Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Bravó! Az EPVII -be vele! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Az első címvédés. Nem meglepő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hopszi. Nálam csak ezüstérmes(kardos) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Dzséjt műsorvezető társam már érkezik is, hogy átvegye a stafétát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Pörögjön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Amúgy ez a kép hűen prezentálja a bolygó szépségét. Hihetetlen hangulatos világ, és minden ízében technokrata. Talán nincs is több ilyen az SW SAGA -ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Nekem a Coruscant a kedvenc bolygóm, örülök, hogy ez nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Amúgy ez a kép hűen prezentálja a bolygó szépségét. Hihetetlen hangulatos világ, és minden ízében technokrata. Talán nincs is több ilyen az SW SAGA -ban. Igyekeztem a legkifejezőbb képeket kiválogatni a nyertesekhez, majd meglátjuk, mennyire sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Lehet tudni, mekkora előnnyel nyert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jelentős fölénnyel, 40 szavazattal kapott többet, mint a második (további részletek majd az este után kikerülő végeredményben) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. No hát akkor, kérem tisztelettel, következzék az Aranyfénykard II. második kategóriája, a Kedvenc Űrjárművek. Jelöltjeink nem kisebb hajók, mint: Birodalmi-osztályú csillagromboló méltóságteljes alakjával Venator-oosztályú csillagromboló teljes pompájával YT-1300-as teherhajók méltán népszerű képviselője, a Millenium Falcon Firespray-31 járőrhajók képviselője, a Slave I T-65B X-szárnyú, a vadászok vadásza TIE/LN vadászgép a jellegezetes hangjával A címvédő ezúttal a Millennium Falcon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Kiváncsi leszek a különbségekre. Bomarrnak hála megjöttek a szavazataim is, így már könnyebb követni, mennyire vagyok közizlésű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Talán valamelyik csillagromboló megszoríthatta a Falcont bár kétlem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hajrá Venator Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Sólyom, Sólyom ...Sólyom!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ez nem az Avangers topik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Eddig 2/2 amire voksoltam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Lássuk hát, melyik űrhajó száguld be elsőként. Kedvenc űrjármű I. Helyezett: Millennium Falcon Hát persze, hogy megvédte a címét a Galaxis leggyorsabb ócskavasa, ami 12 parsec alatt teljesítette a Kessel-futamot és hagyott maga mögött nagy, corelliai cirkálókat. 101 egész ponttal verte le a második helyezettet, a Birodalmi csillagrombolót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Sose fogják megverni. Ha csak az új filmekben nem lesz majd valami új nagy kedvenc hajó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. ennyi. egyedisége klasszikussága coolsága, nem csak az sw-saga, minden űrhajó fölé emeli, akár valós akár más sci-fik világát nézzük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Személy szerint és az X-szárnyúra voksoltam, de ezzel az eredménnyel is maxi elégedett vagyok. És most átadom a stafétabotot Donát kollégának, hogy leleplezze a következő kategória győztesét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Dzséjt hiperűrsebességgel vette fel a tempót, és rögtön egy nagyágyút dobott be a közönség elé. Bravó Falcon! Amúgy Solo meglátott néhány tehetséges műsorvezetőt és egyből kivágott engem a fórumra az áruval együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mi a következő kör? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Amíg felkészülünk a következő kategóriára, hallgassuk csak, milyen kecsesen kerüli a győztes a főtt krumpli... akarom mondani az aszteroidákat! http://www.youtube.com/watch?v=SVycvLAFXmc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Mi a következő kör? A legjobb poszter kategória következik, amely debütál az Aranyfénykard történetében. Értelem szerint a hat film poszter versenyez egymással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Itt, ha jól emlékszem az Ep. III volt nálam a befutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én az EPIII -asra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Én itt az EP1-es poszterre szavaztam, kíváncsi vagyok nagyon, más is így gondolja-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. A poszterek picit hidegen hagytak, így arra voksoltam, ami talán kicsit jobban tetszik a többinél, az ep1-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Ep I. A többi csak azt másolja! A jedi nem nyerhet, mert Struzan ide vagy oda, a Birodalom párbaj-jelenete van rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.