JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 1. Terence Hill korai westernje, a zenék jók voltak benne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 1. Ez bejövós film volt annak idején. Kábé háromszor láttam de nem sok rémlik belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Február 22. Elképesztő erős a zenéje a True Detective intrójának Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. A 80-as évek hőskorából http://www.youtube.com/watch?v=lq727N96M0U Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. Ezt anno még hangalámondással láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Május 31. Ezt anno még hangalámondással láttam. A poén az, hogy én is Interceptor név volt ráírva a kazira. A Predator mellett ezt néztem rongyosra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. http://www.youtube.com/watch?v=fTqxErnM3EQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Ez a legendás szám is benne lesz a Galaxis őrzőiben... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Ez is egy legendás szám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 27. Legendás szám legendás filmmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 10. Igazi lüktető zene még most is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 8. Marha jó zene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Hobbit Öt Sereg Csatája végén Billy Boyrd (Pippin ) dala fog menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 5. (szerkesztve) Nem épp "album" de hangulat-meghatározó. Hanging tree, Mockingjay 1. (Egyetlen baja, hogy az eleje halk, tehát jóól meg kell küldeni a hangerőt, ami a végén meg sok...) Szerkesztve: 2014. December 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Nem pont film zene, hanem tévé, de hátha tudtok segíteni Azt a zenét keresem, ami a Gundel Takács Gábor - féle Áll az alku zenéje volt. A játékot Deal or no deal néven játszották más országokban is, annak meg is találtam a zenéjét, de teljesen más mint a "mienk". A műsor során egyébként "tisztán" csak akkor lehetett ezt hallani, amikor a nyertes előtt felsorakozik a 21 hölgy és ő kiválasztja a táskáját, a többi alkalommal mindig belebeszéltek, itt "csak" a közönség tapsol közbe. Ha valakinek egy ilyen tévés felvétel megvan jó hangminőségben, én már annak is örülnék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 15. http://www.youtube.com/watch?v=rPItVasXjxY Ez nem jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Ezt a zenét keresem, csak jobb minőségben (ha van) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Május 12. Huha, ez durva anyag. http://www.youtube.com/watch?v=MaL6NxTvWRM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 27. Utóbbi évek legjobb kung-fu-s filmjének legjobb filmzenéje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Csodálatosan szép ez a John Williams ballada! Ha csak fele ilyen jó fülbemászó témákat alkot a Force Awakensben... http://www.youtube.com/watch?v=p83mwmXSJ1o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 2. Csodálatosan szép ez a John Williams ballada! Ha csak fele ilyen jó fülbemászó témákat alkot a Force Awakensben... A harmadik rész soundtrackje tele volt jobbnál jobb elemekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Ez igaz. Nekem még ez a nagy kedvencem http://www.youtube.com/watch?v=CgbTNsHAGVk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 4. Nekem is. Ez nagy kedvenc még: http://www.youtube.com/watch?v=RR9kT8PL6ZA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 4. Valaki bírja rajtam kívül a Top Gun filmzenéjét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.