MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. A Disney úgysem nyugszik míg az rajongókkal százszor meg nem veteteti ( pl: gold, diamond, golddiamond, meg ugye nem kell sorolnom) a filmet. És a Disney személyesen odaáll melléd azzal, hogy vedd meg mindegyiket? Választasz egy variációt, megveszed és jó napot! R2, rendes dolog volt, hogy megosztottad ezt az infót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. (szerkesztve) És a Disney személyesen odaáll melléd azzal, hogy vedd meg mindegyiket? Választasz egy variációt, megveszed és jó napot! R2, rendes dolog volt, hogy megosztottad ezt az infót Volt olyan időszakom amikor megvettem, aztán most tele van a "padlás". Mondjuk ez gáz amit most a Fox művel. 9 lemez egyben. 6 lemez fémtokban, az ember csak kapkodja a fejét. Ráadásul mind ugynaz mint a legelső 9 lemezes kiadás. Mos pont az a gondom hogy az EP VII-ből nem lesz választék, bár ahogy eddig álltak a dolgok (Marvel gagyi DVD-k) ez még mindíg jobb. Szerkesztve: 2016. Február 5. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. R2, rendes dolog volt, hogy megosztottad ezt az infót Igen ez részemről lemaradt. Köszi R2, szuper hogy beirtad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Köszi Artu!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Szerintem pont az SW VII 3D k*rva jó lett. Persze csak IMAX után dobtam hátast tőle, de akkor is frankó. Ellenben az EPI -el ami pocsék. De nekem tök mindegy mert csak a 2D érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Pécsi! Pacsi a 3D kedvelésért!! De szerintem itt szó sincs egymás torkának esésről A többség egyébként sem szereti a 3D-t. Én ezt elfogadom. Azt meg valamiért nem hiszem, hogy ne lenne 3D kiadvány eleve. Az Avatar tudtommal különleges eset volt anno. Persze sok minden lehet, és azok ellenkezője is. Én a magam részéről a 2D-s Blu-Ray kiadvány megjelenésének is felhőtéllenül örülnék kis hazánkban... 3D-snek nyilván még jobban, de ha csak 2D-s jön, hát akkor csak 2D-s jön. 3D-s beszerzem alternatív módon. De szerintem alapvetően lesz 3D-s kiadvány is, max tényleg nálunk nem. Igen, igen . Az Avatar-t 5 évig kizárólag csak a Panasonic 3D tv-k mellé adták ajándékba. Ezért nem jöhetett korábban. Egyébként az Avatarhoz mérem a 3D-s filmeket, és nagyon-nagyon-nagyon kevés film üti meg a mérce alját se. Nekem a EP VII 3D szerencsére nem egy CC moslék minőségben volt meg. Van Pécsnek egy aktív szemüveges 4K-s mozija. Majdnem Avatar volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Szerintem is nagyon jó volt a TFA 3D-je! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Volt olyan időszakom amikor megvettem, aztán most tele van a "padlás". De ez miért a Disney sara? A te döntésed volt, hogy minden sz*rt megvettél és te is az egyike voltál annak, aki ezáltal jelezte felé, hogy van rá igény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Van Pécsnek egy aktív szemüveges 4K-s mozija. Majdnem Avatar volt. Mikor? Hol? Ne linkelj nekik úgysem veszik be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 6. (szerkesztve) Mikor? Hol? Ne linkelj nekik úgysem veszik be! De, de, de, de,de. Helló, hogy vagy Cimbora, hogy telnek ezek a vészterhes napok? Én azóta elmentem GYED-re, csak kapkodom a fejem hogy mik a fejlemények a munkahelyen. Szerkesztve: 2016. Február 6. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 8. De, de, de, de,de. Helló, hogy vagy Cimbora, hogy telnek ezek a vészterhes napok? Én azóta elmentem GYED-re, csak kapkodom a fejem hogy mik a fejlemények a munkahelyen. Ment PM! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Újabb hírek szerint a kiadvány három lemezt tartalmaz majd. Ezek közül egy DVD kettő pedig BD lemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. (szerkesztve) Újabb hírek szerint a kiadvány három lemezt tartalmaz majd. Ezek közül egy DVD kettő pedig BD lemez. Úgy is jó! Valószinüleg BD-n amúgy is a legfullosabbat veszem meg, de azthiszem dvd-n is megveszem. Persze kérdés, hogy mi az a dvd amit a dupla BD-hez adnak? Szerkesztve: 2016. Február 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Nyilván a film lesz az. Lehet, hogy ki se adják sima DVD -n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. (szerkesztve) A TRON Legacy-nak van egy olyan kiadványa (nekem is ez van meg) ami szintén Disney és bár csak 2 lemezes: 1. BD - A film + extrák és a második lemez egy DVD, amin szintén a film volt. Hozzáteszem, azt nem tudom, hogy DVD-n is megjelent-e a TRON Legacy. Szerkesztve: 2016. Február 20. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 20. Remélem sok extra lesz és nem aprózzák el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. (szerkesztve) A TRON Legacy-nak van egy olyan kiadványa (nekem is ez van meg) ami szintén Disney és bár csak 2 lemezes: 1. BD - A film + extrák és a második lemez egy DVD, amin szintén a film volt. Hozzáteszem, azt nem tudom, hogy DVD-n is megjelent-e a TRON Legacy. Megjelent a Tron L., külön is dvd-n. És szerintem a lesz ep7 Dvd is. A Bd mentes dvd országban ne lenne? Amúgy lassan felkerülhetne már előrendelési státuszba nem?Kiváncsi vagyok milyen lesz a tok borítója! Steelbook? Stb? Szerkesztve: 2016. Február 21. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Még be se jelentették. Reméljük marad az április dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Még be se jelentették. Reméljük marad az április dátum. Ha nincs bejelentve, akkor dátum milyen kontextusban hangzott el és kitől? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Kiszivárogtatás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Ha nincs bejelentve, akkor dátum milyen kontextusban hangzott el és kitől? Tényleg ennyire rövid a memóriád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 21. Tényleg ennyire rövid a memóriád? Jogos, persze R2 írta, de úgy emlékeztem, hogy az ő infójában a magyar vonatkozás volt a lényeg. Külföldi bejelentés és dátum sincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Újabb hírek. iTunes -on március 15 -én lesz elérhető a film. Most már szinte biztos az április elejei megjelenés. Források szerint most már bármelyik percben várható a kiadvány bejelentése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 22. Szuper. De mi az az iTunes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Újabb hírek. iTunes -on március 15 -én lesz elérhető a film. Akkor lehet, hogy marcius 15-16. környékén már lehet vadászni jó minőségű release-re? Nem utasítanék vissza egy HD ripet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szuper. De mi az az iTunes? http://www.apple.com/itunes/ Akkor lehet, hogy marcius 15-16. környékén már lehet vadászni jó minőségű release-re? Nem utasítanék vissza egy HD ripet. Biztos lesz viszont én nem fogom megnézni! Megvárom a gyári BD -t, azt nem fogja verni semmi. Két hetet már kibírok (francokat, már most se bírom ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Versenyezzünk, ki bírja a legkevésbé. Én tuti azonnal rávetem magam, amint meglátom, hogy jó minőségben elérhető. Gyenge vagyok. Eleve, eddig csak háromszor láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Tudom és nem is tudlak kárhoztatni érte. Én viszont nagyon elhatároztam, hogy most már a hivatalos megjelenésig nem nézem meg, maximum moziban. Egyébként is elkezdetem készülni már rá, vasárnap az EPI -el. Szóval újra SAGA nézés folyamatban, most már a TFA tudatában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Én is leszedem, amint lesz normális. Persze, azért meg is veszem majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Amint megveszem, én is tervezek egy ep1-7 maratont (a TCW/Rebels kombót most kihagyom, lehet, hogy olyat nem is csinálok többet, hogy ezeket is közbeiktatom - nekem kicsit megtörik az animációs sorozatok - pláne, hogy hosszúak - az élőszereplős mozik hangulatát és lendületét). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.