Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod? 25 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?

• Star Trek: The Original Series (TOS)
    • Star Trek: The Animated Series (TAS)
      0
    • Star Trek: The Next Generation (TNG)
      0
    • Star Trek: Deep Space Nine (DS9)
    • Star Trek: Voyager (VOY)
    • Star Trek: Enterprise (ENT)
    • Star Trek: Picard (PIC)
    • Star Trek: Discovery (DIS)
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

December 14.-én jelenik meg a cseheknél a Beyond DVD-n és BD-n, magyar vonatkozással. Ki tervezi megvenni?

Hozzászólás ideje:

Nincs.

Oké, akkor jól látom, hogy nem látom.. ;) CSak tudom, hogy tetszett és az eddigieket is olvastam tőled..

December 14.-én jelenik meg a cseheknél a Beyond DVD-n és BD-n, magyar vonatkozással. Ki tervezi megvenni?

Ez azért nagyon jó hír, hogy ott még rajta leszünk. Be fogom szerezni igen. Köszi az infót!

Hozzászólás ideje:

Westendtől nem messze a Balzac utcán van egy dvd bolt. Ott nagyon sok cseh kiadványuk van ami magyar vonatkozású. Tőlük vettem a teljes Tudorok sorozatot, ami már hazánkban nem kapható. Szinte 100 % hogy náluk lesz. Vaterán is tuti lesz.

Vagy ott a rocky.hu webáruház hasonló az xpresshez náluk is minden hazai kiadvány van bennük se csalódtam még, ők is árulják a cseh kiadványokat, igaz jó drágán. Persze gondolom ez nem túl legális ha az xpress sem teheti meg.

Na a lényeg hogy azért lesz pár lehetőség beszerezni itthon is.

Hozzászólás ideje:

Oké, akkor jól látom, hogy nem látom.. ;) CSak tudom, hogy tetszett és az eddigieket is olvastam tőled..

Ha egyszer lesz egy olyan napom, amikor nem kell sokat írnom, megírom azt. :) Sajnos, elég sok cikket kell legyártanom havonta, így vagy nincs már kedvem írni, vagy csak hulla fáradt vagyok a nap végére. De előbb-utóbb meglesz. Valószínűleg utóbb, mint előbb, de meglesz. :)

Westendtől nem messze a Balzac utcán van egy dvd bolt. Ott nagyon sok cseh kiadványuk van ami magyar vonatkozású. Tőlük vettem a teljes Tudorok sorozatot, ami már hazánkban nem kapható. Szinte 100 % hogy náluk lesz. Vaterán is tuti lesz.

Vagy ott a rocky.hu webáruház hasonló az xpresshez náluk is minden hazai kiadvány van bennük se csalódtam még, ők is árulják a cseh kiadványokat, igaz jó drágán. Persze gondolom ez nem túl legális ha az xpress sem teheti meg.

Köszi az infókat, abba a boltba lehet, hogy benézek, amikor legközelebb fent járok Pesten.

Hozzászólás ideje:

Szétnézek akkor a Rocky.hu-n! ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Miért ne lenne a csehen? A filmarena.cz szerint van rajta magyar szinkron és felirat is.

Eddig is voltunk a cseh kiadványokon, meg is lepődtem. De akkor jobb is hogy nem kapkodok. kivárom míg letisztul a kérdés.

Hozzászólás ideje:

Meg A pécsi által belinkelt oldal szerint az orosz lemezen van cseh, akkor nyilván mindkét országban ugyanazt a lemezt kapják. Így értelemszerűen mindkettőn rajta leszünk.

Hozzászólás ideje:

Meg A pécsi által belinkelt oldal szerint az orosz lemezen van cseh, akkor nyilván mindkét országban ugyanazt a lemezt kapják. Így értelemszerűen mindkettőn rajta leszünk.

Akkor szerintem a Csehek közelebb vannak. Így nyilván anyagilag is jobb lesz az.

Hozzászólás ideje:

Én megnéztem a cseh kiadást is a BD.com-on, ott nem szerepelt a magyar nyelv. De a cseh lemezen tényleg van, ez a filmaréna oldal frankó.

Szerkesztve: - A pécsi

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Megjött, kézhezvettem a Star Trek Beyond Csehországból rendelt (filmarena.cz) példányomat. Ez egy steelbookba csomagolt 3D+2D blu-ray kombó. Mind a két lemez teljes MAGYAR FELÍRATTAL ÉS SZINKRONNAL RENDELKEZIK, mág az extrák is teljesen magyar felíratosak. De vigyázzatok a rendelésnél, mert az oldalon vannak egyébb kiadások is (steelbook számozott) amin csak cseh szinkron van!!!!!!! Úgyhogy nagyon nézzétek meg a lemezek specifikációit mielőtt rendeltek. Én ezt rendeltem meg: http://www.filmarena-eng.com/blu-ray-3d-star-trek-beyond-3d-2d-steelbook-limited-collectors-edition-gift-steelbooks-foil A fémtokos kiadás 799 cseh koronába került plusz 300 korona volt a posta, úgyhogy 15000 Ft-ba fájt az egész. A sima tokos 2D-s kiadás persze olcsóbb. Jó szórakozást.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Az extrákon is van felirat? :o

De hát kinek köszönhetjük ezt? Paramount-nál valaki lefordította magyarra? Én azt hittem ez a hazai forgalmazó cég dolga.

Értem hogy a filmhez van. de hogy valaki az extrakat is megcsinálta. Úgy hogy itt meg se jelenik.

Döbbenet.

Hozzászólás ideje:

De hát kinek köszönhetjük ezt? Paramount-nál valaki lefordította magyarra? Én azt hittem ez a hazai forgalmazó cég dolga.

Értem hogy a filmhez van. de hogy valaki az extrakat is megcsinálta. Úgy hogy itt meg se jelenik.

Döbbenet.

Gondolhatod , hogy én is meglepődtem, főleg úgy, hogy a cseh honlapon az extrák feliratait külön nem taglalják, csak a lemezek tartalmát tudtam megnézni.

Hozzászólás ideje:

Döbbenet.

A Paramount központilag gyártatja le a lemezeket, ezért ők döntik el, milyen nyelvű felirat kerül rájuk. Ezért nincs sokszor beleszólása a magyar forgalmazónak abba, hogy kerül-e felirat az extrákra vagy sem.

Hozzászólás ideje:

Na már egy két helyen nálunk is árulják a cseh lemezeket DVD-n és Blu-rayen magyar vonatkozással.

Rocky.hun láttam és Westendtől nem messze a Balzac utcai boltban is árulják, ők hirdetik vaterán is.

Persze majdnem dupla annyiért mint amennyibe más új filmek kerülnek.

DVD-t tuti megveszem, de a blu-ray egyenlőre kimarad. Még így is a dvd is nagyon drága.

Szerkesztve: - ati

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Óriási! :D

Amúgy azért lovagolhatták meg a témát ők is szerintem, mert, ha jól tudom George Takei az.

Hozzászólás ideje:

Megvan a STAR TREK DISCOVERY kapitánya, és a CBS igencsak jól választott: Jason Isaacs (Grand Inquisitor hangja, Lucius Malfoy) alakítja majd Lorca kapitányt.

(Bár ha jól tudom most először az ST-sorozatok történetében nem a kapitány lesz a főszereplő, hanem egy hadnagy, akit Sonequa Martin-Green fog játszani.)

17159229_1231442683571882_4272815212922413976_o.jpg?oh=4d5d36028c78616e3615871f8878c0ae&oe=59389E12

Hozzászólás ideje:

Megvan a STAR TREK DISCOVERY kapitánya, és a CBS igencsak jól választott: Jason Isaacs (Grand Inquisitor hangja, Lucius Malfoy) alakítja majd Lorca kapitányt.

(Bár ha jól tudom most először az ST-sorozatok történetében nem a kapitány lesz a főszereplő, hanem egy hadnagy, akit Sonequa Martin-Green fog játszani.)

Ő mindig jó választás! A főszereplő rangját illetően pedig ez valóban újdonság lenne!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.