Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Nem feledem, itt a helyem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Benézek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én sajnos nem biztos, hogy itt tudok lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Lehet, hogy én sem végig, attól függően, mikor ér véget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hölgyeim és Uraim, A rangos II. Aranyfénykard díjátadó 30 perc múlva kezdetét veszi. Kérem foglalják el ülőhelyeiket. A várva várt kezdésig a díjátadó ceremóniák avatatlan királya, az 5x-ös Max Rebo díjas Cantina Band szórakoztatja Önöket! Jó szórakozást a mai estéhez! http://www.youtube.com/watch?v=FWO5Ai_a80M Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Basszus, nekem meg pont most kell elmennem. Utálom, amikor az embernek hirtelen a semmiből halaszthatatlan dolga akad... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Basszus, nekem meg pont most kell elmennem. Utálom, amikor az embernek hirtelen a semmiből halaszthatatlan dolga akad... Going somewhere, Dzséjt? http://www.youtube.com/watch?v=63PrZgsyQek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ó bakter én meg azt hittem holnap lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt ma hirdetés lesz, az tuti. Max egyedül leszek itt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. én itt vagyok Doni, kezdhetjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt leszek, csak majdnem leléptem. Még jó, hogy benéztem ide... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hát de még a hírt is kiraktad máról! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mert azt hittem holnap lesz! Mindig szombaton voltak ezek az eredményhirdetések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hölgyeim és Uraim, Több mint 6 év várakozás után kezdődjék a II. Aranyfénykard díjátadó! Engedjék meg, hogy bemutassam a ma este társházigazdáját, az analfabéták örök ellenlábasát, a logikus érvelés koronázatlan királyát.... Dzséjtet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az első meglepetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na essünk neki. 6 éve még nem voltam, itt, de jópár tcw-oson igen, érdeklődve várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Going somewhere, Dzséjt? Yep, fel a színpadra melléd. Üdv az Aranyfénykard II. díjátadóján! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Pont most ért véget a Deep space nine, úgyhogy itt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A győztesek a képen látható Aranyfénykard díj felbecsülhetetlen értékű, egyedileg, kézzel készített, Kessel-bányákban bányászott aranybevonatú fénykardjait nyerik el, a Grievous Kuratórium Közhasznú Alapítvány felajánlásából. A fénykard kristályok származási helye: Illum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Na erre nagyon kíváncsi leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. 8 tag és kb 20 felhasználó már kószál a fórumon. menjen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A díjátadó a Legjobb Bolygó kategóriával kezdődik. Emlékeztetőül, a 6 jelölt: Naboo (Ep1-3, 6) Coruscant (Ep1-3, 6) Tatooine (Ep1-4, 6) Kamino (Ep2) Hoth (Ep5) Bespin (Ep5-6) Amint azt vastaggal szedve láthatják, kedves hölgyeim és uraim, a kategória címvédője Coruscant, amely az I. Aranyfénykard szavazás győztese tudott lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legyen megint a város bolygó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Máris elbizonytalanodtam. Vajon Tatooine-t nyomtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Coruscant vagy Tatooine, szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A bolygók képviseletében Boss Nass (Naboo), Sheev Palpatine (Coruscant), Jabba a Hutt (Tatooine), Lama Su (Kamino), Wampa Király (Hoth) és Lando Lobot (Bespin) érkezett az átadóra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én a Bespinre szavaztam, mert akkor is az a legjobb bolygó... Na jó, valójában Cloud City miatt olyan jó, de Cloud City ott van, szóval a Bespin a legjobb bolygó. Megjegyzem, alattomos kollégám még nekem sem súgta meg azon kategóriák győztesét, amik felkonferálása nem az én dolgom. Úgyhogy egyrészt, Donát, beeee... Másrészt, kíváncsian várok több eredményre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Legjobb bolygó I. Helyezett: Coruscant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ezesetben a dolgok átfogó jellege miatt a sivatagnak szurkolok. A 2 trilógia innen indult. Muszály! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Csak tudnám mit szeretnek annyira az emberek ebben a bolygóban. Hát nincs rajta semmi látnivaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.