JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 25 éve mutatták be a Die Hard 3. részét! 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. Hozzászólás ideje: 2020. Május 22. 14 órával ezelőtt, JakeSully írta: 25 éve mutatták be a Die Hard 3. részét! Nálam a legjobb rész. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 27. Trója-Avatar párhuzam: Tegnap véletlenül elcsíptem a Tróját és beugrott hogy régebben hallottam benne egy rövidebb motívumot ami átvariálva az Avatar-ban is előkerül. 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. 2020. 08. 27. - 8:45, Rog írta: Tegnap véletlenül elcsíptem a Tróját és beugrott hogy régebben hallottam benne egy rövidebb motívumot ami átvariálva az Avatar-ban is előkerül Szapulták is emiatt szegény Hornert anno. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Miért szapulták miatta? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Éppen most , Rog írta: Miért szapulták miatta? Hát hogy annyira nem eredeti a film, hogy a zenéje is másolva van, meg hasonlók. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Azok a szapulók is jó nagy idióták. 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. 1 órával ezelőtt, kolmilan írta: Hát hogy annyira nem eredeti a film, hogy a zenéje is másolva van, meg hasonlók. Mondjuk nem is alaptalan. Konkrétan átemelt taktusokat az Aliensből és a nagy "macska" hangja a Tyrannosaurus Rex hangja a Jurassic Parkból. Az előbbi még a hagyján kategória, megesik, de az utóbbi azért durva. Ha már "kölcsön vesznek" más filmekből hangokat, legalább ne a legjellegzetesebbeket. A JP-s T-rex üvöltését még egy süket is felismeri. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. 2 perccel korábban, Dzséjt írta: A JP-s T-rex üvöltését még egy süket is felismeri. Akkor én süket vagyok, mert nekem se tűnt fel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. (szerkesztve) Bennem az Avatar zenéi közül csak az a dallam maradt meg ami miatt beraktam a videókat. Az Avatar zenéit két verzióban hallottam. Először mikor a muvit moziban láttam. Azóta nem néztem újra. Aztán a megjelenésének környékén az albumot is letudtam. Abból se tartottam újrázást. ------------------------------------- Ha itt a fórumon vannak olyanok akik amiatt a zenés dolog miatt szapulták/szapulják Horner-t akkor rájuk a szapulókat érintő kijelentésem nem érvényes. Szerkesztve: 2020. Augusztus 28. - Rog 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor én süket vagyok, mert nekem se tűnt fel. Azt írtam, hogy egy süket is felismeri, szóval, ha nem ismerted fel, akkor nem lehetsz süket. 5 órával ezelőtt, Rog írta: Bennem az Avatar zenéi közül csak az a dallam maradt meg ami miatt beraktam a videókat. Az Avatar zenéit két verzióban hallottam. Először mikor a muvit moziban láttam. Azóta nem néztem újra. Aztán a megjelenésének környékén az albumot is letudtam. Abból se tartottam újrázást. Most akkor azt magyarázod, hogy annyira nem érdekelt az Avatar, hogy nem érdekelt az Avatar. Ezzel nincs is baj, de minek ezt magyarázni? Nem érdekelt annyira, hogy a "másolásai" feltűnjenek, Oké. És? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. És minek fennakadni azon amit bepötyögtem? Nem magyaráztam én semmit se arról amiről azt hiszed hogy magyaráztam. Egyszerűen csak megfogalmaztam a muvi zenéjéhez való hozzáállásomat ha már szóba került az a téma. Ha tudtam volna hogy valaki nem fogja vágni a lényegét és még nekem is esik miatta akkor inkább kussoltam volna. Fel se merült bennem hogy a muvihoz és a másolásokhoz való viszonyomról értekezzek és az se hogy mentegetőzzek miattuk. A másolásokról tartott kiselőadásodnak csak annyi köze van az irományomhoz hogy az váltotta ki a megfogalmazódását és a bepötyögését. Amúgy jó hogy megosztottad velünk néhány gondolatodat arról a másolás témáról mert érdekes dolgokról szólnak. Legalább megtudtam néhány új infót. Az viszont nagyon nem jó hogy a kommentemre való reagálásoddal sikerült nagyon felzaklatnod. Valamikor azt ajánlottad nekem hogy legyintsek ha valami engem kellemetlenül érintőt pötyögsz be számomra. Jimmy Vega tolmácsolásában itt a legyintésem: 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 1. Hozzászólás ideje: 2021. Február 1. 2020. 08. 27. - 8:45, Rog írta: Trója-Avatar párhuzam: Tegnap véletlenül elcsíptem a Tróját és beugrott hogy régebben hallottam benne egy rövidebb motívumot ami átvariálva az Avatar-ban is előkerül. Szép találat, Rog! Először nem értettem mire gondolsz, aztán elolvastam az alján a rövid motívum részt és egyből világos lett. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 18. Teljes Dune album: 320 kb-es verzió: Spoiler https://mega.nz/folder/pAxXCA4S#rC34WvRJ3tPAo2z1TXz_IQ 2 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 20. Nemrég újra elkezdtem zongorázni. Igyekszem fokozatosan haladni, de néha nem tudom megállni, hogy ne szaladjak előre és ne próbáljak ki részleteket a kedvenc zenéimből, mint például: ( @Ody Mandrell ) 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. Hozzászólás ideje: 2021. Október 8. És végre megjött az első soundtrack dal Az Idő Kereke sorozatból. Egyszerűen varázslatos. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Május 2. Hozzászólás ideje: 2022. Május 2. A "Hogyan nyúljam le Hans Zimmer zenéjét észrevétlenül?" című témánk mai főhőse: Alexandre Desplat. (Zimmer 6:06-6:10, Desplat: 2:01-2:05) kb. 5 másodpercről van persze szó. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.