Hozzászólás ideje: 2015. November 8.9 éve Köszi a fordítást. Érdekes volt látni Kanant a templomi évei alatt. Szegény Depa, nem kímélik őt az írók. Egyik történetben a Haruun Kal-on másik történetben meg Grievous ellen.
Hozzászólás ideje: 2015. December 14.9 éve Szerző Elkészült a 8. rész magyar változata. Jó szórakozást!
Hozzászólás ideje: 2015. December 16.9 éve Köszi a fordítást. Fenébe, de rossz hírt olvastam. Véget ér a Kanan a 12. számmal. Sajnos nem volt elég az eladott példányszám.
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Kaszálják a sorozatot ?!!!! A 12-ik részig élvezhetjük már csak Kanan történeteit, a döntés oka, hogy a többi képregényhez képest alul teljesít az eladásokat tekintve.
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Hát szerintem azért nem voltak olyan rosszak azok az eladások.
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Igen, sajnos tényleg nem. Ha rajtam múlt volna, biztos, hogy folytattam volna még. Legalább az 50. számig.
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Az első vér második része nagyon hangulatos és akciódús lett. Várom a folytatást.
Hozzászólás ideje: 2015. December 17.9 éve Semmi pluszt nem adott Kananhoz miota Elugrottunk CW-tol....
Hozzászólás ideje: 2016. Január 19.9 éve Köszi a fordítást. Jó volt, elég akciódús. Kár, hogy ezzel a történetszállal véget ér.
Hozzászólás ideje: 2016. Január 28.9 éve Van egy komoly összekötő kapocs a tegnap megjelent legfrissebb Kanan képregény és a legújabb Rebels rész között (Protector of Concord Down) Mindkettőben feltűnik egy Fenn Rau nevű karakter.
Hozzászólás ideje: 2016. Február 16.9 éve Köszi a fordítást. Jó akciódús. Mygeetóért már harmadjára harcolnak. Fenn Rau feltűnése érdekes volt, azt hiszem ő szerepel a Lázadók 2. évadában.
Hozzászólás ideje: 2016. Március 6.9 éve Köszönjük. Nagyszerű lett a 11. szám. Az egyik legjobb SW képregény, amit olvastam. Szerkesztve: 2016. Március 6.9 éve - Darth Revan9
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.