy vágja ki magát Kanan. Van egy olyan érzésem, hogy Kasmir Janus segíteni fog neki. A Kanan Jarrus név is innen fog eredni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Ebben a topikban nem él a spoilergomb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts