tomcsi80 Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban TV újság 1984-ből! 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Mekkora esemény volt ez, te jó ég! Egész nap erre vártunk, izgalmasabb volt, mint az ajándékozás. 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban 59 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mekkora esemény volt ez, te jó ég! Egész nap erre vártunk, Jobb híján a hanganyagot vettem fel magnóra, a tévé hangszórójához állított mikrofonnal, emiatt mindenkinek végig csöndben kellett ülnie. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Azt én is hallgattam sokat anno. Két 60 perces kazettára fért rá. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Semmiképpen sem leszólásként, de nem tudom, hogy a mai tizen-huszonévesek életében volt-e, van-e hasonló hatású élménysokk esemény. A saját családomban nem látok ilyet. Magamat, magunkat szerencsésnek tartom, hogy ezt átélhettük. A forradalmi lelkületemet biztosan részben ennek is köszönhetem. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 2 órával korábban 3 perccel korábban, Pildi írta: élménysokk esemény. Ez egy jó megfogalmazás. Jól jellemzi az élmény erejét, hogy pl. én még 40 év után is itt vagyok és imádom ezt az univerzumot, és a filmet is. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.