Jump to content

Star Wars: Kanan


Recommended Posts

A Star Wars: Kanan egy Marvel Comics által kiadott képregénysorozat, amely 2015. április 1-jén vette kezdetét. A történet visszatekintés formájában ismerteti velünk Kanan Jarrus (Caleb Dume) Jedi-múltját, a Klónháborúk végén véve fel a fonalat. A sztorit Greg Weisman írta, aki a Rebels számos részében is közreműködött. A rajzokért Pepe Larraz felel. Az első történeti ív a "The Last Padawan" címet kapta, és 5 részből fog állni.

 

1. szám magyarul

 

kanan_01_cover.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ejjha!Már ez is van magyarul?

 

Királyság!

 

Köszönet!

 

 

------

Na ez jó volt! :) mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb.

 

Amúgy tetszett! :) és már is 66-os parancs? :?

Edited by ZoliZoltán
Link to comment
Share on other sites

Na ez jó volt! :) mondjuk mehettek volna még egy picit előre...ki fedezte fel,hogy Erő használó?!Akadémia...stb.

Ezt nem egészen értem. Hogyhogy ki fedezte fel? Szinte minden jedi a templomban nő fel miután kidobja a gép, hogy magas a midichlorian számuk.

Link to comment
Share on other sites

Tetszik a sztori és a rajzolás is. :) Kaptunk ismét egy szép bolygót. :) Az egész történet szinte idilli, aztán persze minden meg fog változni... örökre. A 66-os parancs még mindig az egyik leghátborzongatóbb eseménysora az egész saga-nak.

Link to comment
Share on other sites

Igaz, hogy annyira utáltam a Shatterpoint-ot, hogy félúton abbahagytam, de ebben a számban Ka..akarom mondani Caleb megemlítette hogy Billaba "emerged from... well whatever it was she emerged from" (azaz durván "visszatért abból az akármiből". Fontos! Nem "akárhonnan"! AkárMIből), a rajongók egyből a regénnyel való kapcsolatra kezdtek asszociálni:

 

 

Azt tudjuk, hogy az új kánon szemezget a Legends ötletei közül. A Shatterpoint regény szerint Billaba összeroppant a háború miatt, és veszélyesen közel sodródott a Sötét oldalhoz, aztán valamiért kómába esett (a részleteket nem ismerem, mondom a fele is sok volt annak a mocsok sz*r könyvnek. Komolyan mondom a Trónok harca négy évada alatt nem volt annyi bélkiömlés mint az alatt a száz oldal alatt, amit elolvastam.). Legends rajongók szerint, Caleb arra utalt a fenti mondattal, hogy ebből a kómából tért Billaba vissza. Na most egyfelől nagyon remélem, hogy maga a történet megmarad legendának. Másrészt viszont ha Billaba valóban valami oknál fogva kómában töltötte a háború egy részét, az megmagyarázná miért nem tagja a Tanácsnak az EP3 idején: mivel nem volt cselekvőképes, választottak valaki mást a helyére.

 

 

Edited by Werebazs
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Köszi Sky! Az EPIII után ez volt az első amit elolvastam. :) Remek volt a folytatás. Kíváncsi vagyok ebből hogy vágja ki magát Kanan. Van egy olyan érzésem, hogy Kasmir Janus segíteni fog neki. A Kanan Jarrus név is innen fog eredni. ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information