Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az EPIII -ban is elvállalta, de én remélem, hogy a sorozatban nem lesz Vader.
Én azt hallottam, nem ő volt.
Hozzászólás ideje:

Ja igen tényleg. Valóban ő volt az EP 3 idején.

A magyar hang pedig Kránitz Lajos. Hát ő már sajnos biztos nem lesz a sorozat magyar verziójában. :evil:

Hozzászólás ideje:
A magyar hang pedig Kránitz Lajos.

+ Kristóf Tibor, Hollósi Frigyes és Nagy Attila. Sajnos már Nagy Attila sincs köztünk, de Kristóf Tibor és Hollósi Frigyes még nyugodtan lehetnének Darth Vader.

Hozzászólás ideje:
Egyiket se tartom meggyőzőnek.

Én se, bár ha lehet választani, én Kristófot választanám.

(Azért nem semmi. A hírek a sorozatról még csak nem is megerősítettek, de mi már lehetséges cameozó szereplő lehetséges szinkronjáról spekulálunk :evil: Ez a szép, ha lassan is (ahogy csiga megy a jégen), de kezd beindulni az SW várás dolog.)

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik, hogy már most ezeken agyalunk :evil: Szerintem Hollósi Frigyes ne legyen Vader hangja, borzasztó lenne.

Hozzászólás ideje:

A Faragó Bandit is kipróbálhatnák. A TCW-s Grivi egész jól megy neki. Talán Vaderrel is meg tudna birkózni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem tetszik, hogy már most ezeken agyalunk ;) Szerintem Hollósi Frigyes ne legyen Vader hangja, borzasztó lenne.

Nekem sokkal inkább bejött Frigyi mint az elődei. ;) És legalább ő még él.

Hozzászólás ideje:
+ Kristóf Tibor, Hollósi Frigyes és Nagy Attila. Sajnos már Nagy Attila sincs köztünk, de Kristóf Tibor és Hollósi Frigyes még nyugodtan lehetnének Darth Vader.

Hm, igaz. Sajnos én csak a felújított verziót láttam, így Kránitzhoz vagyok szokva.

Hozzászólás ideje:
Hm, igaz. Sajnos én csak a felújított verziót láttam, így Kránitzhoz vagyok szokva.

Az ep4 SE-ben is Hollósi a hangja, Kránitz csak az ep5-6 SE-ben vette át.

Szerintem Hollósi volt eddig a legjobb Vader hang, ő is az ep4 SE-ben.

Hozzászólás ideje:
Az ep4 SE-ben is Hollósi a hangja, Kránitz csak az ep5-6 SE-ben vette át.

Szerintem Hollósi volt eddig a legjobb Vader hang, ő is az ep4 SE-ben.

Régen láttam már az EP 4 SE-jét. ;)

Hozzászólás ideje:
Tényleg, azt lehet már tudni, hogy hány epizódból fog állni az 1. évad? ;) Ha már az agyalásnál vagyunk. ;)

Hát valószínűleg 22-24 részből, ahogy az ilyen komolyabb sorozatok általában.

Hozzászólás ideje:
Hát valószínűleg 22-24 részből, ahogy az ilyen komolyabb sorozatok általában.

Az jó lenne. Az utóbbi időben egyre kevesebb epizódokból állnak a sorozatok évadjai.

Hozzászólás ideje:
Az jó lenne. Az utóbbi időben egyre kevesebb epizódokból állnak a sorozatok évadjai.

Az csupán a forgatókönyvírók sztrájkja miatt volt, azért rövidültek meg a sorozatok. Nah, jó, a LOST némileg kivétel ezalól.

Hozzászólás ideje:
Az csupán a forgatókönyvírók sztrájkja miatt volt, azért rövidültek meg a sorozatok. Nah, jó, a LOST némileg kivétel ezalól.

Jó hír. Szurkolok, hogy jöjjön össze a 22 epizód és, hogy Lucas találjon minél hamarabb vevőt a TV csatornák közül a sorozatra.

Hozzászólás ideje:

Szerintem vevő lesz, nem is egy, kérdés, hogy meg tudnak-e majd egyezni.

Hozzászólás ideje:
Nem vagyok róla meggyőződve, de van rá esély.

A Fox mellett esélyes a CW is, hiszen a The Clone Wars ugye átkerült a Warnerhez, és a Time Warner tulajdonában van a CW csatorna. Sőt, a TCW miatt én a CW-t látom most esélyesebbnek, és amúgy nem is szeretném a Fox-on látni az SW sorozatot, mert az a csatorna ugyanolyan, mint a stúdió.

Hozzászólás ideje:

Pont a leírtak miatt nem gondolom, hogy pont a Fox lesz a befutó. Azt nem tudtam, hogy a Warnernek melyik a tévécsatornája.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lucas akkor említette a FOX -ot, amikor a TCW -t a Warnerhez vitte. Azt mondta, hogy a filmek mindig is a FOX -nál maradnak, így a sorozat is így indul. Persze a bemutatóig még annyi minden változhat.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
A filmek, nem a sorozatok. Vagy külön kiemelte az élőszereplős sorozatot? Már nem emlékszem, csak arra, hogy mondott ilyet.

Lehet, hogy csak a filmekre gondolt. De én úgy emlékszem, hogy a sorozatra is. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.